تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3504 از 3745 اولاول ... 25043004340434543494350035013502350335043505350635073508351435543604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,031 به 35,040 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

متاسفانه تو همین مرکز مخابراتی ما هستن و فاصله ش تا مخابرات نزدیک 500 متره ولی فاصله من نزدیک 1.5 کیلومتر
    با این حال ماه پیش تلفنی فن آوا ثبت نام هم کرده بودم که آسیاتک با تبدیل سرویس نگهمون داشت ، تا یه هفته بعدش از فن آوا داشتن به من زنگ میزدن ج نمیدادم

با اینکه از پشت در تا واحد مستقیم سیم کشیدم وضعیت snr خوب نیست و بین 10-6 در نوسانه! حالا نمیدونم مشکل از آسیاتک یا...؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من 150 گیگ در ماه کافیه پس باید 8 مگ بگیرم البته خطمم جواب نمیده برای 16 ... سرعت و کیفیت و قطع نشدن از اوجب واجباته... برای همین بین تاپیک شرکت ها سرگردون شدم
    از سال 86 به ترتیب از لایزر-آسیاتک-شاتل-آسیاتک داشتم بهترینشون خدا بیامرز لایزر بود...بدترین شاتل (تو اون دوره افتضاح بود)
    پس با این حساب از فن آوا نگیرید. شما سرعت 16 هم بگیری، ساپورتم نکنه، میتونید بگید براتون پروفایل گیمینگ ببندن که حداقل پینگتون خوب بشه. این یه مزیت میشه براتون. به نظرم داتک که نامحدود کرده رو یه تست بزنید ( دیگه چی بهتر و بالاتر از یه نت نامحدود؟ ). فقط زنگ بزنید به داتک و بپرسید پروفایل گیمینگ دارن یا نه ( من فردا میخوام زنگ بزنم بپرسم ) و چون 1 ماهه با فن آوا بستم، 1 ماه باز فرصت دارم ببینم در این مدت شرکت ها چه حرکت هایی میزنن پیشگامان هم میتونید تست کنید

2. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

پس با این حساب از فن آوا نگیرید. شما سرعت 16 هم بگیری، ساپورتم نکنه، میتونید بگید براتون پروفایل گیمینگ ببندن که حداقل پینگتون خوب بشه. این یه مزیت میشه براتون. به نظرم داتک که نامحدود کرده رو یه تست بزنید ( دیگه چی بهتر و بالاتر از یه نت نامحدود؟ ). فقط زنگ بزنید به داتک و بپرسید پروفایل گیمینگ دارن یا نه ( من فردا میخوام زنگ بزنم بپرسم ) و چون 1 ماهه با فن آوا بستم، 1 ماه باز فرصت دارم ببینم در این مدت شرکت ها چه حرکت هایی میزنن پیشگامان هم میتونید تست کنید
    ممنون رفیق رئالی... پیشگامان زنگ زدم گفت مرکز مخابراتی شما پورت های ما شناوره... اول تخلیه کنید بعد زنگ بزنید! من هم گفتم چشم...
    داتک قدیم سرطان بود جدیدشو خبر ندارم...فردا زنگ میزنم آمار میگیرم...

4. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

ممنون رفیق رئالی... پیشگامان زنگ زدم گفت مرکز مخابراتی شما پورت های ما شناوره... اول تخلیه کنید بعد زنگ بزنید! من هم گفتم چشم...
    داتک قدیم سرطان بود جدیدشو خبر ندارم...فردا زنگ میزنم آمار میگیرم...
    مخلصم
    من مودم TD-LTE داشتم و الانم با همون انلاینم و واسه همین برام نت نداشتن مهم نبود، اگر برای شما هم مهم نیست، دل رو بزن به دریا تخلیه کن، مطمئن باش بدون نت نمیمونی، فقط تنها نکته ای که هست حواست باشه به دام مخابرات نیفتی. بازی جدیدشون اینه که تخلیه میکنی بعد میگن فیبر شده باید از خودمون بگیری! جالبه 1 روزه از کجاشون فیبر در میارن موقع تخلیه آمار بگیر و صداشونم ضبط کن که بعدا نتونن این دروغ رو قالب کنن

6. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به روزهای ملکوتی پایان حجم دارم نزدیک میشم و همچنان اسیاتک مثل یک سرباز وحشت زده در خط مقدم با دهان باز وایساده و بقیه رو نگاه میکنه.

فکر میکنید حرکتی میکنه یا محکوم به شکسته ؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    من شخصا فکر میکنم به خاطر بحث عرضه تو بازار بورسه این کارا. یعنی وقتی چشم کل بازار به اخباری از آسیاتکه یهویی آسیاتک این اخبارو مبنی بر افزایش حجم رو کنه و باعث استقبال بازار از سهمش بشه

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

من شخصا فکر میکنم به خاطر بحث عرضه تو بازار بورسه این کارا. یعنی وقتی چشم کل بازار به اخباری از آسیاتکه یهویی آسیاتک این اخبارو مبنی بر افزایش حجم رو کنه و باعث استقبال بازار از سهمش بشه
    چیکار میخواد بکنه که شرکتای دیگه تاحالا نکردن که کاربر بگیره؟ 1 ترا 16 مگ دارن میدن + شبانه هر چقدرم بزاری دانلود تموم نمیشه اینو با چه ایده ای میخوان بهتر بدن
    کلا خطای اینترنت 10 مگ زیادشه 10 مگ میشکه... باید الان که رقابته طرح بد مشتری جذب کنه نه اینکه همه دادن بهترین حالتو بعد مشتریا ثابت شدن این بیاد طرح بده...
    به نظر من این شرکت داره میشه یکی مثله دانکو صبانتو این شرکتای درپیتی (توحین نمیکنم) چون سودشو کرده تموم شده الانم براش مهم نیست چقدر کاربر داشته باشه....

9. این کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مثال میزنم : من دارم 80 تومن میدم برای 150 گیگ بدون شبانه وقتی میتونم همینقدر بدم 1 ترابایت بگیرم با شبانه ، چرا باید بمونم تو این شرکت.
    حساب کتابم ضعیفه یکی حساب کنه الان 150 گیگو باید چقدر ما پول بدیم... در مقایسه با 1 ترا

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد اسیاتک از این شوخی ها نکنید که با صبا و داتک مقایسه کنید!

همین الان بعضی از شرکتها که تو این رقابتها اسمشون شنیده میشه از تجهیزات همین اسیاتک استفاده میکنند برای خدمات... خیال این شرکت از این بابت راحته چون بیشترین تعداد مرکز تحت پوشش در کل کشور رو داره و با بیشتر از یک میلیون مشترک بیشترین عضو رو هم در اختیار داره. بزرگترین رقیب اسیاتک یعنی شاتل هم الان ظرفیتش تا حد زیادی رو به تکمیل رفته و هرچند بلند پروازه شاتل ولی خیلی وقته اقدام به نصب پورت پرسرعت اضافی نکرده.

اینکه امروز شرکت کوچکی مثل دیده بان با خیال راحت در کل کشور سرویس میده دلیلش همکاری با اسیاتک هست (پیشگامان پوشش کمی داره)

پس با خیال راحت تخلیه کنید و نگران اسیاتک نباشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد اسیاتک از این شوخی ها نکنید که با صبا و داتک مقایسه کنید!

همین الان بعضی از شرکتها که تو این رقابتها اسمشون شنیده میشه از تجهیزات همین اسیاتک استفاده میکنند برای خدمات... خیال این شرکت از این بابت راحته چون بیشترین تعداد مرکز تحت پوشش در کل کشور رو داره و با بیشتر از یک میلیون مشترک بیشترین عضو رو هم در اختیار داره. بزرگترین رقیب اسیاتک یعنی شاتل هم الان ظرفیتش تا حد زیادی رو به تکمیل رفته و هرچند بلند پروازه شاتل ولی خیلی وقته اقدام به نصب پورت پرسرعت اضافی نکرده.

اینکه امروز شرکت کوچکی مثل دیده بان با خیال راحت در کل کشور سرویس میده دلیلش همکاری با اسیاتک هست (پیشگامان پوشش کمی داره)

پس با خیال راحت تخلیه کنید و نگران اسیاتک نباشید
    حرف های شما صحیح، ولی آسیاتک تعرفه هاشو 100 درصد تغییر خواهد داد، به نظر بنده این یه فرصت عالیه برای شرکت های کوچکتری مثله دیده بان نت و فن آوا، به نظر شما چرا مخابرات رغبتی برای عوض کردن تعرفه هاش نداره؟
    جدا از انحصار که تو فیبر نوری داره، بسیاری از شرکت های دیگه هم از تجهیزاتش استفاده میکنن، و گرنه اگر این مخابرات بخواد میتونه طوری تعرفه هاشو بزاره که کسی سمت شرکت های خصوصی نره! و مطمئنا اونا توان رقابت رو
    با مخابرات نخواهند داشت، نه آسیاتکش، نه های وبش نه هر چندتاشون با هم دیگه! آسیاتک و فن آوا میتونن اینقدر رشد کنن که خودشون بتونن تجهیزاتشون رو در اکثر مخابرات ها نصب کنن بعد این یه زنگ خطر میشه واسه آسیاتک و امثالش
    مطمئنا اون شرکت های کوچیک هم یه دید و برنامه ریزی دارن برای آیندشون.

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مثال میزنم : من دارم 80 تومن میدم برای 150 گیگ بدون شبانه وقتی میتونم همینقدر بدم 1 ترابایت بگیرم با شبانه ، چرا باید بمونم تو این شرکت.
    حساب کتابم ضعیفه یکی حساب کنه الان 150 گیگو باید چقدر ما پول بدیم... در مقایسه با 1 ترا
    12 هزارتومن میشه ینی ما داریم واسه اینترنتی که 12 هزارتونمنه 80 تومن میدم (ریاضیم خوب نیست ولی 90% همین میشه دیگه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

متاسفانه تو همین مرکز مخابراتی ما هستن و فاصله ش تا مخابرات نزدیک 500 متره ولی فاصله من نزدیک 1.5 کیلومتر
    با این حال ماه پیش تلفنی فن آوا ثبت نام هم کرده بودم که آسیاتک با تبدیل سرویس نگهمون داشت ، تا یه هفته بعدش از فن آوا داشتن به من زنگ میزدن ج نمیدادم

با اینکه از پشت در تا واحد مستقیم سیم کشیدم وضعیت snr خوب نیست و بین 10-6 در نوسانه! حالا نمیدونم مشکل از آسیاتک یا...؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من 150 گیگ در ماه کافیه پس باید 8 مگ بگیرم البته خطمم جواب نمیده برای 16 ... سرعت و کیفیت و قطع نشدن از اوجب واجباته... برای همین بین تاپیک شرکت ها سرگردون شدم
    از سال 86 به ترتیب از لایزر-آسیاتک-شاتل-آسیاتک داشتم بهترینشون خدا بیامرز لایزر بود...بدترین شاتل (تو اون دوره افتضاح بود)
    مشترک که زیاد داره آسیاتک به خاطر همون نویز ایجاد میشه

جمع آوری کنید برید یک شرکت کم نام تر snr تون عالی میشه

مال من که آسیاتک 18 دانلود و 6 آپلود بود
    خود سایت هم نشون میداد بیشتر از 2 مگابایت نمی شه خط رو بست
    زنگ می زدم آسیاتک می گفت نویز داری برو تمام تلفن ها و وسیله های برقی رو بکش با موبایل زنگ بزن
    زنگ می زدم ولی باز درست نمی شد

الان شده 32 دانلود و 20 آپلود
    خط رو هم 6 مگابایت بستم

Line Attenuation هم قبلا 36 بود

الان دانلودش 23 هست آپلودش 18

من که نتیجه گرفتم تمام نویزی که میگن از طرف خود آسیاتک و مشتری زیاد داشتنشون هست

15. 2 کاربر از حسین 94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •