تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 720 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ شرکت پاناسونیک که قبلا پیش بینی کرده بود به دلیل کاهش هزینه ها در سال مالی 12/2011 میلادی 30 میلیارد ین سودآوری خواهد داشت در پیش بینی جدید خود اعلام کرد در سال مالی منتهی به مارس 2012 میلادی 420 میلیارد ین متضرر خواهد شد.این عملکرد مالی بدترین عملکرد این شرکت در طول یک دهه اخیر است.بنابر این گزارش شرکت پاناسونیک دلیل این خسارت سنگین را کاهش تقاضا در آمریکا و اروپا افزایش ارزش ین و افزارش هزینه های بازسازی ساختار شرکت اعلام کرده است.این شرکت ژاپنی اعلام کرد در دوره آوریل تا سپتامبر شرکت 15/136 میلیارد ین ( 7/1 میلیارد دلار ) متضرر شده است که دلیل آن کاهش فروش در ماه سپتامبر بود.پاناسونیک افزود، زیان نیمه اول سال مالی 12/2011 ناشی از کاهش فروش هزینه های بازسازی ساختار شرکت و اثرات منفی زمین لرزه و سونامی 11 مارس سال 2011 بوده است.این در حالی است که این شرکت در مدت مشابه سال گذشته 72/74 میلیارد ین سودآوری داشت سود عملیاتی شرکت نیز در نیمه اول سال 2011 میلادی نیز 60/47 میلیارد 8/71 درصد کمتر از سال 2010 بود./ا
    وقتی ارزش ین جلوی دلار و یورو بالا میره باعث میشه که جنسای تولید ژاپن گرون قیمت تر از رقیبای دیگه در بیان در نتیجه قدرت رقابت که کاهش پیدا کنه تقاضا کم میشه نتیجش میشه همین امسال سونیم 3.5 میلیارد دلار ضرر داد البته پاناسونیک الان داره کارخونه هاشو از ژاپن میبره تو تایلند تا هزینه ساخت و تولیدو کاهش بده ولی این کارا سه چهار سال طول میکشه تا نتیجه بده.

2. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط خدا کنه این ضررهایی که به شرکت وارد شده تو کیفیت محصولات سال 2012 تاثیر نداشته باشه و مثل الجی و سامسونگ کیفیتها رو پایین نیارن الان فقط پاناسونیک هست که داره واقعا تی وی تولید میکنه متاسفانه بقیه شرکتها فقط......... میدن بیرون

4. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

%100 موافقم - تو بین تی وی ها فقط نئوپلاسما های پاناسونیک کیفیت بالا دارند .

6. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فقط خدا کنه این ضررهایی که به شرکت وارد شده تو کیفیت محصولات سال 2012 تاثیر نداشته باشه و مثل الجی و سامسونگ کیفیتها رو پایین نیارن الان فقط پاناسونیک هست که داره واقعا تی وی تولید میکنه متاسفانه بقیه شرکتها فقط......... میدن بیرون
    پاناسونیک که گفته راه حل ما برای مقابله با بحران مالی بالا بردن کیفیته محصولاتمونه.

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

آقا به دادم برسید بد بخت شدم رفتم تو منوی مخفی اومدم بیرون پنلم دیگه روشن نمیشه چراغش چشمک میزنه
    به دادم برسید چیکارش کنم؟
    واقعا خسته نباشید خوبه این همه میگن مواظب باشید برو یه st30 پیدا کن از منو مخفیش عکس بگیر بیا ماله خودتو مثل همون درست کن.

8. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

st30 تنظیم ifc داره اگه درست تنظیم نشه ممکنه مشکل پبدا کنه cnet و سایتای دیگه که ازش تعریف زیاد کردن احتمالا اینا نتونستن تنظیم درست انجام بدن.

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

پاناسونیک گفته سال 2012 تولد دوباره viera هست...

فیلتر جدید پلاسماهای 2012 خیلی تقویت شده

جون هرکی دوس دارید از این پست ها نذارید،مردیم تا بعد 1سال 1 تلویزیون خوب پیداکردیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جون هرکی دوس دارید از این پست ها نذارید،مردیم تا بعد 1سال 1 تلویزیون خوب پیداکردیم.
    اگه بخوای واسه اینجور چیزا صبر کنی که باید تا عمر داری صبر کنی

11. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم حالم گرفته شد با اين اعلان !

13. این کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[دوستان من قصد دارم 42st30 بگیرم منتها با خوندن این تاپیک چندتا ابهام برام پیش اومده اولین و مهمترینش همین مشکل ir و باقی موندن تصویره،چون من امکان داره یه کانال رو به مدت نسبتآ طولانی مثلآ 3ساعت ببینم،ثابت موندن لوگو کانال و زیرنویس دردسر نشه؟ نکته بعد مصرفه برقه چون من تجربه کار با پلاسما نداشتم 6،7 ساعت تماشای روزانه tv قبض برق نجومی نشه؟ این داشتن تنظیمات گاما و وایت بالانس تو کیفیت تصویر خیلی اثر داره؟

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[دوستان من قصد دارم 42st30 بگیرم منتها با خوندن این تاپیک چندتا ابهام برام پیش اومده اولین و مهمترینش همین مشکل ir و باقی موندن تصویره،چون من امکان داره یه کانال رو به مدت نسبتآ طولانی مثلآ 3ساعت ببینم،ثابت موندن لوگو کانال و زیرنویس دردسر نشه؟ نکته بعد مصرفه برقه چون من تجربه کار با پلاسما نداشتم 6،7 ساعت تماشای روزانه tv قبض برق نجومی نشه؟ این داشتن تنظیمات گاما و وایت بالانس تو کیفیت تصویر خیلی اثر داره؟
    در مورد باقی موندن تصویر باید بگم که اشتباه نکنی 1 وقت . اون چیزی که دوستان اینجا در موردش گفتن برای 100 ساعت اول هست . اونم فقط برای آب بندی . اونم فقط برای احتیاط . وگرنه همونم مشکلی نداره . مشکل جا موندن تصاویری مثل آرم شبکه خیلی وقته که از پلاسماهای پاناسونیک برطرف شده .دیگه انقدر خیلی خیلی کم و کوتاه مدت هست که شاید اصلا دیده هم نشه

16. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باسلام ؛ نکته :
    با توجه به این که به طور متوسط روزی 5 ساعت از دستگاه استفاده بشه، زمان بریک دستگاه 20روز طول می کشه ! و برای این که من نمی تونم از تماشای فیلم ها ی شبکه نمایش صرفه نظر کنم ( خداییش فیلم های خوب هم زیاد می زاره پس حتی اگه من هم بتونم در جهاد با نفسم پیروز بشم ، منزل اینا رو کاریش نمی شه کرد ) ، بنابراین تصویر رو روی حالت زوم2 تنظیم کردم به طوری که آرم شبکه و حاشیه سیاه بالا و پایین دیگه توی تصویر رویت نمی شن ....
    با این وصف، این شیوه می تونه به میزان پخش اون عکس های رنگی ، بازدهی داشته باشه ؟
    آره بابا . خیلی خودت رو درگیر باهاش نکن . اینم که دوستان گفتن فقط برای احتیاط هست . وگرنه خیلی ها هم هستند که از همون روز اول عادی تماشا کردن و هیچیشم نشده . این فقط برای احتیط هست.

18. 2 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •