حالا من که وقت نمیکنم برم دنبال کارش، احتمالا یه عالمه کاغذبازی داره ولی یکی بود می رفت بد نبود چون شاید یه عالمه مثل من باشن و بی خبر از همه جا. دوم اینکه یارو معلوم نیس چیکار میکرده.
حالا من که وقت نمیکنم برم دنبال کارش، احتمالا یه عالمه کاغذبازی داره ولی یکی بود می رفت بد نبود چون شاید یه عالمه مثل من باشن و بی خبر از همه جا. دوم اینکه یارو معلوم نیس چیکار میکرده.
خب بله طرف نا وارد بوده وگرنه میرفت مک آدرستو ست میکرد عمرا میفهمیدن یا میفهمیدی کسی استفاده کرده ;اری نداره حک کردن اکانت ها منم بلدم .دی ولی چند تا نکته برای عدم بروز این مشکلات
اولندش مودمو همیشه روشن بزارید و بزارید خود مودم کانکتتون کنه و دیگه تو ویندوز کانکشن نسازین
دومندشم نام کاربری و پسورد ورود ب مودمو عوض کنین
سومندش اگه مودمتون وای فایه علاوه بر موارد بالا امنیت شبکه وایرلس رو رو wpa2 تنظیم کنین فقط و این گزینه باشه
چهارمندشم. آی پی ورود به تنظیمات مودمم عوض کنین برای اطمینان بیشتر معمولا اینه 192.168.1.
با انجام این کارا عمرا ک بتونن حکتون کنن البته من خودم خیلیا رو دیدم هیچ کدوم از این کارا رو نکرده بودن و ب راحتی حک کردم .دی و این ناشی از نا آگاهی مردم هست!
ولی جدا از شوخی این کار اصلا کار خوب و منصفانه ای نیست و دور از جوان مردی است! و توسط آی اس پی و پلیس فتا قابل ردیابی است!
البته راه هایی واسه دور زدن و نوموندن رد هست که اصلا نباید مطرح بشه!
و این پستم فقط جنبه امنیتی داشت
Last edited by amin1374; 16-07-2013 at 02:17.
سرعت دانلود چ طوره من که 100 درصد مطمئن شدم پهنای باند کم میارن و واسه همینم هست سرعت پایینه!
الان از سرور داخلیم سرعتم پایینه تو روز که کسی دانلود نمیکنه سرعتمو که دیدین! ولی با این حال من رس پهنای باندمو میکشم شده 20 تا فایل هم زمان بزارم میززارم ولی پدرشونو در میارم![]()
چه فایده پهانی باند که کم باشه فرق نداره یک فایل باشه یا ده تا در هر صورت همون سرعت را تقسیم میکنه اون کار شما موقعی جواب میده که سرور دانلود سرعتش کم باشه که بعد با دانلود چند فایل هم زمان از حداکثر پهانی باند استفاده کنید!!!
منت الان دو روز با سرعت 40 دارم دانلود میکنم شما چطورید شبا؟
همیشه به دلایلی اینترنت رو قطع میکردن یا سرعتشو میاوردن پایین حتی سایتهای ملی و دولتی هم قطع میشد که واسه خودشونم مشکل بود و مجبور میشدن دوباره درستش کنن ولی حالا که اینترانت یا همون اینترنت ملی اومده دیگه ببین سر اینترنت معمولی چی بیاد.... گندشون بزنن با این کاراشون .اینترنت ملی بیاد اینترنت و قطع نکنن مطمعن باشید دیگه پیشرفتی هم نمیکنه درنتیجه کاربرای اینترنت روز به روز افزایش پیدا میکنه و اینترنت همونه بعدش خودتون میدونید چی میشه.از این مخابراتم دزد تر دیگه هیچ جا پیدا نمیکنی بازم اگه دزدیه معمولی باشه اشکالی نداره ولی اینا دارن از مردم باج میگیرن و به زور دزدی میکنن .والا من یکی اگه میتونستم میرفتم از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم ولی نمیشه و باید به همین مخابرات باج بدیم.اشغالای کثافت تو طرحهاشون نوشتن سرعت دانلود 1مگابیت بر ثانیه و وقتی میخری میبینی تنها وقتی که سرعت اینه که فک کنم خواب باشی و تو خواب ببینی خوب از این دزدی خوشکلتر رو قشنگتر کجا دیدین؟خداییش دزدیاشون قشنگه بخدا بیست و سی خودشو کشت گفت اینترنت و نامحدود بدین دست مردم کو؟ کجا رفت؟جالبه همون اینترنت ملی رو هم دارن حجمی میدن دست مردم اینا خجالت نمیکشن!!جدیدن هم که شاهد هستین همتون دارن اینترنت رو حجمی ساعتی دست مردم میدن مثل میگن شما 3 گیگ حجم با سرعت فلان از ساعت هفت صبح تا 12 ظهر با خداتومن قیمت از ساعت 12 هم سرویست قطعه تا فردا برو حالشو ببر.یکی نیست به این ..... بگه دانلود شبانه نخواستیم همین سرعت مون رو درست کن که روزا مشکل نداشته باشیم.همشون سروته یکی هستن اول و اخر ایران نباید با خارج از کشورش ارتباط داشته باشه حالا چه از طریق اینترنت و چه از طریق چیزای دیگه .وگرنه نه به فیلم دانلود کردن تو کار دارن نه به چیزای دیگه.همین که به خارج از کشور دسترسی نداشته باشی واسشون کافیه وگرنه نه نیازی نبود فیلترینگ راه بیفته نه نیازی بود اینترنت رو حجمی بدن دست مردم نه نیازی بود کمترین سرعت رو بدن بهمون نه نیازی بود گرون ترین قیمت و بدن نه نیازی بود اینترنت ملی راه بندازه و از این چیزا.میبینید که به هر دری دارن میزنن.کم کم و کم کم همینم قطع میشه مطمئن باشید.
اینم یادم رفت بگم پی سی ورلد تو هم سروراتو بنداز رو سرور داخلی دیروز اشکمون دراومد وارد انجمن شدیم.البته مواظب حرف زدنتم باشی چون یه چی بگی کل اطلاعاتت از سروراشون پاک میشه![]()
Last edited by alyy; 16-07-2013 at 09:11.
قضیه این طرح کمپین چیه که دوبرابر شارژ رایگان میده؟ تعرفه pdf مخابرات رو هم که دانلود کردم طرح ها حجمشون دوبرابر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پس برا من همون 4 گیگه؟ 8 گیگ نشده؟
عجب انتظاراتی داری
این پشتیباناشون به زور جواب آدم رو می دن بعد می خوای بهشون بگی کی از اینترنت استفاده کرده
پشتیبان های خراسان رضوی هیچی حالیشون نیست
من که کم کم دارم دیوونه میشم اینهمه گشتم ببینم کدوم شرکت خوبه که آخرشم مخابرات رو مناسب تر دیدم حالا کسی از دوستان نیست جواب ما رو بده این طرح الماسو کسی نداره چون میخوام زودتر تصمیم بگیرم چیکار کنم؟
سلام.
کاربری با نام قبلی omid.2009 و نام جدیدش به نام OMiD.1080p مثل اینکه موقعا دسترسیش به انجمن قطع شده.
بنابراین به من تو یاهو گفت بیام اینجا بگم : ( که واسه هفته دیگه دوشنبه هر کی میخواد بیاد که بریم جای مدیرعامل کل مخابرات اعلام آمادگی بکنه . هماهنگی هاش رو انجام داده مثل اینکه )
سلام من میام اعصابم بهم ریخته !!!!!!چون مشکل من فقط کم شدن سرعت دانلود ساعات رایگان نیست مخابرات داره به من کم فروشی میکنه و الان طرح طلایی که باید پهنای باند 2 مگ باشه به یک مگ هم نمیرسه!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)