اقا بهجون شما یه نظر بده. خواهشا منصفانه باشه
اقا بهجون شما یه نظر بده. خواهشا منصفانه باشه
رفیق عزیز
انتخاب با خودتون ... من عرض کردم از کلیه دستگاه هایی که دیدم تو نمایندگی های سونی , ال جی و سامسونگ دیدم ... اصلا رنگ سونی رو دوست ندارم .. به نظرم رنگ سامسونگ اول و با امکانات کمتر و بعد ال جی .
یه نکته هم عرض کنم ... چندی پیش تلویزیون سونی یکی از اقوام پنلش شکست و مجبور شد یکی دیگه بگیره ... دستگاه رو به من داد که ببرم تعمیر کنم .... وقتی قیمت پنل رو فهمیدم ... خودم تصمیم گرفتم بازش کنم ... با کمال تعجب پس از باز کردن دیدم پنلش ال جی هست ...
به هرحال بنده سامسونگ رو دوست دارم اما چون قیمتش بیخودی بالاست و امکانات ال جی رو نداره ... ال جی را انتخاب کردم ... انتخاب با خودتان ...
اون تلویزیون توی عکس هم
۱- بی شک ln 57000 نیست ...من به تازگی سه مدل خریدم ... پایه اش مال سری ۶ هست ... حالا ۶۶۰۰۰ یا ۶۲۱۰۰ یا ....
۲-زاویه دید برابر نیست ... باید توی یک زاویه نگاه کرد .
۳-تراکم پیکسلی تصویر ۴۰ اینچ با ۴۷ برابر نیست
مقایسه درستی نیست ... باید تو یک سایز مقایسه بشه ...
Last edited by بهجون; 05-10-2014 at 00:43.
تنظیمات در بهترین حالت هست
سمت چپیه دقیقا همون مدل سونی هست که میفرمایید.
سمت راستیه ال جی هست
اصلا از تصویرش گذشته صداش قابل مقایسه نیست
سونیه ال جی رو میخوره
دو تاشو با هم خریدم
سونی رو گرفتم 1900
ال جی رو گرفتم 2250
البته از اینجایی که هستم بدون گارانتی
اول این که همتون دارین تعصب به خرج میدید در مورد مارک و ثانیا این که هیچکدوم اینو در نظر نگرفتید که من گفتم سونی رو با av وصل گردم اونو با hdmi
دقیقا 57000 هستش
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من یه سوال دیگه هم دارم
من الان داشتم سرچ میکردم متوجه شدم مثلا ما تو ایران مدل LB67000 داریم. اما تو سایت اصلی یه همچین مدلی هم هست LB6700 (یه 0 فاصله هست)
مشخصات این LB6700 رو که میبینم دقیقا تو بعضی کشورها هست و نیست
حالا این به کنار
یه مساله دیگه ای توجه من رو جلب کرده. تو سایت lg نسخه ایران نمیشه ریز مشخصات محصول رو دید. نمیدونم باگ هست یا عمدی
اما تو سایت خارجی که داشتم ریز جزئیات این رو میدیدم در مورد فرکانس یا قابلیت انطباق تصویر اینطوری نوشته
Dynamic MCI (Hz) 700 (200Hz)
میخوام بببینم فرکانس این تلویزیون 700 هست یا 200 هست ؟ اگه فرکانس 200 هست پس این 700 چیه ؟ اگه فرکانس 700 هست پس اون 200 چیه ؟
دوستان بزرگواری میکنند در مورد پست بالا بنده رو راهنمایی کنند.
راستش من قصد دارم این مدل رو سفارش بدم اما نکته بالا برام مهم هست دونستنش
تشکر از لطف همه
Last edited by Mehrdad.R201; 06-10-2014 at 23:05.
یکی از دوستان در مورد این قضیه فرکانس این تلویزیون اینطوری پاسخ دادن به من
دادن
------------------------------------
ببینید موشن فلو 700Hz مجازی در حالت تصویر پویا داره،در حالیکه در حالتهای تصویری دیگه مخصوصاً Game یا حالت دیگه موشن فلو یا فریم مجازی به عدد 200Hz تنزل پیدا میکنه و بشدت برای تصویرهای سریع مانند فوتبال و فیلم و گیم خیلی اذیت میکنه.ولی فریم واقعی 120 HZ هست.یعنی فریم واقعی رو تا 120Hz میگیره و تا 200 Hz یا 700Hz پویا ارتقاء میده بصورت مجازی.زیاد چیز جالبی نیست مخصوصاً چون اینپوت لگ بالایی داره اصلا تلویزیونهای Lg توصیه نمیشه.
------------------------------------
ایا دوستان در مورد صحبتهای این دوستمون نظری دارن ؟
اگه نظرات ایشون درست باشه کلا این تلویزیون های ال جی اونوقت ارزش خریدن ندارن
اگه قرار باشه تو فوتبال یا فیلمهای اکشن یا بازی کامپیوتری تاخیر و لگ داشته باشه که فایده ای نداره
در ضمن این دوستمون اعتقاد دارن که فرکانس واقعی این تلویزیون ۱۲۰ هرتز هست
Last edited by Mehrdad.R201; 07-10-2014 at 07:16.
دوست عزیز این مساله مورد تاییده چون اینها بیشتر بازی اعداده و برای شرکتها جنبه تبلیغاتی داره و به صورت نرم افزاری سعی میکنن اونرو افزایش بدن ، در مورد ال جی من لگ رو تو پخش فوتبال دیدم (la6600)مخصوصا تو صحنه های سریع البته این مشکل به طبع تو مدلهای بالاتر ممکنه اتفاق نیفته ولی شما تو این رنج قیمت ، مدلهایی که انتخاب کنی به احتمال زیاد با این مساله مواجه خواهی شد که البته از دید خیلیها قابل چشم پوشیه و ممکنه اصلا متوجه نشن و حتی شما هم میتونی حساسیت نشون ندی - در هر صورت من نمیدونم دقیقا چه سایزی مد نظرته ولی اگر سایز 42 میخواین و قیمت زیر 3.5 که پیشنهادم سونی W800 ولی سایز بالاتر اگر میخواین بازم ارزش داره بودجتونو بیشتر کنید و 50 همین مدل رو بگیرین که فرکانسش 400 هرتزه در صورت محدودیت بودجه یه نگاهی هم به ال جی سری LB7200 هم بندازین که 47 اینچش حدود 3.5 قیمت داره تو بانه و یاSAMSUNG 48H6400
سلام. راستش بودجه ام دیگه بیشتر از ۳ و نیم نمیکشه. تازه اینو با احتساب هزینه ارسال از بانه عرض میکنم که حدود ۲۲۰ تومنه
من حقیقتش وقتی رفتم دنبال خرید اول از همه فروشنده به من w600b نشون داد که ۴۸ اینچی بود
بعد که سرچ کردم دیدم میشه با همین هزینه ال جی هم گرفت که امکانات بیشتری داره و از جهتی هم شنیدم که سونی از پنلهای ال جی در سیستمهاش استفاده کرده برای همین در مورد ال جی هم بررسی کردم
راستش دیگه قاطی کردم. از این نگرانم که هزینه بکنیم و بعد اون چیزی که میخوایم نشه
ببینم تو سایز ۴۲ پیشنهادتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)