ولش کنید این ابله پولکی رو ... چون کشور های خارجی بهش پول بیشتری میدن براشون خوب بازی میکنه ولی برای ایرانیا خودشو لوس میکنه هالا انگار.... پلله ....ست...
بله
خير
ولش کنید این ابله پولکی رو ... چون کشور های خارجی بهش پول بیشتری میدن براشون خوب بازی میکنه ولی برای ایرانیا خودشو لوس میکنه هالا انگار.... پلله ....ست...
حالا
فردا اگه ببازیم چی میشه؟
خيلي غمگين شديم...
خدا بيامرزه ايشون رو...
منصوريان جالب گفت ... هر وقت يادي از ايشون بشه با قهرماني ه استقلال در جام حذفي ذكر ميشه خاطرشون...
چه خوب ه كه پسرش كاري زيبا براي شادي روح ه پدرش در چنين زماني انجام داد و از بهترين ها بود در ميدان !
روحش شـــاد...!
یکی از دوستان داره سایت مجتبی جباری رو به درخواست وی میسازه.به محض آماده شدنش خبرتون می کنم.
حالااین مگه چقدر مهمه که تاپیک درست کردین براش؟
همونطوری که ما برای تحولات تیممون مثل مدیرعامل و .... تاپیک میزنیم اینا هم برای بازیکن محبوبشون تاپیک میزنن.
بی خیال.
ولی به نظر من خط اول خبر اغراق هستش.مجتبی جباری موقعیت خوبی نداشت برای ضربه زدن به توپ تو بازی با سوریه و بهترین کار پاس دادن به خلیلی بود که خالی منتظر توپ بود.ولی خب اینم کارای ژورنالیستیه دیگه.یه جوری باید آتیششو داغتر بکنن
اخه علی دایی که کار شاقی نکرده که بیام در بارش حرف بزنیم هر وقت تیم رفت جام جهانی بعد بیام در مورد عملکردش حرف بزنیم.یعنی میخواستی از این دورم صعود نکنیم؟؟؟؟
ممکنه یک کم اغراق داشته باشه ولی خیلی از بازیکنها اگه جای مجتبی بودند خودشون ضربه میزدند.ولی جباری بیشتر به فکرخلق موقعیته تا گل زدن. خود خلیلی هم تو برنامه ورزش از نگاه دو گفت مجتبی خودش موقعیت داشت ولی چون میدونستم تو اینجور مواقع بیشتر پاس میده حرکت کردم و تونستم روی پاسش گل بزنم.ولی به نظر من خط اول خبر اغراق هستش.مجتبی جباری موقعیت خوبی نداشت برای ضربه زدن به توپ تو بازی با سوریه و بهترین کار پاس دادن به خلیلی بود که خالی منتظر توپ بود.ولی خب اینم کارای ژورنالیستیه دیگه.یه جوری باید آتیششو داغتر بکنن
دقیقا " باهات موافقم ایمان جونممکنه یک کم اغراق داشته باشه ولی خیلی از بازیکنها اگه جای مجتبی بودند خودشون ضربه میزدند.ولی جباری بیشتر به فکرخلق موقعیته تا گل زدن
Last edited by استبداد; 22-06-2008 at 07:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)