اهه!! چه سيستميه!! من يه كتاب پي دي اف مثات بخوام بزنم و نخوام قسمت هاي رنگيش باشه يعني امكانش نيست؟!![]()
اهه!! چه سيستميه!! من يه كتاب پي دي اف مثات بخوام بزنم و نخوام قسمت هاي رنگيش باشه يعني امكانش نيست؟!![]()
توي پي دي اف پرينت رو كه زديد پايينش گزينه داره print color as black رو تيك بزن.
نداره! گشتم![]()
سلام
نمیدونم جای درستی سوالم رو میپرسم یا نه
فردا میخوام برم یکی از این پرینترهای 3 کاره سیاه سفید لیزری بگیرم!
3 مدل رو دیدم و میخوام ببینم کدومشون بهتره!
SAMSUNG - SCX-4600
HP LaserJet Pro M1132
CANON - i-SENSYS MF4410
قیمتشون بین 200 تا 230 تومنه.
ممنون
HP LaserJet Pro M1132
بعد
CANON - i-SENSYS MF4410
سامسونگ هم نگير.
سلام دوستان
اول اینکه اگه سوالم تکراریه ببخشین سعی کردم بحث مشابه رو پیدا کنم(اگه باشه) ولی تعداد پاسخ ها خیلی زیاد بود نشد
من میخوام در مرحله اول یک پرینتر سیاه سفید بگیرم و چون کیفیت پرینتش و سرعتش واسم مهمه و اینکه ممکنه چند هفته ای ازش استفاده نکنم و یه روز یه دفعه 50، 60 صفحه پرینت بگیرم ترجیحم لیزریه. کاربردشم خونگیه و هر چه قدر کوچیکو جمع و جور تر باشه بهتره. تا حدود 100 تومن و یکی از مدل های canon یا HP. حالا شما چیو پیشنهاد می کنین ؟
سوال دومم اینه که اگه بخوام در کنار این اسکنر هم داشته باشم(البته این در اولویت نیس چون ماهی 7؛8 تا اسکن بیشتر ندارم که تا الان با فروشگاه های کامپیوتری کارم راه افتاده) 3 کاره پیشنهاد می کنین یا پرینتر و اسکنر جدا ؟ 3کاره خوب و جمع و جور سیاه سفید برای خونه تا حدود 200-230 هزار تومن چه مدلیو پیشنهاد می کنین ؟
اصلا برای خرید پرینتر به چه فاکتور های دیگه هم باید توجه کنم که نکردم؟
طولانی شد ؟ ببخشید![]()
خب در اينجا ما با يك كاربر جديد طرف هستيم كه اولين ارسالش رو توي اين بخش انجام داده طبق روال فروم هاي ديگه چه معني داره اطلاعاتت رو به يه تازه وارد كه 1 پست داره و قطعا مجبوري ثبت نام كرده بدي؟
پس جوابت رو نميدم.
سلام. تا 100 تومن مگه سامسونگ بخري كه پرينتر 30 هزارتومني هم براي رفاه حال مشتري ها ميزنهكه توصيه نميشه. اما كمي بالاتر hp 1102 هست ميگن وايرلس داره
صد البته سه كاره بهتره كپي ميگيري عين آينهدوره اسكنر تموم شد!
همين 1132 hp چند تا از بچه ها گرفتن خوبه شهرستان 210 هست تهران كمتره.
پرينتر مثل led 3d نيست كه 1000 تا نكته داشته باشه يه برند خوب مثل hp و توجه به نوع كاربري و پولت شما رو صاحب يه پرينتر خوب ميكنه.
سلام به همه
من یک پرینترepson r290 همراه مخزن دارم چند وقتی هست که دیگه رنگ سیاه رو خوب چاپ نمیکنه هر چی هد کلین هم میکنم فایده نداره
نازل چک هم که میگیرم خیلی خوب نیست مارک رنگم رو هم عوض کردم مخزن رو هم عوض کردم و مخزن نو گرفتم فایده نداشت
در ضمن هر روز باهاش پرینت میگرم پس نمیتونه جوهر توش خشک شده باشه حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
وقتي تانك بزني احتمالش هست جنس رنگ خوب نباشه و ناخالصي باعث مسدود شدن بشه.
هي مرتب هد كلين كن شايد با 20 مرتبه هم نياز بشه هد كلين بزني . هد بيش از 150 تومن هزينه داره پس چاره اي نيست. كلين بزن اگه ديدي بهتر شد هي ادامه بده عيب نداره تو فكر جوهر نباش.
اگه كارتريج(مخزن) رو عوض كردي درست نشد جوهر توش خشك شده مطموئن باش.
دوستان پرینتر لیزری حدود 100 تومن واسه چاپ فاکتور چی پیشنهاد می دید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)