تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 752 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم جواب

به هر آمپ یک ابزار هست که در صورتیکه به جا از اون استفاده بشه می تونه کیفیت صدای یک سیستم رو با توجه به هماهنگ بودن پلیر و هدفون از هر نظر تا حدود %10 افزایش بده البته در حالت خوشبینانه نه بیشتر
    البته فکر کنم این حداکثر 10 درصد بهبود رو که گفتی منظورتون در موقعی بود که از خروجی معمولی بلیر استفاده میکنیم . درست میگم؟
    آخه من چیز های دیگه ایی به گوشم خورده خب

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام.
    یه هدست بی سیم میخوام. در حد 50 هزار تومن. همچی تموم باشه. یعنی ایرادهایی که شما میگیرید رو نداشته باشه خلاصه.

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از rezaomido عزیز
    متاسفانه من چون باید صبر کنم تا نوشته ام تایید بشه یه کم دیر نوشته هام اینجا میاد

از توضیحات بسیار جامع شما سپاسگذارم

گزینه های بسیار خوبی هستند اما در مورد قیمت میشه اینطور جمع کرد که:
    1. هزینه مالیات
    2. هزینه ارسال به هر نقطه
    3. هزینه بسته بندی
    4. همراه داشتن آپشن اضافه
    5. خرید قدیم
    6. نوع پست
    7. خیلی کم پیش میاد فروشگاههای خارجی قیمت بالایی اعلام کنند مگر اینکه . . .
    شاید بعضی از این هزینه ها رو نداشته باشم چون کسی اونجاست که میخوام بگم برام بیاره

3. ُShure SRH940 این هم مثل مدل قبلی Soundstage محدودی داره ولی صدای بسیار با کیفیت تری داره
    4. Beyerdynamic DT770 که همین جا هم گیرتون میاد و این یکی هم Soundstage محدودی داره
    مدل shure هم متاسفانه اینحا فکر نکنم بشه تست کرد اما حتما مطالبش رو در نت مرور میکنم اما در مورد Beyerdynamic در پست قبلی دو مدل رو خودم گفتم که هنوز پست تایید نشده.DT880 و DT990 فکر کنم soundstage بهتری از 770 داشته باشند این طور نیست؟

همه مشخصاتش ایدال برای راه اندازی یک اسپیکر با قدرت متوسط هست ولی از روی این مشخصات نمیشه نظری درباره مناسب بودن این آمپ برای هدفون داد به هر حال فقط Damping Factor یک کمی پایین هست و همچنین
    THD , IMD که جا داشت بهتر باشه.
    خوب این بنده خدا از من 10 سالی بزرگتره من هم برای شروع میخوام ازش استفاده بکنم. دارم دنبال کسی میگردم که باهاش آشنایی داشته باشه

باز هم بسیار ممنون از راهنمایی کامل شما
    امیدوارم پست قبل هم تایید بشه چون چند تا سوال هم اونجا پرسیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

کسی در مورد کیفیت و ... هدفون های فیلیپس O'neill snug اطلاعاتی داره ؟ ! میدونم فیلیپس در کل زیاد جالب نیست ولی میخواستم بدونم این مدل هم همونطوره ؟!؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته فکر کنم این حداکثر 10 درصد بهبود رو که گفتی منظورتون در موقعی بود که از خروجی معمولی بلیر استفاده میکنیم . درست میگم؟
    آخه من چیز های دیگه ایی به گوشم خورده خب
    درسته دوست من
    منظورم دقیقآ این بود که اگه یک پلیر و هدفون کاملآ با هم هماهنگ(مناسب) باشند استفاده از آمپ در بین این دو نهایتآ افزایش راندمان کیفی %10 نتیجه میده.
    چقدر خوب بود که اون چیزهایی که به گوشتون خورده ، را به گوش ما هم می رسوندین تا اینکه از شما بیشتر یاد بگیریم

و در آخر اینکه پلیر خروجی معمولی و غیر معمولی نداره ، بلکه معمولآ یک خروجی برای راه اندازی هدفون به طور مستقیم داره که نیازی به دستگاه یا وسیله اضافه ای برای اتصال نیست و یک خروجی دوم که اغلب در پلیرها پرتابل به سختی تعبیه می شه هر چند در داخل پلیر %100 قرار دارد ولی فیش اتصالی برای اون در بدنه پلیر در نظر گرفته نشده.
    که این خروجی دوم Line Out خوانده میشه و دقیقآ همان سیگنالهای بسیار بسیار ضعیفی را که قرار آمپ داخل پلیر تقویت کنه و به هدفون ارسال کنه را در اختیار کاربر قرار میده و پلیری که این خروجی را داشته باشه نسبت به دیگر پلیرها برای استفاده از آمپ خارجی(External) یا همون چیزی که ما خیلی ساده بهش میگیم آمپ ، مناسب تر خواهد بود چون در این صورت سیگنالهایی که از طریق خروجی Line Out ، آمپ خارجی دریافت میکند بدون نویز یا تمام خصوصیات بدی هست که آمپ پلیر هر چند گران قیمت ما بر سیگنال اصلی اثر گذاشته خواهد بود.

و برای مقایسه این دو با هم میشه اینطور گفت که در صورتیکه هم هدفون و هم پلیر کاملآ هماهنگ باشند و در ضمن پلیر خروجی Line Out داشته باشه نتیجه کیفی اضافه کردن یک آمپ با کیفیت خوب:
    1. با استفاده از خروجی هدفون کیفیت صدا %10 بهبود خواهد داشت
    2. با استفاده از خروجی Line Out کیفیت صدا %50 بهبود خواهد داشت

و در آخر آخر این هم اضافه کنم که آمپ مورد استفاده در درصد بسیار زیادی از پلیرها با استفاده از قطعات بسیار ارزان قیمت و نهایتآ با درجه کیفی کمتر از متوسط از نظر پارامترهای تخصصی که من کم سواد می شناسم ، هستند پس اگه دوست دارید آمپ برای سیستم پرتابل آینده خودتون بگیرید بهتره که به دنبال پلیر پرتابلی باشید که خروجی Line Out قابل دسترسی داشته باشه نه مثل بعضی از پلیرها که باید براشون یک فیش بسیار خاص تهیه کنید که اغلب گیر هم نمیاد.

پاینده باشید.

سلام.
    یه هدست بی سیم میخوام. در حد 50 هزار تومن. همچی تموم باشه. یعنی ایرادهایی که شما میگیرید رو نداشته باشه خلاصه.

مرسی
    سلام به شما
    دوست من ، قیمت هدفون چه 10 هزارتومن چه 10 میلیون تومن باشه اشکالات خاص خودشو داره با توجه تولید هزار مدل مختلف ، صدای هیچ کدوم مثل هم نیست و هیچ هدفونی هم کامل نیست و مسئله در جایی به کش و قوس بیشتری میرسه که کاربرد جنبی هم به هدفون اضافه بشه (بی سیم ، میکروفون ، . . .) که اغلب سازندگان این دست هدفونها برندهای مطرح نیستند و بعید هم می دونم برندی بیاد و بر روی بهترین هدفون خودش این اضافات رو نسب کنه و عرضه کنه چون منطقی نیست.

به هر حال با توجه به بودجه شما بهترین انتخاب همین هدستهای معمولی مناسب کامپیوتر هست و فکر می کنم مدلهای کریتیو مناسب کاربرد شما باشند البته با اختلاف قیمت

پاینده باشید.

با تشکر از rezaomido عزیز
    متاسفانه من چون باید صبر کنم تا نوشته ام تایید بشه یه کم دیر نوشته هام اینجا میاد
    از توضیحات بسیار جامع شما سپاسگذارم
    خواهش می کنم دوست من

شاید بعضی از این هزینه ها رو نداشته باشم چون کسی اونجاست که میخوام بگم برام بیاره
    خوب دیگه قرار هم نیست که تمام این گزینه ها با هم اعمال بشه هر چند برای اولین ماههای تولید یک هدفون دقیقآ اعمال میشه و اینکه حتی اگه آپارتمان دوست شما دیوار به دیوار فروشگاه باشه موقع خرید کالا باشه تکس(مالیات) را حساب خواهند کرد و همچنین منظورم از هزینه پستی و یا ارسال این نیست که شما حتمآ باید در یک مکان دورتری نسبت به فروشگاه قرار داشته باشید بلکه این هزینه یک عرف هست و اضافه خواهد شد. و یک گزینه هم الان یادم اومد که بعضی از فروشگاهها برای ارجاع کالا به گارانتی هزینه ارسال به ظاهر مجانی برای شما را جلو جلو با شما حساب می کنند و شما می تونید توی قسمت FAQ اون فروشگاه اطلاعات مفید تری به دست بیارید.
    به هر حال با توجه به توضیحات که گفته شده تفاوت قیمت نهایتآ کمتر از 50 دلار خواهد بود نه چند صد دلار

مدل shure هم متاسفانه اینحا فکر نکنم بشه تست کرد اما حتما مطالبش رو در نت مرور میکنم
    خیر Shure هیچ هدفونی در ایران نداره متاسفانه ولی برند صدای مید هست و این تخصص 85 ساله این برند میکروفون ساز هست
    اما در مورد Beyerdynamic در پست قبلی دو مدل رو خودم گفتم که هنوز پست تایید نشده.DT880 و DT990 فکر کنم soundstage بهتری از 770 داشته باشند این طور نیست؟
    متاسفانه پست قبلی شما گمون نکنم تایید هم بشه.
    به هر حال با نظر شما موافقم ولی اگه خواستم انتخابی ارجح داشته باشم 880 را بر میدارم چون صدای مانیتور تری نسبت به 990 داره ولی هر چند صدای 770 هم چندان اختلاف زیادی با 880 که در ایران نیست ، نداره و علت معرفی 770 همین بود.
    خوب این بنده خدا از من 10 سالی بزرگتره من هم برای شروع میخوام ازش استفاده بکنم. دارم دنبال کسی میگردم که باهاش آشنایی داشته باشه
    یعنی می خواهید از این آمپ برای راه اندازی هدفون استفاده کنید یا اینکه خروجی مخصوص هدفون داره.
    یک توضیح کوچولو بدم و اون اینکه آمپی با این مشخصات فنی برای هدفون یک کیفیت کمتر از متوسط داره شاید تعجب کنید ولی در واقع همین درجه کیفی برای یک اسپیکر در سطح خوب قرار خواهد گرفت.
    و اینکه اغلب آمپ های این چنینی متاسفانه قسمت آمپ هدفون بسیار ابتدایی و ساده ای دارند و اغلب توسط یک مدار معمولی در گوشه خود دستگاه اون هم کنار خود جک اتصال هدفون قرار میگیرند و اگه شما دستگاه را باز کنید به خوبی قابل رویت هست. به هر حال ممکنه یک آمپ این چنینی دارای مشخصات فوق حرفه ای هم باشه ولی آمپ قسمت هدفون اون از متوسط هم کمتر باشه و شرکت سازنده هم خیلی لطف کنه در کتابچه مشخصات فنی نه کتابچه راهنما یکی دو تا از پارامترهای فنی و مهم این قسمت را اضافه کنه که اغلب نمی کنه و برای ما یک عامل اضافه و مجهول خواهد بود.
    باز هم بسیار ممنون از راهنمایی کامل شما
    امیدوارم پست قبل هم تایید بشه چون چند تا سوال هم اونجا پرسیدم
    خواهش می کنم دوست من
    بهتره مجددآ سوالهای خودتون را مطرح کنید تا دوستان و من نوعی بتونیم به شما برای پیدا کردن جواب صحیح کمک کنیم.

پاینده باشید.

کسی در مورد کیفیت و ... هدفون های فیلیپس O'neill snug اطلاعاتی داره ؟ ! میدونم فیلیپس در کل زیاد جالب نیست ولی میخواستم بدونم این مدل هم همونطوره ؟!؟
    دوست من فلیپس برند هدفون ساز نیست و نباید زیاد هم انتظاری از برندی داشت که مدل به مدل اون فقط به خاطر رنگ یا اضافه شدن یک تکه پلاستیکی به هدفون و یا رنگ بدنه تفاوت دارند.
    به هر حال هدفونهای بسیار ارزان قیمت با تنوع ظاهری بسیار زیاد و در ظاهر جذاب هستند و تا جایی که اطلاع دارم فقط چند مدل انگشت شمار این برند کیفیت مناسب با قیمت دارند نه کیفیت بالاتر از قیمت ، در حالیکه بقیه مدلها بر عکس این قضیه هست.
    از نظر کیفیت صدا این سری هم مثل بقیه مدلهای نه چندان مناسب این برند قرار داره و این نظر کسانی هست که این هدفون را داشته اند. و به همین دلیل که اولین گزینه انتخاب یک هدفون خوب هست به دنبال سایر خصوصیات هر چند طلاایی اون نخواهیم بود مگه اینکه بخواهیم به عنوان دکور یا یک ابزار فشن استفاده کنیم (همون کاری که اغلب کسانی که بعد از خرید هدفون از این برند خواهند کرد)

و جواب سوال آخرتون:
    این مدل دقیقآ در وسط بیقه مدلهای نه چندان جالب این برند قرار داره ، متاسفانه.

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:30. دليل: پست متوالی

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر مججد از rezaomido عزیز

متاسفانه پست قبلی شما گمون نکنم تایید هم بشه.
    چرا تایید شده ولی یه چند پست بالاتر هست پست شماره #3536

نقل قول:
    نوشته شده توسط rave-87 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انشالا ریز جواب هات رو دوستان میدن
    فقط چون گفتی از گرادو خوشت میاد ذوق کردمو گفتم فعلا 1 جوابکی بدم
    325 عالیه . با توجه به توصیفی که از کاراییت کردی و خصوصیاتت خوراک خودته . واقعا جزو بهترین هاست توی این رده
    در مورد k701 باید بگم که این مدل و مدل 702 با توجه به اطلاعات بنده معروفن توی بد درایو شدن و نیازمند آمب مناسب هستن به شدت . بعدشم وقتی 325 توی لیست انتخابات هست و از قیافش خوشت میاد دیگه چرا دنبال 701 می ری.
    در ضمن توی ایران که فکر نکنم بتونی گیر بیاری
    راستی سایت head-fi.org منبع کاملی برای سیستم های شخصی هست .

در ابتدا از شما تشکر میکنم
    چون دکمه تشکر ندارم اینجوری تشکر میکنم
    چند دلیل برای 701 وجود داره
    1- رنج فرکانس بیشتر
    2- گوشی بزرگتر
    3-احتمالا بشه قبلش تست کرد

البته دو گزینه دیگه هم اضافه شد
    Beyerdynamic DT880 & DT990 تا اونجا که من متوجه شدم فرقی با هم ندارن به جز اینکه 880 semi open و 990 open هستند
    البته مثل اینکه با امپدانس های متفاوت تولید میشه

در نتیجه دو تا سوال دیگه اضافه شد
    1- برای کاربرد من نیمه باز بهتره یا باز؟
    البته فکر کنم soundstage باز بیشتر باشه - اگه اشتباه هست لطفا بگید
    2- یک هدفون وقتی با امپدانسهای مختلف ساخته میشه از نظر کیفیت خروجی چه تفاوتی بین مدل ها وجود داره - منظورم توان مورد نیاز برای درایو کردن نیست بلکه صرفا کیفیت و رنج صدا رو میخوام بدونم

از سایت خوبی که معرفی کردید بسیار ممنون
    اطلاعات بسیار خوبی داره
    اما بیشتر به یک فروم فارسی که بشه مثل اینجا پرسش و پاسخ داشت نیاز دارم
    یعنی می خواهید از این آمپ برای راه اندازی هدفون استفاده کنید یا اینکه خروجی مخصوص هدفون داره.
    یک توضیح کوچولو بدم و اون اینکه آمپی با این مشخصات فنی برای هدفون یک کیفیت کمتر از متوسط داره شاید تعجب کنید ولی در واقع همین درجه کیفی برای یک اسپیکر در سطح خوب قرار خواهد گرفت.
    و اینکه اغلب آمپ های این چنینی متاسفانه قسمت آمپ هدفون بسیار ابتدایی و ساده ای دارند و اغلب توسط یک مدار معمولی در گوشه خود دستگاه اون هم کنار خود جک اتصال هدفون قرار میگیرند و اگه شما دستگاه را باز کنید به خوبی قابل رویت هست. به هر حال ممکنه یک آمپ این چنینی دارای مشخصات فوق حرفه ای هم باشه ولی آمپ قسمت هدفون اون از متوسط هم کمتر باشه و شرکت سازنده هم خیلی لطف کنه در کتابچه مشخصات فنی نه کتابچه راهنما یکی دو تا از پارامترهای فنی و مهم این قسمت را اضافه کنه که اغلب نمی کنه و برای ما یک عامل اضافه و مجهول خواهد بود.
    بسیار توضیح جالبی بود.
    یک سوال ناشیانه نمیشه از خروجی های عادی برای هدفون استفاده کرد؟ البته فکر کنم توان خروجی برای هدفون خیلی زیاد باشه

متاسفانه من هنوز نمیتونم پ.خ بدم اگه امکان داره و زحمتی برای شما نیست لطفا ایمیل خود را برای من پ.خ بدهید. یک سری اطلاعات جدید از این آمپ پیدا کردم میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.

شاد باشید.
    Last edited by kindlinessangel; 23-07-2011 at 09:10. دليل: اضافه کردن درخواست ایمیل

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر مججد از rezaomido عزیز
    خواهش می کنم دوست من
    چرا تایید شده ولی یه چند پست بالاتر هست پست شماره #3536
    خیلی کلکی شما این که پست خودم که در جواب شما داده شده بود (;
    پست مورد نظر شما یکی قبل از این هست
    چند دلیل برای 701 وجود داره
    1- رنج فرکانس بیشتر
    2- گوشی بزرگتر
    متوجه نشدم که این سوال بود یا اینکه خصوصیات هدفون انتخابی خودتون را عنوان کردید.
    البته دو گزینه دیگه هم اضافه شد
    Beyerdynamic DT880 & DT990 تا اونجا که من متوجه شدم فرقی با هم ندارن به جز اینکه 880 semi open و 990 open هستند
    البته مثل اینکه با امپدانس های متفاوت تولید میشه
    انتخاب خوبی هستند اما با هم خیلی اختلاف دارند درسته که هر دو یک قیمت هستند و ظاهرآ غیر از Open بودن Semi Open تفاوت خاصی ندارند. ولی وزن مدلهای Pro سنگین تر هست و مدل 880 نمونه Pro ی اون کمی سبک تره و اولویت انتخاب Open بودن برای کسی که دوست داره حرفه ای گوش کنه اما اینکه Open باشه کافی نیست در حالیکه 880 با اینکه Semi Open هست صدای حرفه ای تری نسبت به 990 داره ولی اگه سبکهای مورد علاقه شما به بیس قوی تری نیاز دارند 990 انتخاب ارجح خواهد بود.

اغلب محصولات این شرکت با امپدانس های متفاوت تولید میشه چون هدف این شرکت این هست که با استفاده از نا آشنایی اکثر کاربران محصول با کیفیت پایینتر را با همان خصوصیات صوتی مدل مرجع ارائه کنه که اینطور نیست ولی از نظر مکانیکی اغلب میشه گفت هیچ تفاوتی با هم ندارند. این شیوه توسط این شرکت سالهاست که داره انجام میشه ولی پیشنهاد میکنم که اگر قصد خرید این دست محصولات به ظاهر مشابه را داشتید حتمآ امپدانس بالاتر را انتخاب کنید چون اغلب اون مدل مرجع هست و بقیه مدلها زیر مجموعه قرار داده می شوند.

ولی با شرکتی طرف هستیم از این هم فراتر رفته و با اضافه کردن مدلهای Pro و Premium به مدلهای معمولی، یک کمی انتخاب برای کاربر آماتور سختتر میکنه. در مجموع اغلب از یک مدل مرجع 3 مدل با امپدانس متفاوت تولید میشه که این سه مدل ضربدر 3 دسته متفاوت میشه 9 مدل مختلف از یک مدل مرجع ، سخت شد نه؟

در نتیجه دو تا سوال دیگه اضافه شد
    1- برای کاربرد من نیمه باز بهتره یا باز؟
    Open بودن بهتر هست ولی . . .
    البته فکر کنم soundstage باز بیشتر باشه - اگه اشتباه هست لطفا بگید
    ارتباط مستقیمی وجود نداره چون هدفونهای Close ی هم هستند که Soundstage اونها از یک هدفون Open بیشتر هست.
    2- یک هدفون وقتی با امپدانسهای مختلف ساخته میشه از نظر کیفیت خروجی چه تفاوتی بین مدل ها وجود داره - منظورم توان مورد نیاز برای درایو کردن نیست بلکه صرفا کیفیت و رنج صدا رو میخوام بدونم
    حواسم نبود اون بالا توضیح دادم(;

از سایت خوبی که معرفی کردید بسیار ممنون
    اطلاعات بسیار خوبی داره
    اما بیشتر به یک فروم فارسی که بشه مثل اینجا پرسش و پاسخ داشت نیاز دارم
    فکر نمی کنم غیر از اینجا جای بهتری باشه باید خودمون تلاش کنیم و اینقدر فارسی تایپ کنیم و تایپ کنیم و تایپ کنیم تا اینکه یه روزی کسی جرات نکنه آدرس سایت خارجی بده (;

یک سوال ناشیانه نمیشه از خروجی های عادی برای هدفون استفاده کرد؟ البته فکر کنم توان خروجی برای هدفون خیلی زیاد باشه
    خیر به هیچ عنوان و اگه این کار انجام هم بشه کیفیت خوبی نخواهد داشت و دلایلش کاملآ مفصل هست

پاینده باشید

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

rezaomido عزیز باز هم سپاسگذارم

متوجه نشدم که این سوال بود یا اینکه خصوصیات هدفون انتخابی خودتون را عنوان کردید.
    نه این جواب دوستمون بود که گفتن وقتی 325 گرادو هست چرا k701
    من برتری هایی که در ذهن از k701 سراغ داشتم رو بیان کردم

انتخاب خوبی هستند اما با هم خیلی اختلاف دارند درسته که هر دو یک قیمت هستند و ظاهرآ غیر از Open بودن Semi Open تفاوت خاصی ندارند. ولی وزن مدلهای Pro سنگین تر هست و مدل 880 نمونه Pro ی اون کمی سبک تره و اولویت انتخاب Open بودن برای کسی که دوست داره حرفه ای گوش کنه اما اینکه Open باشه کافی نیست در حالیکه 880 با اینکه Semi Open هست صدای حرفه ای تری نسبت به 990 داره ولی اگه سبکهای مورد علاقه شما به بیس قوی تری نیاز دارند 990 انتخاب ارجح خواهد بود.
    فکر کنم در اولین پست درخواستم رو بد گفتم.
    من بیس قوی تر نمیخوام ... نیاز من بیشتر پخش جزییات در فرکانس های پایین است

خوب پس تا اینجا گزینه ها شدند
    AKG K702
    BeyerDynamic DT880 250 ohm حالا کدوم مدلش خودش مساله است
    shure srh940

البته یک برند دیگه هم هست که فکر کنم به کار من نمیاد که دوستان صحبتی از آن نکردند
    از برند سنهایزر مدل های HD598 یا HD595 با قیمت کمتر و مدل HD600 با قیمت بیشتر از این حدود وجود داره

البته فکر کنم در صورت انتخاب مدل HD600 و یا DT 880 نیاز به خرید آمپ خوب تقریبا 100% است

آقا رضا ببخشید هی مدل اضافه میکنم
    دارم سعی میکنم از روش انتخاب چند گزینه اولیه که خودتون پیشنهاد دادید استفاده کنم ( شوخی)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

rezaomido عزیز باز هم سپاسگذارم

نه این جواب دوستمون بود که گفتن وقتی 325 گرادو هست چرا k701
    من برتری هایی که در ذهن از k701 سراغ داشتم رو بیان کردم

)
    عزیزم این برتری هایی که میفرمایید وقتی هست که k701 با نهایت توانایی هاش مورد استفاده قرار بگیره (اونم تازه اگر واقعا برتر باشه ) این در صورتیه که اگر شما اسم این مدل رو توی هدفای بیاری همه میدونن که بد درایو میشه حتی این اواخر داشتم ریویو 1 آمب 180 دلاری رو توی هدفای میخوندم , نویسندش در آخرش گفته بود که "البته اگر بخوایید با k701 استفاده کنیین این آمب نتیجه ی خوبی نمیده" این در صورتیه که اون آمب توان راه اندازیه هدفون های تا 300 اهم رو هم به طور اسمی داشت . وگرنه دیروز 1 لینکی گذاشتم برای دوستان که 1 برادری برای مقایسه , hd800 رو با آیباد استفاده میکرد . من که دیگه چیزی بلد نیستم همین.

12. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم این برتری هایی که میفرمایید وقتی هست که k701 با نهایت توانایی هاش مورد استفاده قرار بگیره (اونم تازه اگر واقعا برتر باشه ) این در صورتیه که اگر شما اسم این مدل رو توی هدفای بیاری همه میدونن که بد درایو میشه حتی این اواخر داشتم ریویو 1 آمب 180 دلاری رو توی هدفای میخوندم , نویسندش در آخرش گفته بود که "البته اگر بخوایید با k701 استفاده کنیین این آمب نتیجه ی خوبی نمیده" این در صورتیه که اون آمب توان راه اندازیه هدفون های تا 300 اهم رو هم به طور اسمی داشت . وگرنه دیروز 1 لینکی گذاشتم برای دوستان که 1 برادری برای مقایسه , hd800 رو با آیباد استفاده میکرد . من که دیگه چیزی بلد نیستم همین.
    قبل از همه چیز از شما دوست عزیز تشکر میکنم
    بابا من که اول گفتم عاشق قیافه گرادو ام
    فکر کنم سوء تفاهم شد ... من گفتم برتری های ذهنی بنده نه برتری های فنی

که اشاره هم کردم به موارد زیر
    1- رنج فرکانس بیشتر
    2- گوشی بزرگتر
    همانطور که میبینید غیر از مورد اول ... که باز هم شاید خیلی فنی نباشه
    گزینه دو و سه کاملا سلیقه ای هست
    به طور مثال گزینه سوم در مورد Shure هم صادق هست و نمیشه تو ایران تستش کرد پس امکان انتخاب شدنش بسیار پایین میاد. چون هر چقدر هم هدفون فوق العاده ای باشه شاید مورد پسند ذائقه شنوایی هر کسی نباشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •