تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3504 از 4105 اولاول ... 250430043404345434943500350135023503350435053506350735083514355436044004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,031 به 35,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

در طول آموزشی هیچگونه مرخصی وجود نداره! در بعضی مواقع یه مرخصی میان دوره حدود 5-6 روز ( حالا 1-2 روز کم و زیاد ) میدن. اینم قانون نیست ممکنه 60 روز کامل شمارو نگه دارن. شما کاره مهمی داشته باشی مثلا کنکوری چیزی داشته باشی مدرک می بری 1-2 روز بهت مرخصی میدن.
    آموزشی شهره خودت باشی می تونی هر روز روزبرگ بری بیایی ولی شهره خودت نباشی شما اینجوری حساب کن که 60 روز باید تو پادگان بمونی.
    اصلا ربطی نداره.. بستگی به پادگان و فرمانده های گردان یا پادگان داره... میتونن اصلا مرخصی ندن.. ولی به دلیل نبود جیره مرخصی میدن...

2. این کاربر از amin_mafiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اصلا ربطی نداره.. بستگی به پادگان و فرمانده های گردان یا پادگان داره... میتونن اصلا مرخصی ندن.. ولی به دلیل نبود جیره مرخصی میدن...
    دوست عزیز فازت چیه شما؟ چی اصلا ربطی نداره؟

اسپم میخایی بدی تاپیک زیاده

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

بنده آموزشیم تموم شده و یه درخواست دادیم واسه افزایش سابقه جبهه ی پدرم که احتمال قبولیش 60 درصده! و اگه قبول شد بنده ان شاءالله معاف میشم
    میخواستم ببینم اگه قبول شد باید چیکار بکنم واسه گرفتن معافی؟ به این یگانی که الان هستم ربطی پیدا میکنه کاراش یا اینکه کلا باید بیرون از پادگان کارای معافی رو انجام بدم و آخر سر به نامه بیارم یگان؟
    و اینکه لازمه که تو این یگانی که افتادم موقع تقسیم این موضوع رو بگم. چون اگه معاف شم جایی که میوفتم نیرو کم میاره و ممکنه نامه ایی که واسه پیگیر شدن کارای معافیم باید بگیرم بهم ندن و تا اومدن نیروی جایگزین نگهم دارن(چون کارمم حسابداریه و تو اونایی که جدیداً پذیرش شدن تک حسابدار شدم و اینکه شدیدا به حسابدار احتیاج دارن و نیست)
    با تشکر
    Last edited by Y@var; 06-03-2016 at 00:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی از دوستان پادگان شهید بابایی اصفهان بوده؟ چجور جاییه؟

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان

بنده آموزشیم تموم شده و یه درخواست دادیم واسه افزایش سابقه جبهه ی پدرم که احتمال قبولیش 60 درصده! و اگه قبول شد بنده ان شاءالله معاف میشم
    میخواستم ببینم اگه قبول شد باید چیکار بکنم واسه گرفتن معافی؟ به این یگانی که الان هستم ربطی پیدا میکنه کاراش یا اینکه کلا باید بیرون از پادگان کارای معافی رو انجام بدم و آخر سر به نامه بیارم یگان؟
    و اینکه لازمه که تو این یگانی که افتادم موقع تقسیم این موضوع رو بگم. چون اگه معاف شم جایی که میوفتم نیرو کم میاره و ممکنه نامه ایی که واسه پیگیر شدن کارای معافیم باید بگیرم بهم ندن و تا اومدن نیروی جایگزین نگهم دارن(چون کارمم حسابداریه و تو اونایی که جدیداً پذیرش شدن تک حسابدار شدم و اینکه شدیدا به حسابدار احتیاج دارن و نیست)
    با تشکر
    یه تجربه دارم
    لازم میدونم بگم شاید بدردتون بخوره
    یه همدوره داشتم به خاطر تواناییهاش میخواستن ببرنش عقیدتی سیاسی(جاش خوب بود)
    مو قع تقسیم گفت کسری دارم ،ور نداشتنش انداختنش جایی که من هم بودم
    دهنمون با هم اسفالت شد(اونجوری فقط خودم اسفالت میشدم)
    البته اینم بگم شاید بتونن کارتو عقب بندازن همونطور که خودت گفتی
    ولی احتمالش هست اگه نگی قضیه باباتو ،محیط جایی که میوفتی بهتر باشه واست(واسه ی تخصصت)
    من اگه جای تو بودم میگفتم (با در نظر گرفتن اینکه شاید یه جای مسخره و بد بیوفتم ولی میدونم که از پیش گفتم و دستم پره) اذیتتم کردن یه راست برو حفاظت یا عقیدتی بترکونشون
    ولی در کل بازم تحقیق کن ،از مربیاتون بپرس(از قدیمیاشون)
    و همچنین فرمانده اموزشیتون

ولی بازم میگم تا جایی که میتونی امارشو بگیر و انتخاب با خودته

7. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در طول آموزشی هیچگونه مرخصی وجود نداره! در بعضی مواقع یه مرخصی میان دوره حدود 5-6 روز ( حالا 1-2 روز کم و زیاد ) میدن. اینم قانون نیست ممکنه 60 روز کامل شمارو نگه دارن. شما کاره مهمی داشته باشی مثلا کنکوری چیزی داشته باشی مدرک می بری 1-2 روز بهت مرخصی میدن.
    آموزشی شهره خودت باشی می تونی هر روز روزبرگ بری بیایی ولی شهره خودت نباشی شما اینجوری حساب کن که 60 روز باید تو پادگان بمونی.
    اینطوری که خیلی بده!
    آخه الان همه دارن میگن آموزشی ۴۵ روزه! (مثلا راجب ۰۱ و روزبرگ صحبت کنیم)
    در این حالت اگر ۴۵ روز باشه، اون ۱۵ روز مرخصی محسوب می‌شه؟
    اینطور شنبده بودم که ۱۵ روز از ۶۰ روز رو مرخصی میدن، یعنی اصلا چنین حالتی وجود نداره و اشتباه به عرضم رسونده بودن؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینطوری که خیلی بده!
    آخه الان همه دارن میگن آموزشی ۴۵ روزه! (مثلا راجب ۰۱ و روزبرگ صحبت کنیم)
    در این حالت اگر ۴۵ روز باشه، اون ۱۵ روز مرخصی محسوب می‌شه؟
    اینطور شنبده بودم که ۱۵ روز از ۶۰ روز رو مرخصی میدن، یعنی اصلا چنین حالتی وجود نداره و اشتباه به عرضم رسونده بودن؟!!
    تازه همین میان دوره رو هم خیلی اوقات نمیدن. حالا شما بری خدمت بیشتر با محیط آشنا میشی. دوستان 5-6 روز میان دوره و پنجشنبه جمعه ها و تعطیلات رو حساب می کنن میگن آموزشی 45 روزه!
    معمولا تعطیلات و میان دوره رو اگه بدن ، آموزشی حدود 45 روز میشه. اگه تو عید بیفوته کمتر هم میشه. ولی اصلا اینجوری نیست که 15 روز مرخصی بدن بری.

10. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amirloghman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

در صورت فرار در بازرسی اون نهادی که هستید برای شما پرونده تشکیل میدن و میفرستن دادسرای نظامی.و اگه اونجا حکم جلب رو صادر کنن اون حکم رو به کلانتری محل ارسال می کنن برا دستگیری.در ضمن در زمان صلح غیبت بیش از 15 روز فرار محسوب میشه.اینم بگم که من خودم در کلانتری بودم و از این حکما میومد برامون واسه دستگیری سربازان فراری.ولی روندش احتمالا زمان بره
    سلام
    اگر ادرس فرد تغییر کنه یا در دسترس نباشه باز هم پیگیری می کردند یا پرونده می رفت تو بایگانی ؟ منظورم اینه چند بار میرن سراغ فرد از نیروی انتظامی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان ..

در مورد اموزشگاه مالک اشتر ارومیه - سپاه اطلاعاتی دارین ؟ اگر ادرس سایت یا لینکی ک مربوط به مالک اشتره بزارین ممنون میشم ...
    در ضمن 19 اسفند باید برم و برگ سبز هم دارم .داستانش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.دوستان وضعیت اعزام چطوره ؟ مثل یک سال قبل ترافیک سرباز داریم ؟

من اگه شهریور 95 بفرستم کی تاریخ میخورم ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •