دوستان یه سوال دارم
این گزینه output power توی تنظیمات مودم چیه؟
برای آپ استریم برای من روی 12 بود یهویی رفت رو 3 و بعدش شد 6 و SNR خطم رفت بالای 30. POWER کم باشه خوبه یا زیاد باشه؟
مگه POWER رو خود شرکت فقط نمی تونه دستکاری کنه؟ داستان چیه؟
دوستان یه سوال دارم
این گزینه output power توی تنظیمات مودم چیه؟
برای آپ استریم برای من روی 12 بود یهویی رفت رو 3 و بعدش شد 6 و SNR خطم رفت بالای 30. POWER کم باشه خوبه یا زیاد باشه؟
مگه POWER رو خود شرکت فقط نمی تونه دستکاری کنه؟ داستان چیه؟
output power مربوط میشه به dslam بعضی وقتا dslam اتوماتیک outputpower رو تغییر میده و از این طریق باعث کمتر شدن نویز میشه
الان وضعیت خط من چجوریه؟
چرا بعضی وقتا با وجود اینکه لینک ثابته و چراغ اینترنت هم سبزه باز اینترنت قطعه؟ همون لحظه تمام مشخصات مودم هم خوبه. منظورم نویز و SNR و ایناست و Attainable Rate هم بالاتر از ریتی هست که شرکت بسته.
در حال حاضر از طرف ISP محدود شدم چون چند روز پیش اصلا لینک ثابتی نداشتم. سرعت اصلیم 10 مگ بوده. الان بگم درستش کنن؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با این مودم که چیپست ریلتکه فکر نکنم بتونی 10مگ بگیری احتمالا پرش لینک داشته باشی ولی اگر چیپست برودکام باشه میشه
زمانی هم که لینک ثابته ولی چراغ کره ی زمین روی مودم که اولین چراغ از سمت راسته خاموش میشه و چشمک نمیزنه اون دیگه ربطی به خط تلفن نداره اون مشکل از دیتاست
Last edited by farshad0123; 13-02-2015 at 21:35.
چه مدلی چیپست برودکم داره برم بخرم؟ مطمئنی که با این مودم نمی شه؟
اصلا فکر نمی کردم مودم ربطی به این قضایا داشته باشه و فقط خط ADSL باید خوب باشه.
یکبار از طرف خود شرکت هم بهم گفتن مودمت چیه بهمین دلیل بوده پس؟ خودشون میگن TP-LINK بهتره. من مودم D-LINK 2730U هست.
نه D-link بهتره
2730U مشکی اگه گیرت اومد بگیری عالیه خیلی خیلی کمیاب شده
اول با همین مودم بگو رو 10مگ بزارن ببین snr چند میشه ولی این مودمو من تست کردم خیلی زیاد به نویز حساسه سریع لینک میپرونه
Last edited by farshad0123; 13-02-2015 at 22:08.
کلا یک مدل خوب بهم معرفی می کنی. یعنی در مدل های بهتر ممکنه با نویز مشابه لینک نپره؟
حرفت رو تایید می کنم قبلا یک مودم داشتم اسمش برودکام بود اما چون قدیمی بود و وایرلس نداشت عوضش کردم و اینو گرفتم بجاش. اصلا یادم نمیاد که تو اون مودم لینک پریده باشه. کلا این 2730u البته سفیدش برام اصلا خوب نبود.
100% چیپست مودم روی پرش لینک تاثیر داره
من خودم 2730مشکی دارم عالیه
چیپست سفید و مشکی با هم فرق می کنه؟ 2740u مشکی خوبه؟
پس مودم با چیپست برودکام بهتره درسته؟
بله چیپست برودکام برای نویز بهتره
2740مشکی چیپست ریلتکه
فقط 2730مشکی چیپستش برودکامه با سفیدش هم که چیپست ریلتکه همه چیزش فرق داره اصلا مشکیش یه مدل دیگه ایه فقط شکلشون شبیه همه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)