جالبه فکر کنم کار خود آسیاتک و مخابرات باشه چون یکی هم تو کرج مرکز نصرآبادی نوشته بود از آسیاتک تخلیه کرده خطشو برداشتن pcm کردن.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جالبه فکر کنم کار خود آسیاتک و مخابرات باشه چون یکی هم تو کرج مرکز نصرآبادی نوشته بود از آسیاتک تخلیه کرده خطشو برداشتن pcm کردن.
خب اینجوری یه کم ترسناک میشه از چاله آسیاتک در بیاییم بیافتیم تو چاه مخابرات...
شک نکنید دلیل اینکه آسیاتک تعرفه هاش رو به روز نمیکنه همین چیزاست و با مخابرات، گاوبندی کردن.
کسی زیر بار نره. اگر گفتن خطتون فیبر یا pcm شده، هم شکایت بزنید و هم حضوری برید داد و بیداد کنید![]()
مگه میشه خط یهو فیبر بشه ولی همسایه ها مسی باشن؟
حتما کلکی تو کارشونه یا دارن دروغ میگن
سلام من الان 4.5 روزه که 400 مگ از حجمم مونده ولی خیلی عجیبه هنوز تموم نشده و ت پنل آسیتک هم همون 440 میزنه؟؟
داستانش چیه؟ واسه کسی اتفاق افتاده
باشگاه مشتریان آسیاتک هم با من تماس گرفت
پرسید از طرح فعلیتون (16 مگ غیر حجمی) راضی هستید ؟
گفتم نه بابا چه سوالیه. روتون میشه اصلا ؟
گفت یعنی تمدید نمیکنید گفتم نه. تو فامیل هر کی اسیاتک داره میخواد بره و تو اینترنت هم که میگردم همه ناراضین و دارن میرن
میگه صبر کنید ما تا یکی دو ماه دیگه تعرفه های جدید اضافه میکنیم.
گفتم که تعرفه اضافه کردن اینقدر معطلی نداره، همه شرکتا دارن روزانه تعرفه عوض میکنن که رقابت کنن، شما گذاشتید ببینید تهش چی بیشتر بهتون میچسبه همون بزنید.
گفت تخلیه کنید دردسر میشه ممکنه نتونید از حای دیگه بگیرید، گفتم نه من اصلا تخلیه هم نمیکنم، خط اضافه دارم، از ورودی جا سیم عوض میکنم میرم رو خط دیگه اینترنت میزنم معطل شرکتی هم نمیشم.
گفت ااا
حیرون شده بود.
بعدم گفت امری ندارید ؟
گفتم نه مرسی شما اهل رقابت نیستید. ته تهشم 2 ماه دیگه تغییر بدید میشه یچی در حد پارس آنلاین و شاتل... عمرا اگر مثل پیشگامان و فن آوا یک ترابایت بدید.
شاید همون طرحای سالانه قبلی بعد از تموم حجمشون تا پایان دوره, طبق مصوبه جدید, هنوز با سرعت پایینتر فعالن!؟!سلام من الان 4.5 روزه که 400 مگ از حجمم مونده ولی خیلی عجیبه هنوز تموم نشده و ت پنل آسیتک هم همون 440 میزنه؟؟
داستانش چیه؟ واسه کسی اتفاق افتاده
Last edited by dadash42; 26-12-2017 at 16:49.
این جا دیگه بحثه همسایه نیست . خط دیگه خودمون تو همین خونه مسیه! که باز هم اسیاتک روشه به شدت هم کیفیت خطش پایینه
پشتیبانی فن اوا بهم گفت این چندمین موردی بود که این هفته براشون پیش اومده .
فعلا که شکایت کردم 195 ولی امیدی بهش نیست . اگر فردا وقت کردم باید حضوری برم
نگفت از تو گور خودشون بلند میشه این دردسر!
بچه ها کسی تو مرکز سعادتمند تهران از جای دیگه بغیر آسیاتک اینترنت داره؟ کیفیتش چطوره؟
این فیبر کردنم داستانیه [emoji848]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)