تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 376 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در همین پنجره روی فایل هایی که skip کرده اید right click کنید به حالت دلخواه در بیاورید
    تا الان فکر میکردم این قسمت پایین فقط برای نمایش جزییات هست
    مرسی

راستی یک توضیح مختصر و مفید در مورد Availability میخواستم که چقدر باشه خوبه و ...

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

تا الان فکر میکردم این قسمت پایین فقط برای نمایش جزییات هست
    مرسی

راستی یک توضیح مختصر و مفید در مورد Availability میخواستم که چقدر باشه خوبه و ...
    خدا رو شکر که مشکلتون حل شد

اینم در مورد Availability.خاستم به فارسی ترجمه کنم دیدم یه چیز خنده داری در اومد.بهتره خودتون مطالعش کنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا رو شکر که مشکلتون حل شد

اینم در مورد Availability.خاستم به فارسی ترجمه کنم دیدم یه چیز خنده داری در اومد.بهتره خودتون مطالعش کنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویکی مفیدی بود، ممنون برای لینک

راستش من در حال دانلود تورنت با Availability خوب 4.945 هستم ولی متاسفانه سرعت خوب نیست و 100% پهنای باند برای دانلود استفاده نمیشه در حالی که آپلود رو خیلی خوب انجام میده!

میشه راهنمایی کنید برای سرویس 256 بدون محدودیت مخابرات که سرعت متوسط دانلود از لینک مستقیم بین 30 تا 31 هست میزان محدودیت دانلود و آپلود utorrent رو چند بگذارم تا به حداکثر استفاده از پهنای باند برسم؟
    ضمنا port forwarding و سایر بهینه سازی ها رو انجام دادم اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره و کمتر به 100 درصد میرسه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ویکی مفیدی بود، ممنون برای لینک

راستش من در حال دانلود تورنت با Availability خوب 4.945 هستم ولی متاسفانه سرعت خوب نیست و 100% پهنای باند برای دانلود استفاده نمیشه در حالی که آپلود رو خیلی خوب انجام میده!

میشه راهنمایی کنید برای سرویس 256 بدون محدودیت مخابرات که سرعت متوسط دانلود از لینک مستقیم بین 30 تا 31 هست میزان محدودیت دانلود و آپلود utorrent رو چند بگذارم تا به حداکثر استفاده از پهنای باند برسم؟
    ضمنا port forwarding و سایر بهینه سازی ها رو انجام دادم اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره و کمتر به 100 درصد میرسه
    این طبیعیه.هیچ وقت با تورنت نمیتونین به حداکثر سرعت برسین.چون وقتی شما مستقیم دانلود میکنین به سروری وصل میشین که سرعتش حداقل 100Mbps هست ولی در تورنت به کاربرای معمولی وصل میشین که خیلی هاشون حتی یک صدم این سرعت رو ندارن.

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این طبیعیه.هیچ وقت با تورنت نمیتونین به حداکثر سرعت برسین.چون وقتی شما مستقیم دانلود میکنین به سروری وصل میشین که سرعتش حداقل 100Mbps هست ولی در تورنت به کاربرای معمولی وصل میشین که خیلی هاشون حتی یک صدم این سرعت رو ندارن.
    ببین این تورنت seed خوبی داره با این حال سرعت متوسط دانلود حدود 20 هست و از طرفی با سرعت 31 آپلود میکنه! (سرعتی که من در دانلود مستقیم هم ندارم )
    به هر حال باید تنظیم مناسبی برای uplimit و downlimit باشه که من سرعت دانلودم کمتر از آپلود نباشه؟
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

كمك
    من نرم افزار vuzu رو دانلود كردم.حالا هر كاري ميكنم نميتونم كاري كنم كه اين نرم افزار مثل utorrent سر يه ساعت مشخصي دانلود كنه و سر يه ساعتي تموم كنه كارش رو
    لطفا كمك كنيد

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ببین این تورنت seed خوبی داره با این حال سرعت متوسط دانلود حدود 20 هست و از طرفی با سرعت 31 آپلود میکنه! (سرعتی که من در دانلود مستقیم هم ندارم )
    به هر حال باید تنظیم مناسبی برای uplimit و downlimit باشه که من سرعت دانلودم کمتر از آپلود نباشه؟
    لطفا راهنمایی کنید
    برای دانلود تنظیمات خاصی نداره ولی برای آپلود نباید سرعت آپلودتون بیشتر از 70-80% کل سرعت آپلود باشه.

كمك
    من نرم افزار vuzu رو دانلود كردم.حالا هر كاري ميكنم نميتونم كاري كنم كه اين نرم افزار مثل utorrent سر يه ساعت مشخصي دانلود كنه و سر يه ساعتي تموم كنه كارش رو
    لطفا كمك كنيد
    باید براش پلاگین نصب کنین.(فکر کنم اسم پلاگین Azcron بود.)تو قسمت Plugin نصبش کنین.

متاسفانه نحوه تنظیم کردنش یادم نیست.

10. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط AB
    برای دانلود تنظیمات خاصی نداره ولی برای آپلود نباید سرعت آپلودتون بیشتر از 70-80% کل سرعت آپلود باشه.
    این تنظیماتی هست که میگم:

نتیجه ش هم اینه که میبینید:

آپلود رو ببینید روی 28 هست ولی دانلود فقط 13
    میشه با تغییر در تنظیمات عکس اول مشکل رو حل کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

این تنظیماتی هست که میگم:

نتیجه ش هم اینه که میبینید:

آپلود رو ببینید روی 28 هست ولی دانلود فقط 13
    میشه با تغییر در تنظیمات عکس اول مشکل رو حل کرد؟
    لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.

همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.

در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.

13. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.

همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.

در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.
    ميشه براي سرعت 128 هم تنظيماتش رو بگيد
    در ضمن براي نرم افزار VUZU اگه ميشه اين تنظيمات رو براي بهينه كردن دانلود بگيد لطفا.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •