تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 859 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

قبلا يه اكانتي افزايش سرعت دانلود كه مثل پينگ بود وصل ميشد به يه سرور پرسرعت داخل ايران و بعد اينترنت نميدونم اينجا جواب بده
    يه مدت سرعت رو سايت خارجي محدود شده بود و جواب داد واسه من اينترنت مخابرات بود حالا ميتونين اكانت تست بگيرين اگه جواب داد بخرين
    اتافقا همین دیروز تست کردم . برای تغییر نت تایپ هم خوبه . چون من رادیو zw101 دارم ، توو خوده رادیو ست میشه . نتیجه معکوس داد هم پینگ رفت بالا . هم سرعت کم شد فقط خوبیش این بود nat type رو ۲ میکرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوباره
    قبلا تو همین تاپیک در مورد تعویض مودم وایمکسم از دوستان پرسیده بودم و اینکه از هر جایی تلاش کردم به نتیجه نرسید که نرسید
    در کل هفته پیش یه دونه مودم سفارش دادم با بسته 100 گیگ شیش ماهه مبلغ فاکتور جمعا در اومد 211 تومن میخوام در مورد این بگم:
    پنجشنبه برام مودم رو اوردن و طرف گفت شنبه فعال میشه ولی من که سیم کارت رو گذاشتم توش کلا فعال بود مودمی که خریدم gp-2101 هست
    من توی سیدخندان میشینم و اینجا کلا مرکز مخابراتی مفتح دهن همه رو سرویس کرده و پورت هاش پره سرعتی که به من میده حدودا از 16 تا 30 مگابیت متغیر هست پینگ برای ایران روی 20 و برای اروپا و آمریکا هم روی 150 تا 220 هست
    قطعی ندارم اصلا ولی این مودم ها یه مشکلی داره!
    عموما برای اینکه بتونن پهنای باند رو به تعداد کاربران تقسیم کنن نیاز هست که cpu و رم روی برد مودم به قدر کافی باشه ولی توی این مودم کلا چیز چرتی گفته ایرانسل که میشه 30 نفر همزمان کانکت شن چرا که ما در نهایت با 5 تا کانکت وای فای و یک لن برای pc صدای ناله های مودم رو شنیدیم و مودم شروع کردن به فحش دادن و دیواس جدید رو کلا کانکت نمیداد اگر برای شرکت میگیرید حواستون باشه باید در آینده یه روتر وای فای بخرید و از اون طریق نت رو شیر کنید که کسی به مشکل نخوره !
    اما در کل یه نقد دارم همین سرعت رو با حدود 16 تا 20 مگابیت 4g+ موبایل خودم میداد و توقع من این بود که حداقل یه چیزی تو مایه ها 36 تا 45 مگابیت رو بهم بده که نداد!
    در ضمن گویا این مودم ها usim ایرانسل رو هم ساپورت میکنه و میشه از اون ها هم استفاده کرد هنوز تست نکردم خودم این مورد رو
    برای شما بسته هدیه معادل یک ماه 100 گیگ هم فعال شد یا تموم شده زمان این طرح؟

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

اتافقا همین دیروز تست کردم . برای تغییر نت تایپ هم خوبه . چون من رادیو zw101 دارم ، توو خوده رادیو ست میشه . نتیجه معکوس داد هم پینگ رفت بالا . هم سرعت کم شد فقط خوبیش این بود nat type رو ۲ میکرد .
    ميشه از صفحه تنظيمات اكانت عكس بگيرين به همراه مشخصات
    چون فكر ميكنم ٥١٤٢ هم ميشه ست كرد ولي يكبار تست كردم نشد ديگه باهاش ور نرفتم چون تنظيماتش زياد بود
    يه سوال ديگه مودم شما از تو پنل ميشه ريبوت كرد يا بايد poe از برق كشيد؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اونایی که طرح تعویضن، مجبور بودن، اما دوستانی که خرید مستقیم دارن، آخه چرا؟???

مبیننت خیلی ارزون تره از این ایرانسل کثیف نت نگیرید
    یه نگاه به مبین نت بندازید

مبین نت: 100+1000 گیگ یک ماه 70 تومن
    ایرانول: 100 گیگ یک هفته 66 تومن

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ميشه از صفحه تنظيمات اكانت عكس بگيرين به همراه مشخصات
    چون فكر ميكنم ٥١٤٢ هم ميشه ست كرد ولي يكبار تست كردم نشد ديگه باهاش ور نرفتم چون تنظيماتش زياد بود
    يه سوال ديگه مودم شما از تو پنل ميشه ريبوت كرد يا بايد poe از برق كشيد؟
    اگه میخواید بگیرید از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید . چون من چنجا تست کردم نشد جر سرورای این سایت . اکانت تست هم داره . روو حالت l2tp بزارید . یه تست بگیرید با اکانت تستش . اینم عکس پنل . جفتش میشه ولی من از برق میکشم دوباره میزنم جاش .

محتوای مخفی: پنل 

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=84ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=52
    چ عجب ما پینگ خوب دیدیم
    Last edited by Gamemaster; 01-07-2017 at 15:47.

8. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

معرفی مودم جدید FDD+TDD LTE ایرانسل

پشتیبانی از تجمیع فرکانس در TDD و CAT6 تا سرعت 300 مگابیت بر ثانیه

ایرانسل دقایقی پیش در جریان کنفرانسی که در دفتر اصلی این شرمت برگزار شد، از یک مودم ترکیبی جدید با مدل TF-I60 رونمایی کرد. این نخستین مودمی است که در ایران با پشتیبانی هم‌زمان از فناوری LTE‌ و TDLTE‌ پشتیبانی می‌کند. محمود طلایی از ایرانسل در جریان این کنفرانس اعلام کرد که مودم یادشده به چیپ Cat6 مجهز شده است و از حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت‌ بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. طبق اعلام محمود طلایی هدف از طراحی و تولید این مودم، تجمیع فرکانس در بخش TD-LTD بوده است.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ایرانسل دقایقی پیش در جریان کنفرانسی که در دفتر اصلی این شرمت برگزار شد، از یک مودم ترکیبی جدید با مدل TF-I60 رونمایی کرد. این نخستین مودمی است که در ایران با پشتیبانی هم‌زمان از فناوری LTE‌ و TDLTE‌ پشتیبانی می‌کند. محمود طلایی از ایرانسل در جریان این کنفرانس اعلام کرد که مودم یادشده به چیپ Cat6 مجهز شده است و از حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت‌ بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. طبق اعلام محمود طلایی هدف از طراحی و تولید این مودم، تجمیع فرکانس در بخش TD-LTD بوده است.

مثل اینه که کلی ماشین جدید و گرون معرفی کنی، اما فقط اجازه داشته باشی تو پارکینگ پارکش کنی!!!

11. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان اینو بگیریم تاثیری داره برامون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

الان اینو بگیریم تاثیری داره برامون ؟
    نمیدونم فرکانس دوم رو واسه tdd راه اندازی کرده یا نه. فعلا که گفتن مودم ۲-۳ هفته آینده وارد بازار میشه. باید تا زمان ارائه مودم صبر کرد شاید توی سایت ایرانسل نقشه ی جداگانه ای هم واسه TDD نسل ۴.۵ ارائه شد.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •