تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3501 از 4105 اولاول ... 250130013401345134913497349834993500350135023503350435053511355136014001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,001 به 35,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دیروز رفتم هوانیروز لویزان بعد از کلی الافی تازه امروز انداختنم پشتیبانی کرمانشاه! یه بی وجودی اونجا نشسته بود تقسیم میکرد بچه ها رو.. بچه شمالو مینداخت جنوب بچه جنوب رو شمال.. خدا ازشون نگذره.. کسی آدرسی از این پادگان پ کرمانشاه داره؟
    نزدیک خونه ماست فک نکنم جای بدی باشه وسط شهره.کرمانشاه بالاتر از سه راه حافظیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در صورت فرار در بازرسی اون نهادی که هستید برای شما پرونده تشکیل میدن و میفرستن دادسرای نظامی.و اگه اونجا حکم جلب رو صادر کنن اون حکم رو به کلانتری محل ارسال می کنن برا دستگیری.در ضمن در زمان صلح غیبت بیش از 15 روز فرار محسوب میشه.اینم بگم که من خودم در کلانتری بودم و از این حکما میومد برامون واسه دستگیری سربازان فراری.ولی روندش احتمالا زمان بره
    من چون به علت بیماری و بررسی نرفتم پادگان.. چون اون اصلا توجهی به این چیزا ندارن.. واگر هم میرفتیم پیگیری بیماری تجدید دورت میکردن...
    شما میدونی این روند که دستگیر میکنند چقدر طول میکشه؟ و من که دلیل دارم مجازاتم میکنند؟
    سوال آخر اینکه همه ی این ها که فرار میکنند از سربازی و دارند تشکیل خانواده میدن مشکلی دارند؟

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نزدیک خونه ماست فک نکنم جای بدی باشه وسط شهره.کرمانشاه بالاتر از سه راه حافظیه
    ممنون داداش میشه آدرس دقیق بدی؟ همین هوانیروزه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

من چون به علت بیماری و بررسی نرفتم پادگان.. چون اون اصلا توجهی به این چیزا ندارن.. واگر هم میرفتیم پیگیری بیماری تجدید دورت میکردن...
    شما میدونی این روند که دستگیر میکنند چقدر طول میکشه؟ و من که دلیل دارم مجازاتم میکنند؟
    سوال آخر اینکه همه ی این ها که فرار میکنند از سربازی و دارند تشکیل خانواده میدن مشکلی دارند؟
    ببینید کسانی که کلا به خدمت نمی رن غایب محسوب میشن اما کسانی که وارد خدمت شده و فرار می کنن فراری به حساب میان.بین اینها فرق هست و گروه دوم یعنی فراری ها اوضاعشون کمی سخت تره.روند دستگیر شدن هم دقیقا مشخص نیست ولی خیلی سریع نیست اگه عذر موجه داشته باشی و ظرف شصت روز خودت رو معرفی کنی پروندت به دادسرا نمیره و فقط به ازای هر روز غیبت دو روز اضافه خدمت می خوری.کلا قانون جرائم نیروهای مسلح در مورد فرار به شرح زیره:
    ماده ۵۹ - کارکنان وظیفه نیروهای مسلح هرگاه در زمان صلح بیش از پانزده روز متوالی مرتکب غیبت شده و عذر موجهی نداشته باشند فراری محسوب و چنانچه دستگیرشده باشند به حبس از سه ماه تا یک سال یا سه ماه تا یک سال اضافه خدمت محکوم می گردند.

ماده ۶۰ - کارکنان وظیفه فراری در زمان صلح هرگاه شخصا خود را معرفی و مشغول خدمت شوند به ترتیب زیر با آنان رفتار می شود:

الف - چنانچه برای اولین بار مرتکب فرار از خدمت شده و ظرف مدت شصت روز از شروع غیبت مراجعت نمایند بدون ارجاع پرونده به مرجع قضائی در مقابل هر روز غیبت و فرار، دو روز به خدمت دوره ضرورت آنان افزوده می شود. این اضافه خدمت بیش از سه ماه نخواهد بود.

ب - چنانچه پس از مدت یادشده در بند (الف) این ماده خود را معرفی کنند و یا سابقه فرار از خدمت داشته باشند به حکم دادگاه به حبس از دو تا شش ماه محکوم می گردند.

ج - چنانچه در زمان جنگ یا بسیج و فراخوان عمومی یا هنگامی که یگان مربوط در آماده باش رزمی باشد و ظرف حداکثر دو ماه از تاریخ شروع جنگ یا بسیج و فراخوان عمومی یا اعلام آماده باش رزمی خود را معرفی کنند از تعقیب و کیفر معاف خواهندبود. درصورتی که معرفی پس از مدت مذکور باشد یا در این مدت و یا پس از آن دستگیرشوند حکم فراری در زمان جنگ را خواهندداشت.

تبصره۱ - فراریان مشمول بند (الف) فوق درصورتی که مدعی عذرموجهی باشند، ادعای آنان در هیاتی که با شرکت فرماندهان و مسوولان عقیدتی سیاسی و مسوولان حفاظت یا معاونان آنان در سطح لشگرها، تیپهای مستقل، نواحی انتظامی و رده های همطراز و بالاتر تشکیل می گردد بررسی شده و نظر اکثریت قطعی است. در صورت عذرموجه به تشخیص هیات مذکور، به تناسب روزهای موجه از اضافه خدمت وی کسر می گردد.

تبصره۲ - در صورتی که انجام بقیه خدمت این افراد مورد رضایت فرماندهان باشد ممکن است با تصویب هیات یادشده در تبصره (۱) این ماده، تمام یا قسمتی از اضافه خدمت مزبور بخشیده شود.

تبصره۳ - دستورالعمل بند (الف) و تبصره های این ماده ظرف سه ماه پس از تصویب این قانون، توسط ستاد کل نیروهای مسلح تهیه و تصویب و ابلاغ می شود.
    Last edited by holyboy; 01-03-2016 at 17:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

ممنون داداش میشه آدرس دقیق بدی؟ همین هوانیروزه دیگه؟
    نوشته فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه غرب نزاجا.فکر کنم نیرو زمینیه.آدرسش هم میشه دقیقا رو بروی استادیوم آزادی کرمانشاه.خیلی سرراسته

6. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حذف شود............
    Last edited by dokhtarak_e_darya; 01-03-2016 at 23:20.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان سلام

کسی از زمان ابلاغ بخشنامه ی سرباز معلمی اطلاع داره؟ الان بیشتر
    احتمالش هست بچه های برج 2 و 4 رو پذیرش کنن یا اعزامی های 4 و
    6 رو؟!

با تشکر مهران...
    سلام

بخشنامه جذب سرباز معلم هر ساله معمولا حدود دی ماه میاد(سال 90, 20 دی اومد, سال 92, 16 بهمن اومد, سال 94, اول اردبهشت اومد!!)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات خوبی در این مورد داده حتما یه سر بزنین

دوستان من افتادم توپخونه 44 اصفهان. انگار جای خیلی خوبیه بالاخص واسه افسرا

ان شاءالله هر چه زودتر تموم شه بریم به زندگیمون برسیم

موفق باشید

9. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نوشته فرماندهی آماد و پشتیبانی منطقه غرب نزاجا.فکر کنم نیرو زمینیه.آدرسش هم میشه دقیقا رو بروی استادیوم آزادی کرمانشاه.خیلی سرراسته
    بدختی یی داریم.. پس فردا صبح باید خودمو معرفی کنم اصلا نمیدونم کی راه بیفتم که به موقع برسم.. رسیدم کرمانشاه کجا برم.. وسایل چی ببرم چی نبرم.. مو رو بزنم نزنم.. لباس شخصی ببرم نبرم.. ای بر پدرشون لعنت

11. این کاربر از Ehsan PCbase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بدختی یی داریم.. پس فردا صبح باید خودمو معرفی کنم اصلا نمیدونم کی راه بیفتم که به موقع برسم.. رسیدم کرمانشاه کجا برم.. وسایل چی ببرم چی نبرم.. مو رو بزنم نزنم.. لباس شخصی ببرم نبرم.. ای بر پدرشون لعنت
    از تهران 500 کیلومتر راهه تا کرمانشاه، یه جوری برو ساعت 7 اونجا باشی. لباس شخصی و وسایل شخصی هرچی لازمه ببر. دیگه یگانت اونجاست. 19 ماه اونجایی.

13. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

درجه داری یا سرباز عادی؟من که توی ناجا بودم به موی سربازای عادی گیر میدادن و باید با 4 میزدن.ولی برا درجه دار و افسرا لازم نیست خیلی کوتاه باشه و فقط مرتب باشه کافیه.از تهران تا کرمانشاه حدودا 5 ساعت راهه دیگه.لباس شخصی بیار شاید خواستی مرخصی ساعتی بگیری تو شهر یه دوری بزنی.به عنوان کسی که بیست و یک ماه خدمت کرده بهت می گم که اصلا به زمان فکر نکن.اینطوری وقتی به خودت بیای میبینی چندین ماه گذشته.

15. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •