تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 686 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آخرین خبر : کلافگي کاربران از بلعيده شدن حجم اينترنتشا
    باشگاه خبرنگاران/ شايد تا چند سال گذشته مردم فقط از دست اينترنت هاي خانگي يا همان adsl گلايه مي کردند ولي امروزه ارائه اينترنت همراه بي کيفيت و گران سبب شده است که ديگر در ميان انبوه نارضايتي ها براي اينترنت اپراتورها مشکلات موجود اينترنت adsl ديگر به چشم نيايد، نا گفته نماند که بيشتر کابران اينترنت پر سرعت هميشه يک مشکل اساسي دارند و آن هم سرعت پايين و ارائه اطلاعات نادرست از حجم مصرف شده است که هميشه با مقاومت isp رو به رو بوده است، اما مسئولين راهکاري کلي براي مديريت حجم مصرفي کاربران ارائه نداده اند يا توسط نهاد هاي ناظر اين موضوع پيگري نمي شود و هميشه فقط در حد حرف و مصاحبه باقي مانده است. در حال حاضر مشکل اساسي کاربران مربوط به اينترنت رايتل مي شود که با نارضايتي ها فراواني از طرف کاربران رو به رو بوده است و کاربران اين اپراتور را به "کم فروشي" متهم کرده اند. رايتل اولين اپراتوري است که موفق به دريافت مجوز ارائه اينترنت نسل سوم شد و تنها هدف تبليغاتي اين اپراتور مانور بر روي سرعت و کيفيت اينترنت بود، که اين تبليغات جديد و وسوسه انگيز سبب شد ميليون ها کاربر به سوي اين اپراتور بروند، اما پس از خريد و استفاده از اينترنت اين اپراتور اکثر کاربران از تناوب در ارائه سرعت و کيفيت اعلام نارضايتي کرده اند. از ديد کاربران بهترين وضعيت اينترنت متعلق به برخي از مناطق تهران است البته کافيست چند متري حرکت کنيد تا سرعت اينترنت بالا و پايين شود، در ضمن اين بالا و پايين شدن سرعت زماني رخ مي دهد که در اثر حرکت اينترنت پر سرعت اين اپراتور قطع نشود! روابط عمومي شرکت رايتل در رابطه با تفاوت آنتن دهي در مناطق مختلف، تفاوت سرعت ميان نقاط مختلف شهر و قيمت تعرفه ها، پاسخ داد که سيستم هاي اين شرکت در حال حاضر کليه مناطق تهران را پوشش مي دهند اما با توجه به مقدار "ضريب نفوذ" آنتن دهي شبکه بعضي مناطق ممکن است با افت کيفيت مواجه شوند. دليل افت سرعت مناطق هم به فاصله کاربران با هر آنتن و همچنين حجم استفاده کنندگان نسبت داده شد. به اين شکل که افزايش تعداد کاربران در يک منطقه ممکن است افت سرعت به همراه داشته باشد. در ارتباط با قيمت بالاي تعرفه ها به مصوب بودن اين قيمت ها توسط سازمان تنظيم مقررات ارتباطات راديويي اشاره شد و گفته شد که طرح هاي جديدي براي کاربران در نظر گرفته شده است. در پاسخ به گزارش بعضي کاربران درباره په پايان رسيدن زودتر از زمان حجم هاي خريداري شده شان نيز گفته شد که سيستم هاي اين شرکت به شکل دقيقي مصرف کاربران را ثبت کرده و کاربراني که در اين زمينه مشکلي داشته باشند مي توانند از طريق تماس با پشتيباني اين موضوع را پيگيري کنند. هرچند که اين موضوع تاکنون رخ نداده است. پس بايد گفت در اينترنت هم بالا شهر و پايين شهر داريم و افرادي که از لحاظ مالي داراي وضعيت مناسبي نيستند از لحاظ سرعت اينترنت هم شانس نياورده اند و بايد بابت سرعت کمتر هزينه اي يکسان مانند بالا شهري ها که داراي سرعت اينترنت و ضريب نفوذ بهتري هستند پرداخت کنند. براي درک اين موضوع مي توانيد وضعيت آنتن دهي در مرکز شهر تهران و شهرستان اطراف را مشاهده کنيد(گالري تصاوير). نقاط تحت پوشش در شهر اصفهان استان اصفهان يکي از پر جمعيت ترين استان هاي کشور است و شهر اصفهان جزو کلان شهرهاي بزرگ محسوب مي شود، اما وضعيت پوشش مي تواند وضعيت خدمات اين اپراتور را نشان دهد. مناطق تحت پوشش در سيستان و بلوچستان تقريبا مي توان گفت به جز چند نقطه خاص در استان سيستان و بلوچستان اين اپراتور خدمات ارائه نمي کند حال فردي که در تهران بسته اينترنتي مدت دار خريداري کرده است و قصد سفر به اين استان را دارد بايد چه کند؟ يا اين که فقط اينترنت براي شهرهاي بزرگ است، در حالي که وجود اينترنت در هر جايي مي تواند زمينه ساز رشد علمي آن مکان شود. مناطق تحت پوشش در استان اردبيل اردبيل يکي از قطب هاي گردشگري کشور است که فقط در مرکز استان پوشش اينترنت پرسرعت اين اپراتور وجود دارد، حال حساب کنيد يک کاربر به اميد پوشش اين اپراتور بسته اي اينترنتي با محدوديت زمان مصرف خريداري کند، پس عملا نمي تواند در مسيرهاي منتهي به اين استان استفاده کند، مگر مرکز شهر! واقعا دليل اصلي اين عملکرد ضعيف رايتل معلوم نيست، با اين که ايرانسل نزديک به يک سال است که مجوز اينترنت نسل سه و چهار را دريافت کرده است، عملکرد نسبتا موفقي در پوشش مناسب مناطق مختلف داشته است ، حال رايتل با چندين سال سابقه در برخي از نقاط پايتخت تنها سرعتي در حد 5 تا 10 کيلوبايت ارائه مي کند در ضمن براي اين اينترنت 5 تا 10 کيلو بايت هزينه ي اينترنت 128 يا 1024 کليوبايت را دريافت مي کند، که اين موضوع از ديد کاربران کم فروشي محسوب مي شود. اميدواريم اپراتور مذکور در اقبال هزينه هاي نسبتا سنگيني که براي ارائه اينترنت دريافت مي کند، خدمات مناسبي نيز ارائه کند يا به جاي تبليغات نمادين در جاهاي مختلف، هزينه هاي تبليغات را در مناطق مختلف کشور براي افزايش پوشش اينترنتي هزينه کند تا کاربران نام اين اپراتور را با کلمه "کم فروش" ذکر نکنند.

Sent from my Vsun H9 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اپراتور رایتل از ابتدای سال 89 در حال تحت پوشش قرار دادند شهرها هست و با گذشت پنج سال فقط 300 شهر رو پوشش داده
    در حالیکه اپراتور ایرانسل هنوز اول راه هست و 10 ماه از تجهیز و بروز رسانی سایت ها گذشته

1572 روز از فعالیت رایتل گذشته
    درحالیکه 300 روز از تجهیز ایرانسل
    قضاوت با شما
    سلام
    فارغ از اینکه از سال ۸۹ شروع به کار کرده.
    ولی فکر میکنم کار اپراتوری که سایت های آن نصب هست و مشکل سر کله زدن با صاحبان ملک و کارشناسی رو ندارند راه اسانی به نام Upgrade یا ارتقا رو دارند اسانتر از شرکتی هست که سایت هاشو داره یک به یک از اول راه اندازی میکنه و نمیتونه قضاوت درستی باشه.
    Last edited by Tornado2800; 14-07-2015 at 19:39.

3. 4 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    فارغ از اینکه از سال ۸۹ شروع به کار کرده.
    ولی فکر میکنم کار اپراتوری که سایت های آن نصب هست و مشکل سر کله زدن با صاحبان ملک و کارشناسی رو ندارند راه اسانی به نام Upgrade یا ارتقا رو دارند اسانتر از شرکتی هست که سایت هاشو داره یک به یک از اول راه اندازی میکنه و نمیتونه قضاوت درستی باشه.
    ارتباط صوتی و دیتا باهم بکلی فرق میکنه
    در ضمن ترافیک دیتای رایتل بدلیل اینکه مشترک بسیار کمی داره باعث افزایش طول موج ارسالی میشه
    نکته بسیار مهم: رایتل یک اپراتور دولتی هست و تمام ادارات دولتی مخصوصا ادارات تامین اجتماعی مکلف هستند قسمتی از فضای خودشون رو به رایتل اختصاص بدند

ایرانسل رو با رایتل و همراه اول مقایسه نکنید
    اگر شک دارید با این شماره تماس بگیرید
    02127654000
    داخلی 715
    دفتر آقای صدری
    مدیر عامل محترم رایتل

5. این کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ارتباط صوتی و دیتا باهم بکلی فرق میکنه
    در ضمن ترافیک دیتای رایتل بدلیل اینکه مشترک بسیار کمی داره باعث افزایش طول موج ارسالی میشه
    نکته بسیار مهم: رایتل یک اپراتور دولتی هست و تمام ادارات دولتی مخصوصا ادارات تامین اجتماعی مکلف هستند قسمتی از فضای خودشون رو به رایتل اختصاص بدند

ایرانسل رو با رایتل و همراه اول مقایسه نکنید
    اگر شک دارید با این شماره تماس بگیرید
    02127654000
    داخلی 715
    دفتر آقای صدری
    مدیر عامل محترم رایتل
    سلام
    صحبت جای فیزیکی هست که شبکه ی های ایرانسل و همراه اول سایت های پا برجا رو اماده دارند که سایت رو ارتقا بدند. ولی رایتل خیر خیلی جاها سایتی نداره
    حالا به قول شما اگه
    ادارات تامین اجتماعی مکلف هستند قسمتی از فضای خودشون رو به رایتل اختصاص بدند
    مطنا اپراتوری وجود نداره که نخواد در صورتی که این چنین شرایط فراهم باشه نخواد هزینه هاشو (‌به واسطه رومینگ ملی )‌کم کنه و شبکه ی خودش راه اندازی یا یا مشترکین جدیدی رو اضافه کنه . مگر واقعا مشکلی باشه با توجه به صحبت شما که دولتی هست و... پس باید مشکل مالی رو در نظر نگیریم و چه مشکلی هست معلوم نیست.
    اینو هم خدمتتون بگم بنده اکثر جاهایی که رفتم بیش از ۸ ماه بود که سر تا سر بعضی شهرستان ها انتن میداد ولی اسمی از آنها هنوز توی وب سایت رسمی نبرده بودند . و این ممکنه همین الا شهرهای مختلفی هم باشند که دارای پوشش انتن دهی هستند ولی درسایت به روز رسانی نشدند.
    در نهایت من ارزو دارم رقابت شدیدی بین همه ی اینها بگیره که به نفع همه ی ماها باشه
    Last edited by Tornado2800; 14-07-2015 at 22:37.

7. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اپراتور رایتل از ابتدای سال 89 در حال تحت پوشش قرار دادند شهرها هست و با گذشت پنج سال فقط 300 شهر رو پوشش داده
    در حالیکه اپراتور ایرانسل هنوز اول راه هست و 10 ماه از تجهیز و بروز رسانی سایت ها گذشته

1572 روز از فعالیت رایتل گذشته
    درحالیکه 300 روز از تجهیز ایرانسل
    قضاوت با شما
    نظر شخصی:
    من طرفدار اپراتور خاصی نیستم
    ولی مقایسه رایتل با ایرانسل یه نکته رو بگم
    ایرانسل در حال به روز رسانی سایت هست و رایتل در حال ایجاد سایت
    این 2 تا کلمه با هم فرق دارن
    رایتل باید دکل بزنه
    این موارد رو هم باید در نظر گرفت
    البته من در مورد سرعت پوشش رایتل و ایرانسل هم نمی تونم نظر بدم که خوب بوده یا بد
    چون در تخصص من نیست
    به نظرم ایرانسل رو باید با همراه اول مقایسه کرد

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نظر شخصی:
    من طرفدار اپراتور خاصی نیستم
    ولی مقایسه رایتل با ایرانسل یه نکته رو بگم
    ایرانسل در حال به روز رسانی سایت هست و رایتل در حال ایجاد سایت
    این 2 تا کلمه با هم فرق دارن
    رایتل باید دکل بزنه
    این موارد رو هم باید در نظر گرفت
    البته من در مورد سرعت پوشش رایتل و ایرانسل هم نمی تونم نظر بدم که خوب بوده یا بد
    چون در تخصص من نیست
    به نظرم ایرانسل رو باید با همراه اول مقایسه کرد
    دلیل نمیشه
    چون ایرانسل هر 18 ساعت یک شهر و هر 14 ساعت یک روستا رو به شبکه خودش اضافه میکنه
    ایرانسل ظرف مدت 3 سال از افتتاح شبکه خودش در کشور 1400 شهر و بیش از 17000 روستا رو و 16000 کیلومتر از جاده های کشور رو تحت پوشش قرار داد
    حال 5 سال از شروع بکار رایتل گذشته
    فقط 300 شهر!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هر کدام از اپراتورها مزایا و معایب خودشون را دارن و باید بسته به احتیاج مشترک انتخاب کنه
    من اولین خطوط همراه اول را در سال ۷۳ یعنی همان ۰۹۱۱۲۱۱ و اولین خطوط ایرانسل دایمی ۰۹۳۵ و و اولین خطوط تالیا و اولین خطوط رایتل دایمی را خریدم و با همه اینها با توجه به نیاز کاریم کار میکنم.
    نتیجه کلیم .
    کلا ایرانسل اپراتوری هست که اگه بخواد کاری را بکنه توان مالی و علمی لازم را داره اما اصلا قابل اطمینان نیست.
    مثلا منی که ۱۵۰ تومن دادم و اولین خطوط دایمیشو خریدم بعد چند سال برای خرید بسته به صرفه باید خطمو بندازم دور و اعتباری بخرم!!!
    کلا ایرانسل باید باهاش موج سواری کرد و ازش در لحظه لذت برد ولی بهش دل نبست.
    نتیجه کلی منی که در همه جای ایران در حال سفر هستم.
    ۱. اگر اینترنت ارزان ولی غیر قابل اطمینان میخواید ایرانسل. یعنی همه جا نمیشه نه روی پایداریش و نه اتصالش اطمینان کرد
    اگر به ده کوره ها زیاد سفر دارید همراه اول. که یک نت حداقلی داشته باشید
    و اگر پایداری و کم باگ بودن خط براتون مهمه رایتل.
    و اگر کار و زندگیتون یه جورایی مثل من به نت بستگی داره هر سه را همراه داشته باشید و روی هر سه بسته فعال داشته باشید و هر جا ایرانسل خوب انتن داره و دانلود سنگین دارید ولی پایداری و کیفیت یکنواخت براتون مهم نیست از ایرانسل استفاده کنید.
    برای تماسهای ویدیویی و صوتی و کلا مواردی که به پایداری خوب نیاز داره رایتل و در جاهای پرت و پلا و جاده و ... از همراه اول که معمولا در اینجور هاجا از ایرانسل پایدار تره و رایتلم که کلا اینجور جاها تعطیله.

Sent from my iPhone 6

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دلیل نمیشه
    چون ایرانسل هر 18 ساعت یک شهر و هر 14 ساعت یک روستا رو به شبکه خودش اضافه میکنه
    ایرانسل ظرف مدت 3 سال از افتتاح شبکه خودش در کشور 1400 شهر و بیش از 17000 روستا رو و 16000 کیلومتر از جاده های کشور رو تحت پوشش قرار داد
    حال 5 سال از شروع بکار رایتل گذشته
    فقط 300 شهر!!!!!
    اگر آمار و اطلاعاتی که دادید درست باشه رایتل ظاهرا سرعتش خیلی کمه
    شاید نسل 3 بودن رایتل باشه که باعث شده سرعت پوشش کم بشه و عواملی مثل مشتری کمتر نسبت به نسل 2 یا تجهیزات هزینه بر تر
    البته من از دید شخصی میگما شاید اشتباه کنم

داره خودمونی میشه UIWe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من از رایتل ناراضیم اصلا کیفیت نداره مدام باید دیتا رو قطع و وصلش کنی هر ۵ دقیقه اینترنتش هنگ میکنه علامتاش (فلش بالا و پایین h+)و آنتنش هست ولی اینترنت خبری نیست البته در ماه شاید یک هفتش اینجوریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من از رایتل ناراضیم اصلا کیفیت نداره مدام باید دیتا رو قطع و وصلش کنی هر ۵ دقیقه اینترنتش هنگ میکنه علامتاش (فلش بالا و پایین h+)و آنتنش هست ولی اینترنت خبری نیست البته در ماه شاید یک هفتش اینجوریه
    کدوم شهر هستید.اینجا که خوبه سرعتش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •