توی فرمت از کامپیوتر phone lock میخواد؟؟
معمولا فرمت با خود گوشی رمز میخواد که اونم پیشفرضش 0000 هست
ولی شما می تونید اونم با کامپیوتر فرمت کنید
توی فرمت از کامپیوتر phone lock میخواد؟؟
معمولا فرمت با خود گوشی رمز میخواد که اونم پیشفرضش 0000 هست
ولی شما می تونید اونم با کامپیوتر فرمت کنید
نه.من از طریق کامپیوتر نمیدونم چه جوری باید مموری گوشی رو فرمت کنم.توی فرمت از طریق خود گوشی Phone lock میخواست.
اصلا دوست عزیز بذار از اول توضیح بدم که کلا چی شده.
این گوشی من از این ویروسایی گرفته که New Folder درست میکنن.
بعد بردمش بیرون مموری رو در اورد و فرمت کرد و گفت درست شده.اما بعد یه مدت دیدم روی مموری گوشی هم New Folder هست
حالا من میخوام هم مموری گوشی و هم مموری کارت رو فرمت کنم.مموری کارت رو در اوردم و از کامپیتر فرمتش کردم اما برای فرمت کردن مموری گوشی رمز میخواست.
اون رمزی که شما فرمودید درست بود ولی نمیدونم چرا فرمتش کردم هنوز New folder درست میکنه.
حالا اگه ممکنه به من بگید چطوری باید از طریق کامپیوتر مموری گوشی رو فرمت کنم . شاید اونجوری درست شد
ممنون![]()
شما اول ریشه مشکلو حل کن ، ویروستو نابود کن ، بعد برو سراغ ممورهات!!
تا وقتی ویروس باشه ، هر چقدر هم مموری رو فرمت کنی ، دوباره بهش منتقل میشه
برای فرمت با کامپیوتر:
گوشیتو با کابلش وصل کن به کامپیوتر ، گزینه اول یعنی "انتقال فایل" رو انتخاب کن ، حالا دو تا درایو ساخته میشه ، دو تاشو فرمت کن
ولی تا زمانی که ویروس باشه ، بعد از فرمت ، بازم ویروسی میشه
چرا دوربین فیلمبرداری k770اینقدر مزخرفه؟
خب شما نمی گی ک چرا این گوشی اینقدر ارزونه؟؟؟
سلام
من میخواستم چند گوشی خوب بهم معرفی کنین که میدونین خوب دراومده.
کارت حافظه حداقل تا 1 گیگ بخوره. عکس و فیلم بگیره. بلوتوث هم داشته باشه. کشویی باشه. قیمت دست اولش هم زیر 200 باشه.
ممنون میشم![]()
salam.
lotfan be man komak konin.
![]()
man p1i daram, dirooz az inja ye packe gerafiki download kardam va rikhtam tooye gooshim. hala volome gooshim to music player, to film, vaghti daram harf mizanam, kar nemikone. hatta ghesmate volom ke az balaye samte raste gooshi baz mikardam baz nemishe, bayad chikar konam? lotfan zood tar javab bedin.
mercy.
سلام من k800 دارم و بعد از مدتی که مموری تعویض کردم وقتی میرم تو برنامه ها برنامه های قبلی هستش و عکس ایکون ان شکل مموری که یه خط قرمز روشه مثل زمانی که روی گوشی مموری نباشه و هر کاری میکنم که حذف شن نمیشن و ارور اوپراتور میده و دوباره بعد یه مدتی تعدادش زیاد میشه و از همون برنامه با همون اسم و همون شکل به وجود میاد نمیشه ان ها رو حذف کرد
لطفا راهنمایی کنید
منوی c901 فارسیه ؟
اگر نیست میشه فارسیش کرد ؟
کسی از مشکلات و ایراداتش خبر داره ؟
خب معلومه ، چون سورس برنامه ها روی مموری سیو میشه و با تعویضش پاک میشن
یه بک آپ از اس ام اس ها و فایلای حافظه داخلیت و مخاطبینت بگیر و ریست کامل کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)