در جواب به قروشندهایی که میگه "این همه راه آمدید همین یک قلم جنس را میخری"د چه باید گفت؟
در جواب به قروشندهایی که میگه "این همه راه آمدید همین یک قلم جنس را میخری"د چه باید گفت؟
یکبار بهشان بگویید که مسخره کردن و مغرور بودن در برابر دیگران نشانه ضعفه نه قدرت! و اگر دیگران هم همین رفتار را با آنها بکنند آنها چه جوابی در مقابل این رفتار میدهند؟ و از دفعات بعدی هر بار که شروع به تعریف کردن این ماجراها کردند با ترک کردن محیط به آنها نشان بدهید که از این حرفها خوشتان نمیآید (مثلاً بروید داخل اتاقتان و خودتان را به کاری مشغول کنید)
سلام
اول یه نگاه به داخل مغازه بندازین , شاید واقعاً چشمتون بخوره به چیزی که بهش احتیاج دارین
اگر پیدا کردین بگین خوب شد گفتین , ممنون , این رو هم لازم داشتم
اگر چیزی نبود بگین , ممنون فعلاً چیز دیگه ای نمیخوام (لازم ندارم) , تشکر
دوستان بنا به دلایلی میخوام نظر یکی از دخترهای فامیل نزدیک رو راجع به خودم در مورد ازدواج بدونم و اگه نظر مساعد بود با خانواده بریم خواستگاری.
مشکل اینجاست که من و ایشون روابط بشدت رسمی داریم و از اون فامیل هایی هستیم که سالی یک بار در عید دیدنی همدیگه رو می بینیم
من باید بهش زنگ بزنم و یه قرار ملاقات بزارم و بهش بفهمونم کسی از این موضوع مطلع نشه و وقتی دیدمش موضوع رو بهش بگم
اما نمیدونم وقتی زنگ زدم چی بهش بگم.
اتفاقا به نظر من نگو کسی نفهمه! اینطوری بگی شاید نتیجه عکس بده
نکته ای که هست اینه که شما اگر انقدر کم می بینیش، از کجا می دونی نامزد نداره؟ خواستگار جدی یا دوست پسر؟
برای خود من پیش اومده که دختری رو شب عقدش تازه فهمیدم که داره ازدواج میکنه
خلاصه به نظرم شما پیامی(sms یا تلگرام) بزن و حالش رو بپرس و درباره درس/کارش بپرس ... سعی کن ادامه پیدا کنه... و ارتباطتون بیشتر بشه
بعد در یک فرصت مناسب بهش زنگ بزن و بگو مثلا میای بریم سینما/پارک/هیئتدیگه بستگی به شهر و فرهنگ دو طرف داره
در نهایت هم توی دیدار حضوری کم کم بهش بگو ازش خوشت اومده و ......
کلا مخالفم که طرف غافل گیر بشه. حتی در روش سنتی هم معمولا خانواده پسر با خانواده دختر صحبت میکنه. ممکنه اولش هم مخالفت بشه و با صحبت بیشتر تازه جلسه اول خاستگاری عملی بشه
مگر اینکه طرف خودش بخواد دلیل این ارتباط جدید رو بدونه و اصرار کنه که دلیلش رو بگی. اونوقت شما خیلی هم مقدمه نچیده باشی مهم نیست. ولی معمولا دخترها حواسشون هست
سلام دوستان
یه سوال دارم.
یکی هست که مجرده (خانومه) .اشناست و شماره اش رو هم دارم!
سرکار یه مهندس داریم که مجرده، شماره ی اینم هم دارم.
هر روز مهدسه رو میبینم و با هم یه سلام علیکی داریم (یه 7-8 سالی بزرگتره)
خیلی دلم میخواد این خانومه رو بهش معرفی کنم.
چون هم این خانومه عالی و هم این پسره .
حالا سوال.
چطوری سر صحبت رو با این مهندسه باز کنم که قاطی نکنه؟؟
یه راه حل بهم بدین که به مهندسه بهمونم یه خانومی هست که بدردت میخوره و با هم اشنا شین.
شما خودتون هر راهی ، هر نکته ای و..... دارین بگین.
--------
از جانب خانومه مشکلی نیست. خودم حلش میکنم.
مممنونم/
میدونم نامزد و دوست پسر نداره
چون فامیل خیلی نزدیک هستیم امکان بیرون رفتن باهاش رو ندارم.
کسی نیست؟؟؟؟
سلام.
بهتره در وقت آزادی که با هم هستید سر صحبت رو باز کنید و اونهم نه به صورت مستقیم بلکه ابتدا مبحث کلی ازدواج رو شروع کنید بعد اگه خودتون ازدواج کردید یا نکردید بگید چرا و به چه دلیل. وقتی این مبحث باز شد نا خود آگاه ایشون هم خواهد گفت که چرا ازدواج نکرده و قصدش رو داره یا نه.
اگر هم اینطور نشد پرسیدن این سوالات از طرف شما بعد از شروع کردن بحث و گپ خیلی
غیر عادی نیست.
اگه ایشون قصد ازدواج نداشته باشن یا بالعکس ( حتما بپرسید که عدم ازدواجشون به دلیل عدم وجود مورد خوب هست یا نه؟)
شما قضیه رو مطرح کنید. البته مهمه پاسخ سوال یاده شده چی باشه. اگه "نه" باشه کار رو پیگیری نکنید بهتره.
اگر هم جوابش بله بود که میتونید مورد رو آروم آروم معرفی کنید.
امیدوارم توضیحاتم ساده بوده باشه.
![]()
خودتون آقا هستید یا خانم؟
اگه آقا هستید بیخیال شید.
اگه خانم هستید و تا حالا نمیدونید چجوری باید ازین کارا کنید باز هم بیخیال شید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)