تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3503 از 3745 اولاول ... 25033003340334533493349935003501350235033504350535063507351335533603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,021 به 35,030 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نگفت از تو گور خودشون بلند میشه این دردسر!
    اخه اینکار سودی برای اسیاتک نداره . با پشتیبانی اسیاتک صحبت کردم اونا هم گفتن مخابرات از عمد فیبر میکنه صحبت وزیرم در حد حرفه اونا دارن سو استفاده میکنن
    به نظرم قبل از تخلیه از شرکتی تو 195 شکایت کنید که خطتون فیبر نکنن با شرکت بعدی هم هماهنگ کنید که سریعتر پیگیر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

باشگاه مشتریان آسیاتک هم با من تماس گرفت
    پرسید از طرح فعلیتون (16 مگ غیر حجمی) راضی هستید ؟
    گفتم نه بابا چه سوالیه. روتون میشه اصلا ؟
    گفت یعنی تمدید نمیکنید گفتم نه. تو فامیل هر کی اسیاتک داره میخواد بره و تو اینترنت هم که میگردم همه ناراضین و دارن میرن
    میگه صبر کنید ما تا یکی دو ماه دیگه تعرفه های جدید اضافه میکنیم.
    گفتم که تعرفه اضافه کردن اینقدر معطلی نداره، همه شرکتا دارن روزانه تعرفه عوض میکنن که رقابت کنن، شما گذاشتید ببینید تهش چی بیشتر بهتون میچسبه همون بزنید.
    گفت تخلیه کنید دردسر میشه ممکنه نتونید از حای دیگه بگیرید، گفتم نه من اصلا تخلیه هم نمیکنم، خط اضافه دارم، از ورودی جا سیم عوض میکنم میرم رو خط دیگه اینترنت میزنم معطل شرکتی هم نمیشم.
    گفت ااا
    حیرون شده بود.
    بعدم گفت امری ندارید ؟
    گفتم نه مرسی شما اهل رقابت نیستید. ته تهشم 2 ماه دیگه تغییر بدید میشه یچی در حد پارس آنلاین و شاتل... عمرا اگر مثل پیشگامان و فن آوا یک ترابایت بدید.
    دمت گرم منم حسابی حالشونو گرفتم موقع تخلیه

نگفت از تو گور خودشون بلند میشه این دردسر!
    کاملا تایید میشه. آسیاتک و مخابرات گاوبندی کردن

اخه اینکار سودی برای اسیاتک نداره . با پشتیبانی اسیاتک صحبت کردم اونا هم گفتن مخابرات از عمد فیبر میکنه صحبت وزیرم در حد حرفه اونا دارن سو استفاده میکنن
    به نظرم قبل از تخلیه از شرکتی تو 195 شکایت کنید که خطتون فیبر نکنن با شرکت بعدی هم هماهنگ کنید که سریعتر پیگیر باشه
    سودش اینه که این گاوبندی باعث میشه تعرفه ها رو عوض نکنن چون به زور خیلیا باید از آسیاتک یا مخابرات بگیرن. سود از این بالاتر؟ تو خیلی از تاپیک ها طرف تا دیروزش رو خط مسی نت داشته بعد یهو شده فیبر!!!!!!!!! فیبر کشی الکی نیست که! غول چراغ جادو ندارن که یهو کابل مسی رو تبدیل به فیبر کنه. اینا همش دروغ مخابرات و آسیاتکه

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

آسیاتک یاد بگیر!!!!!!!!!!!!
    داتک زد به سیم اخر و 16 مگابیتش رو
    نامحدود کرد :

محتوای مخفی: نامحدود داتک 

من ADSL رو با داتک شروع کردم یادش بخیر ولی بعد از این همه سال نمیدونم در حال حاضر کیفیت و پینگش چجوریه ولی حرکتش شدیدا تحسین میشه

بعد از داتک اومدم رو آسیاتک. مدیر آسیاتک کوره واقعا که اینا رو نمیبینه؟

4. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به روزهای ملکوتی پایان حجم دارم نزدیک میشم و همچنان اسیاتک مثل یک سرباز وحشت زده در خط مقدم با دهان باز وایساده و بقیه رو نگاه میکنه.

فکر میکنید حرکتی میکنه یا محکوم به شکسته ؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

به روزهای ملکوتی پایان حجم دارم نزدیک میشم و همچنان اسیاتک مثل یک سرباز وحشت زده در خط مقدم با دهان باز وایساده و بقیه رو نگاه میکنه.

فکر میکنید حرکتی میکنه یا محکوم به شکسته ؟

نه تنها به خاطر عدم تغییر تعرفه، بلکه به خاطر توهین به شعور مشتریانش، تخلیه بزن. چرا باید به ساز اینا برقصی؟ من تخلیه زدم خلاص شدم رفت
    بعید میدونم تا 2 ماه دیگه تغییر بده. تغییرم بده مطمئن باش ترابایتی نمیکنه

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

بچه ها کسی تو مرکز سعادت‌مند تهران از جای دیگه بغیر آسیاتک اینترنت داره؟ کیفیتش چطوره؟
    این فیبر کردنم داستانیه [emoji848]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    خونه پدریم صبا دارن... کیفیت عالی تعرفه ها خنده آور...
    خودمم که تا یه هفته آینده آسیاتک دارم... و کماکان دنبال یه شرکت بهتر...
    یکی از دوستانم تو همین منطقه از قدیم فن آوا داره و ناراضیه...

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان اسياتك سرويس هاي حجمي رو غير فعال كرده من ميخوام سرويسم رو تمديد كنم ولي فقط سرويس هاي نامحدود داره جريان چيه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

خونه پدریم صبا دارن... کیفیت عالی تعرفه ها خنده آور...
    خودمم که تا یه هفته آینده آسیاتک دارم... و کماکان دنبال یه شرکت بهتر...
    یکی از دوستانم تو همین منطقه از قدیم فن آوا داره و ناراضیه...
    اگه دقیقا دوستت از مرکز مخابراتی شماست، پس فن آوا نگیر. پیشگامان رو تست بزن یا اگه 16مگابیت میخوای، داتک بگیر که نامحدوده
    منطقه مهم نیست، مرکز مخابراتی مهمه. اما اگر هم منطقه ای هستین و مرکزاتون باهم فرق داره، کلا شرایط عوض میشه
    فعلا منتظرم فن آوام وصل بشه تا بتونم در مورد کیفیتش نظر بدم
    Last edited by OnlyRealMadrid; 27-12-2017 at 00:06.

10. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نه تنها به خاطر عدم تغییر تعرفه، بلکه به خاطر توهین به شعور مشتریانش، تخلیه بزن. چرا باید به ساز اینا برقصی؟ من تخلیه زدم خلاص شدم رفت
    بعید میدونم تا 2 ماه دیگه تغییر بده. تغییرم بده مطمئن باش ترابایتی نمیکنه
    دوران رقصیدن به ساز این گرون فروشا تموم شد.
    یادم نمیره وقتی برا ۱۰ گیگ حجم ۵۰ هزار تومن اسیاتک ازم میگرفت و با ۱۰ گیگ حجم اضافه که میخریدم هزینه ۲۰ گیگ پام می افتاد ۸۰ هزار تومن

وقتی تعرفه های خط اعتباری ایرانسل رو دیدم رفتم سراغش و یه بسته ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه خریدم ۱۹۰ تومن

تا بسته رو خریدم تخلیه زدم از اسیاتک.
    ۵ ماه با ایرانسل بودم. اگر بهتر نبود بدترم نبود. بدون شک بهتر از adsl اون زمان بود که هنوز هر گیگ فکر کنم ۳ یا ۴ هزار تومن مینداختن.

تا چشمم خورد به بسته ۸۰ گیگ ۸۸ تومن اسیاتک و بسته ایرانسلم تموم بود کم کم. باز رانژه کردم خط رو و ۴ ماه از شهریور تا الان با همین بسته سر کردم. ( من دانلودهام رو فقط با بسته های شبانه ساعتی ایرانسل انجام میدم )
    تا اینکه طرح جدید وزیر سر و صداش پیچید تو سایت ها. من توی پنل اسیاتک دیدم طرح ۱۰۰ گیگ ۱۰۰ تومن هنوز هست ولی عمدا نگرفتم. گفتم میخوام ببینم اسیاتک میخاد چه طوری حریص و گرون فروش بودن خودش رو دوباره نشون بده.
    شرکتی که ادعای اولین بودنش در اینترنت ثابت، فلک رو کر میکنه و مجبور شد اخر از همه بعد از ارزون کردن هر گیگ به حدودای ۱۰۰۰ تومن توسط های وب و بقیه قیمت گیگ هاشو بکنه ۱۰۰۰ که کمتر خجالت بکشه وقتی توی سمینارهاشون دور هم جمع میشن و لوح تقدیراشون رو دست میگیرن و عکس میگیرن که ما اولینیم و بهترینیم.

الان هم تا برج ۵ سال دیگه‌ زمان دارم ولی هیچ‌ وقت حاضر نیستم حجم اضافه گیگی ۱۷۰۰ تومن بخرم ازشون یا تعرفه های غیر حجمی قعر جدولیشون رو بگیرم.
    تحقیق کردم گویا توی شهرم فن اوا هم‌ هست. اگر بخوام پول بدم ۲۵ تومن ماهی برا adsl تکنولوژی تاریخ مصرف گذشته خب میدم فن اوا که ماهی ۴۰ گیگ بین الملل بهم میده چرا بدم اسیاتک که‌ ماهی ۲۵ گیگ میده.

Last edited by h_gh_gamkhor; 27-12-2017 at 00:09.

12. این کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگه دقیقا دوستت از مرکز مخابراتی شماست، پس فن آوا نگیر. پیشگامان رو تست بزن یا اگه 16مگابیت میخوای، داتک بگیر که نامحدوده
    منطقه مهم نیست، مرکز مخابراتی مهمه. اما اگر هم منطقه ای هستین و مرکزاتون باهم فرق داره، کلا شرایط عوض میشه
    فعلا منتظرم فن آوام وصل بشه تا بتونم در مورد کیفیتش نظر بدم
    متاسفانه تو همین مرکز مخابراتی ما هستن و فاصله ش تا مخابرات نزدیک 500 متره ولی فاصله من نزدیک 1.5 کیلومتر
    با این حال ماه پیش تلفنی فن آوا ثبت نام هم کرده بودم که آسیاتک با تبدیل سرویس نگهمون داشت ، تا یه هفته بعدش از فن آوا داشتن به من زنگ میزدن ج نمیدادم

با اینکه از پشت در تا واحد مستقیم سیم کشیدم وضعیت snr خوب نیست و بین 10-6 در نوسانه! حالا نمیدونم مشکل از آسیاتک یا...؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من 150 گیگ در ماه کافیه پس باید 8 مگ بگیرم البته خطمم جواب نمیده برای 16 ... سرعت و کیفیت و قطع نشدن از اوجب واجباته... برای همین بین تاپیک شرکت ها سرگردون شدم
    از سال 86 به ترتیب از لایزر-آسیاتک-شاتل-آسیاتک داشتم بهترینشون خدا بیامرز لایزر بود...بدترین شاتل (تو اون دوره افتضاح بود)

14. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •