کدو به میل می فرستن؟
کدو به میل می فرستن؟
نه برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان کد رو وارد کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تو فروشگاه بگیرمش هی ارور میده)
وارد باشگاه شدی رو اسمت کلیک کن میبردت به پروفایلت اونجا سمت راست قسمت ثبت کد هدیه رو بزن
من مرحله اخر که میخوام بزنم ارور میده
منم جای شما بودم و الان هدیه تو حسابم بود و تا حالا مزه سرعت 7 کیلوبایت رو نچشیده بودم اصلا عین خیالم نبود..
منتها انقدر گشنگی بهمون دادن که دیگه فقط میخوایم یک قرون اظافتر تو جیب اینا نره.. بخدا هم همه ماههایی که ازشون سرویس داشتم بالای 3 گیگ خریداری میکردم.. این سری با خودم عهد کردم حتی اگه حجم کم بیارم ازشون نخرم... انقدر پول ریختیم تو جیب اینا که دیگه انقدرررررر سیر شدن که به جای اینکه پهنای باند بخرن میان کار یمیکنن که مشتری سر ریز بشه جاهای دیگه... بله... درست شنیدید... شاید باور نکنید ولی کاربر کم برا اینا سود بیشتری داره تا کاربر زیاد... شک نکنید به ضرر کردن رسیده.. و الان هم به این نتیجه رسیده که منیج نمیتونه بکنه این همه مشتری رو
کد رو فرستادن ایمیلم ولی وقتی وارد میکنم میگه کد موجود نیست
![]()
کد هديه وارد شده موجود نمی باشد. ( کد هديه منقضی شده يا قبلاً استفاده شده است)
واسه من اینو میگه !!!!![]()
آخه موندم کجا برم فقط مونده های هر کدوم رو میپرسم میگن آشغاله همه از سرویسشون ناراضی هستند فقط مونده برم سراغ وایرلس مخابرات هم که یه زمانی خوب یه دفعه گند زدن بش
بعضی شبا دو گیگ البته کمتر و بیشتر میشه مثلا سه گیگ نهایتا تو ماه رمضون گرفتم
ببین اگه مشکلی با شانسی بودن شبانه نداری بیا مخابرات الان بعضیا 10مگ گرفتن 23تومن باهاش شبی 8-10گیگ دانلود میکنن بعضیا هم اصلا دانلود شبانه به سرویسشون اضافه نمیشه و هیچی نمیتونن دانلود کنن
مسخرشو درآوردن
یه هدیه هم که با هزار منت دادن اصلا نمیشه استفاده کرد هی خطا میده
واقعا نمیشد مثه همیشه این هدیه به حساب کاربری افراد اضافه بشه؟
من فکر کنم واقعا اینا یه دشمنی با ما دارن Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.
دوستان کسی میدونه این سرویس تابستانه برای مشتریان فعلی هم هست یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)