توي سايت اصلي هست لينك بدم خدمتتون؟
دليل اينكه همه دنبالش اينه كه 1080pهست وپدر مادر داره!
اين گيرند نسبت به گيرند هاي ديگه كمترين مشكل رو داشته وداره!
توي سايت اصلي هست لينك بدم خدمتتون؟
دليل اينكه همه دنبالش اينه كه 1080pهست وپدر مادر داره!
اين گيرند نسبت به گيرند هاي ديگه كمترين مشكل رو داشته وداره!
Last edited by regedit021; 30-05-2011 at 11:09.
من دارم و ازش راضیم
گيرنده من دناي HD236 است. جديدا به مشكل عدم دريافت كانالهاي 8 تا 14 بر خوردم
به شركت دناي زنگ زدم
گفتند گيرنده هاي ديجيتال با آنتن مركزي آنالوگ مشكل دارند و بايد آنتن جدا نصب كنم
آيا اين حرف درسته يا مشكل از خود دستگاه هستش؟
به نظر من اشکال از فرستنده است چون اخیراً هم گیرنده دیجیتالی داخلی تلویزیون خودم و یکی از اقوامم و هم ستاپ باکسی که به مانیتور سیستمم وصل کرده ام در گرفتن کانالهای 8 تا 14 که روی یک فرکانس پخش می شوند دچار اشکال می شوند و گاهی اوقات یا اصلاً پخش نمی کنند یا با افت کیفیت.
حدس من این است علت آن تغییراتی است که صدا و سیما برای افزایش شبکه ها در حال انجام آن است.
به نظر من اگر امکانش رو داری از آنتن مرکزی استفاده نکن البته مطمئن نیستم اما احتیاط کنی بهتره
دوست عزیز
اشکال در ویندوز 7 می تونه به 2 دلیل باشه:
من دیروز بعد از کلی تلاش درستش کردم.
1- درایوری که خود ویندوز نصب می کنه درست نیست. همون درایوری که توی سی دی هست رو باید نصب کنی.
2- پورتی که دستگاه رو وصل کردی قبلا توسط دستگاه دیگه ای مثل موبایل اشغال شده که باید حذف بشه. اگه خواستی پیغام بده که برات توضیح بدم.
سلام دوستان...من دستگاه پروویژن رو خریدم.....رو زیر نوسی فارسی مشکل دارم....اگه یه فیلم رو خودش زیرنویس داشته باشه دیگه نمیشه زیرنویس جدا(SRT) روش پخش کرد و فقط همونی که روش هست رو پخش میکنه.......راه حلی داره؟
داداش مگه من نگفتم پرو ويژن نخريد؟!!!
كاش يه مشاوره ميگرفتي!حالا چه مدلي گرفتي؟
پروويژن خيلي كيفيت دستگاهاش پايينه!
تنها راه درست شدن اين مشكل توي فريمور بعدي هست!
پرویژن t7 من بعد از آخرین آپگرید خیل خوب کار می کرد تا همین دیروز که وقتی روشنش می کنی نهایت 10 ثانیه بدون مشکل کار میکنه بعد رو یک کانال ثابت می مونه و نه از طریق دکمه ها ی جلو دستگاه و نه ریموت کنترل هیچ کاری نمیشه باهاش کرد تا دوباره برق پشت دستگاه رو بزنی . میگید چیکار کنم ؟
چه جالب!!!!!!!
منt7كليد مشكي دارم كه آخرين آپديت t7كليد نقره اي رو نصب كرده بودم به كليد مشكي مي خوره!
دستگاه من هم ديروز همين مشكل رو پيدا كرد بعد فريمور خود كليد مشكي رو نصب كردم درست شد!
اگر دستگاه شما كليد نقره اي هست كه آپديت هاي قبلي رو نصب كنيد درست ميشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)