تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 396 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

ربط مستقیم به تاپیک نداره

ولـــی

تو فوتبال 99 که رو PS1 بود وضعیت بازیکنارو با این شکلک نشون میداد،هر رنگی یه وضعیتی رو نشون میداد!!

یــادش بخــیر

2. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من میخام یه لب تاب خوب بگیرم با گرافیک بالا و رم بالا...گرافیک به نظر شما چی باشه تا این بازی حتی بهتر از ایکس باکس نشون داده بشه..واسه مسافرت ها میخام...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من سوال داشتم در مورد پچ ۱.۷ فیفا ۱۳
    خواهشا یکی اموزش نصبشو بصورت تصویری اگه بزاره که حرف نداره
    ولی یه طوری بگه متوجه بشم کافیه
    پیشاپیش ممنون

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من میخام یه لب تاب خوب بگیرم با گرافیک بالا و رم بالا...گرافیک به نظر شما چی باشه تا این بازی حتی بهتر از ایکس باکس نشون داده بشه..واسه مسافرت ها میخام...
    سهیل جان من زیاد تو بحث سخت افزارهای PC وارد نیستم،اما فکر نکنم هیچ لبتاپی بتونه خروجی 360 رو داشته باشه،واقعا نکست جن برازنده گرافیک 360 و PS3 هستش توی بازی فیفا نسبت به PC............

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سهیل جان من زیاد تو بحث سخت افزارهای PC وارد نیستم،اما فکر نکنم هیچ لبتاپی بتونه خروجی 360 رو داشته باشه،واقعا نکست جن برازنده گرافیک 360 و PS3 هستش توی بازی فیفا نسبت به PC............
    محمد جان من درست منظورتو نفهميدم ! يعني گرافيك نسخه كنسولي بالاتر از pc هست ؟ اگه اره كه سخت در اشتباهي 1080p و 4x AA و فريم ريت ثابت 60 و بالاترباعث شده نسخه pc كاملا برتر جلوه كنه. ( من خودم بيشتر با كنسول بازي مي كنم فيفا رو اما تفاوت نسخه pc با نسخه كنسولي واضحه )
    در جواب دوستمون سهيل هم بگم لپتاپ هاي Alienware(كه تو ايران تقريبا نايابه و اگه پيدا بشه قيمتش حدود ١٠ تومن و بيشتر خواهد بود ) و بعضي لپتاپ هاي سري gaming شركت MSI مثله GT70 ( تو ايران اين مدل تازه اومده و قيمتي حدود ٧ تومن داره ) ميتونه بهترين بازي هاي روز رو در سطح يه pc هاي اند اجرا كنه . اما براي اجراي بازيي مثله fifa ( نسخه هاي اين نسل ) ميتونيد از يه لپتاپ متوسط مثله gt660 استفاده كنيد كه البته چون براي نزديك دو سال پيشه سخته پيدا كردنش ولي اگه بشه بايد قيمتي حول و حوش 4 تومن داشته باشه . كلا بازي سنگيني نيست فيفا ميتونيد رو بيشتر لپتاپ هاي رنج متوسط با بهترين كيفيت بازي كنيد
    +
    دوستان چي شد قرار بود بياين تركيباتونو لو بدين البرز منو خام كرد سبك بازيمو لو دادم فردا روزي انلاين زديم خدايي نكرده زبونم لال گوش شيطون كر اگه باختم مقصر اصلي البرزه من نميگذرم ازش تقاضاي اشد مجازاتو دارم

7. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من میخوام سی دی کی ارجینال و البته دست دوم بازی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم بنظرتون قابل اطمینانه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان من میخوام سی دی کی ارجینال و البته دست دوم بازی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم بنظرتون قابل اطمینانه؟
    قطعا میشه بهش اعتماد کرد.....

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان من درست منظورتو نفهميدم ! يعني گرافيك نسخه كنسولي بالاتر از pc هست ؟ اگه اره كه سخت در اشتباهي 1080p و 4x AA و فريم ريت ثابت 60 و بالاترباعث شده نسخه pc كاملا برتر جلوه كنه. ( من خودم بيشتر با كنسول بازي مي كنم فيفا رو اما تفاوت نسخه pc با نسخه كنسولي واضحه )
    در جواب دوستمون سهيل هم بگم لپتاپ هاي Alienware(كه تو ايران تقريبا نايابه و اگه پيدا بشه قيمتش حدود ١٠ تومن و بيشتر خواهد بود ) و بعضي لپتاپ هاي سري gaming شركت MSI مثله GT70 ( تو ايران اين مدل تازه اومده و قيمتي حدود ٧ تومن داره ) ميتونه بهترين بازي هاي روز رو در سطح يه pc هاي اند اجرا كنه . اما براي اجراي بازيي مثله fifa ( نسخه هاي اين نسل ) ميتونيد از يه لپتاپ متوسط مثله gt660 استفاده كنيد كه البته چون براي نزديك دو سال پيشه سخته پيدا كردنش ولي اگه بشه بايد قيمتي حول و حوش 4 تومن داشته باشه . كلا بازي سنگيني نيست فيفا ميتونيد رو بيشتر لپتاپ هاي رنج متوسط با بهترين كيفيت بازي كنيد
    +
    دوستان چي شد قرار بود بياين تركيباتونو لو بدين البرز منو خام كرد سبك بازيمو لو دادم فردا روزي انلاين زديم خدايي نكرده زبونم لال گوش شيطون كر اگه باختم مقصر اصلي البرزه من نميگذرم ازش تقاضاي اشد مجازاتو دارم
    خوب آرمینی خودت جواب خودتو دادی،من منظورم بیشتر مقایسه بین PC و لبتاپ،الان خودم پست خودم رو خوندم نفهمیدم
    منظور من این بود که لبتاپی که بتونه فیفا رو در حد نکست جن اجرا کنه خیلی بالا در میاد....................
    اما فکر نکنم هیچ لبتاپی بتونه خروجی 360 رو داشته باشه
    در اینجا منظور از هیچ لبتاپی،لبناپهای معمول در ایران بود...........
    من روی 5110 خودم نمیتونم یه بازی روون و گرافیک خوب بگیرم که مثل 360 باشه،از نظر من اصلا قابل مقایسه نیست.............

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ویرایش...................................... ..........
    Last edited by Alex Fera; 05-05-2013 at 21:33.

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من معمولا با بلژيك و لاتسيو و سيتي بازي ميكنم.٣-٣-٤ هولدينگ بازي ميكنم و از نتايجمم راضي ام.ولي چه سود كه نميشه فعلا انلاين زد

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •