غیبت بیش از 15 روز بشه فرار محسوب میشه.
غیبت بیش از 15 روز بشه فرار محسوب میشه.
پادگان شهید رجایی کرمانشاه افتادم ، دیپلم
کسی اطلاع داره چجور جاییه؟!![]()
سرباز آموزشی ارتش باشی و فرار کنی چند روز طول میکشه دستگیر کنند؟
حتما میاند دنبال آدم یا نه؟
سلام علیکم .
دوستانی که پادگان هستن میدونن شیفت عیدشون چطوریه؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام دوستان عزیز من افتادم به پادگان قدر هادی شهر در جلفا کسی اونجا خدمت کرده چجوره ؟؟؟ سخته یا نه
دستگیری در کار نیست فقط فراری حساب میشید و غیبت میخورید ....کسی ام کاریتون نداره
سلام دوستان عزیز من افتادم به پادگان قدر هادی شهر در جلفا کسی اونجا خدمت کرده چجوره ؟؟؟ نوزدهم اسفند هم اعزاممه
سلام دوستان بالاخره خدمت 21 ماهه من هم تموم شد.خرداد 93 اومدم اینجا و خداحافظی کردم خدا رو شکر راحت شدم دیگه.من خدمتم توی کلانتری بوده.هر سوالی داشتید در خدمتم
در صورت فرار در بازرسی اون نهادی که هستید برای شما پرونده تشکیل میدن و میفرستن دادسرای نظامی.و اگه اونجا حکم جلب رو صادر کنن اون حکم رو به کلانتری محل ارسال می کنن برا دستگیری.در ضمن در زمان صلح غیبت بیش از 15 روز فرار محسوب میشه.اینم بگم که من خودم در کلانتری بودم و از این حکما میومد برامون واسه دستگیری سربازان فراری.ولی روندش احتمالا زمان بره
دیروز رفتم هوانیروز لویزان بعد از کلی الافی تازه امروز انداختنم پشتیبانی کرمانشاه! یه بی وجودی اونجا نشسته بود تقسیم میکرد بچه ها رو.. بچه شمالو مینداخت جنوب بچه جنوب رو شمال.. خدا ازشون نگذره.. کسی آدرسی از این پادگان پ کرمانشاه داره؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)