سلام کسی می تونه بهگه چجوری با p990 به اینترنت gprs وصل شم اگه کسی می دونه لطفا بگه و باید چه علامتی بیاد که مشخص کنه فعاله
سلام کسی می تونه بهگه چجوری با p990 به اینترنت gprs وصل شم اگه کسی می دونه لطفا بگه و باید چه علامتی بیاد که مشخص کنه فعاله
مرسی اما پست من ربط داشتن به ایرانسل میدونی چرا؟
چون اس ام اس ایرانسل فعلا مفته و بچه های ایرانسل چند دقیقه بعد از زلزله به من اس ام اس زدن که نقطه شروع زلزله قم بود و 9/5 ریشتر بوده و تهران با قدرت2/3 ریشتر لرزید
و بعد من خیالم راحت شد از تو خیابون برگشتم خونه![]()
ببخشید فایده این کد #150* دقیقا چیه؟
طرف نمگه خوب خودت زنگ بزن. آخه 16 تومن که آدم رو گدا نمیکنه؟
البته از هیچی بهتره !!!!!!!!
طرفدارهای مخابرات سریع سواستفاده نکنن.
آقا کسي نميدونه اين از صبح چش شده؟؟؟؟ نميشه زنگ زد به هيچ کسي! من تو مشهدم.........اون از اون شب اينم از امروز
بچه ها من طرح قرمز رو که فعال کردم برام اومد که تا 24 ساعت دیگه پیغام فعال سازی میاد
ولی الان 2 روز گذشته هنوز نیومده
از کجا باید بفهمم که فعال شده یا نه؟
ببين منم که فعال کردم نيومد،ولي 24 ساعت بعد ساعت 12 به بعد که زنگيدم به ايرانس کم نشده فهميدم فعاليده![]()
اااا
مرسی
بعد اس ام اس تو کل روز مجانیه؟
امروز یه sms اومد که نوشته بود1# *130*رو بزنین تا مانده حسابتونو ببینین
من زدم نوشته بود تا تاریخ 3/29 بدهی شما 5200 تومن هست ولی پایینش نوشته بود که اعتبار شما 44900 تومن میباشد
این یعنی چه؟
اس ام اس به خطوط ایرانسل مجانی، تماس هم از 12 شب تا 6 صبح به خطوط ایرانسل مجانی!
البته هر روز یه بامبولی در میاره، تماس های مجانیش که افتضاح هست و خیلی سخت میگیره، مسیج هم اذیت میکنه، امروز تهران مسیج رو Faild میکنه، باید چند بار بزنی.
واسه من اعتباریه!
آقا تکلیف این ام ام اس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by soheil_6666; 19-06-2007 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)