تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 364 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا بهجون شما یه نظر بده. خواهشا منصفانه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رفیق عزیز
    انتخاب با خودتون ... من عرض کردم از کلیه دستگاه هایی که دیدم تو نمایندگی های سونی , ال جی و سامسونگ دیدم ... اصلا رنگ سونی رو دوست ندارم .. به نظرم رنگ سامسونگ اول و با امکانات کمتر و بعد ال جی .
    یه نکته هم عرض کنم ... چندی پیش تلویزیون سونی یکی از اقوام پنلش شکست و مجبور شد یکی دیگه بگیره ... دستگاه رو به من داد که ببرم تعمیر کنم .... وقتی قیمت پنل رو فهمیدم ... خودم تصمیم گرفتم بازش کنم ... با کمال تعجب پس از باز کردن دیدم پنلش ال جی هست ...
    به هرحال بنده سامسونگ رو دوست دارم اما چون قیمتش بیخودی بالاست و امکانات ال جی رو نداره ... ال جی را انتخاب کردم ... انتخاب با خودتان ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اون تلویزیون توی عکس هم
    ۱- بی شک ln 57000 نیست ...من به تازگی سه مدل خریدم ... پایه اش مال سری ۶ هست ... حالا ۶۶۰۰۰ یا ۶۲۱۰۰ یا ....
    ۲-زاویه دید برابر نیست ... باید توی یک زاویه نگاه کرد .
    ۳-تراکم پیکسلی تصویر ۴۰ اینچ با ۴۷ برابر نیست
    مقایسه درستی نیست ... باید تو یک سایز مقایسه بشه ...
    Last edited by بهجون; 05-10-2014 at 00:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان سونی کدومه ؟ ال جی کدومه ؟

من خودم این مدل سونی رو دیدم. بین این ۲ تا مدل موندم

Sony w600b
    Lg lb65200

مطمئنید که تنظیمات تلویزیون در بهترین حالتش بوده ؟
    تنظیمات در بهترین حالت هست
    سمت چپیه دقیقا همون مدل سونی هست که میفرمایید.
    سمت راستیه ال جی هست
    اصلا از تصویرش گذشته صداش قابل مقایسه نیست
    سونیه ال جی رو میخوره
    دو تاشو با هم خریدم
    سونی رو گرفتم 1900
    ال جی رو گرفتم 2250
    البته از اینجایی که هستم بدون گارانتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اون تلویزیون توی عکس هم
    ۱- بی شک ln 57000 نیست ...من به تازگی سه مدل خریدم ... پایه اش مال سری ۶ هست ... حالا ۶۶۰۰۰ یا ۶۲۱۰۰ یا ....
    ۲-زاویه دید برابر نیست ... باید توی یک زاویه نگاه کرد .
    ۳-تراکم پیکسلی تصویر ۴۰ اینچ با ۴۷ برابر نیست
    مقایسه درستی نیست ... باید تو یک سایز مقایسه بشه ...
    اول این که همتون دارین تعصب به خرج میدید در مورد مارک و ثانیا این که هیچکدوم اینو در نظر نگرفتید که من گفتم سونی رو با av وصل گردم اونو با hdmi
    دقیقا 57000 هستش
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من یه سوال دیگه هم دارم

من الان داشتم سرچ میکردم متوجه شدم مثلا ما تو ایران مدل LB67000 داریم. اما تو سایت اصلی یه همچین مدلی هم هست LB6700 (یه 0 فاصله هست)

مشخصات این LB6700 رو که میبینم دقیقا تو بعضی کشورها هست و نیست

حالا این به کنار

یه مساله دیگه ای توجه من رو جلب کرده. تو سایت lg نسخه ایران نمیشه ریز مشخصات محصول رو دید. نمیدونم باگ هست یا عمدی

اما تو سایت خارجی که داشتم ریز جزئیات این رو میدیدم در مورد فرکانس یا قابلیت انطباق تصویر اینطوری نوشته
    Dynamic MCI (Hz) 700 (200Hz)

میخوام بببینم فرکانس این تلویزیون 700 هست یا 200 هست ؟ اگه فرکانس 200 هست پس این 700 چیه ؟ اگه فرکانس 700 هست پس اون 200 چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان بزرگواری میکنند در مورد پست بالا بنده رو راهنمایی کنند.

راستش من قصد دارم این مدل رو سفارش بدم اما نکته بالا برام مهم هست دونستنش

تشکر از لطف همه
    Last edited by Mehrdad.R201; 06-10-2014 at 23:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی از دوستان در مورد این قضیه فرکانس این تلویزیون اینطوری پاسخ دادن به من
    دادن

------------------------------------

ببینید موشن فلو 700Hz مجازی در حالت تصویر پویا داره،در حالیکه در حالتهای تصویری دیگه مخصوصاً Game یا حالت دیگه موشن فلو یا فریم مجازی به عدد 200Hz تنزل پیدا میکنه و بشدت برای تصویرهای سریع مانند فوتبال و فیلم و گیم خیلی اذیت میکنه.ولی فریم واقعی 120 HZ هست.یعنی فریم واقعی رو تا 120Hz میگیره و تا 200 Hz یا 700Hz پویا ارتقاء میده بصورت مجازی.زیاد چیز جالبی نیست مخصوصاً چون اینپوت لگ بالایی داره اصلا تلویزیونهای Lg توصیه نمیشه.

ایا دوستان در مورد صحبتهای این دوستمون نظری دارن ؟
    اگه نظرات ایشون درست باشه کلا این تلویزیون های ال جی اونوقت ارزش خریدن ندارن

اگه قرار باشه تو فوتبال یا فیلمهای اکشن یا بازی کامپیوتری تاخیر و لگ داشته باشه که فایده ای نداره

در ضمن این دوستمون اعتقاد دارن که فرکانس واقعی این تلویزیون ۱۲۰ هرتز هست
    Last edited by Mehrdad.R201; 07-10-2014 at 07:16.

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یکی از دوستان در مورد این قضیه فرکانس این تلویزیون اینطوری پاسخ دادن به من
    دادن

ببینید موشن فلو 700Hz مجازی در حالت تصویر پویا داره،در حالیکه در حالتهای تصویری دیگه مخصوصاً Game یا حالت دیگه موشن فلو یا فریم مجازی به عدد 200Hz تنزل پیدا میکنه و بشدت برای تصویرهای سریع مانند فوتبال و فیلم و گیم خیلی اذیت میکنه.ولی فریم واقعی 120 HZ هست.یعنی فریم واقعی رو تا 120Hz میگیره و تا 200 Hz یا 700Hz پویا ارتقاء میده بصورت مجازی.زیاد چیز جالبی نیست مخصوصاً چون اینپوت لگ بالایی داره اصلا تلویزیونهای Lg توصیه نمیشه.

ایا دوستان در مورد صحبتهای این دوستمون نظری دارن ؟
    اگه نظرات ایشون درست باشه کلا این تلویزیون های ال جی اونوقت ارزش خریدن ندارن

اگه قرار باشه تو فوتبال یا فیلمهای اکشن یا بازی کامپیوتری تاخیر و لگ داشته باشه که فایده ای نداره

در ضمن این دوستمون اعتقاد دارن که فرکانس واقعی این تلویزیون ۱۲۰ هرتز هست
    دوست عزیز این مساله مورد تاییده چون اینها بیشتر بازی اعداده و برای شرکتها جنبه تبلیغاتی داره و به صورت نرم افزاری سعی میکنن اونرو افزایش بدن ، در مورد ال جی من لگ رو تو پخش فوتبال دیدم (la6600)مخصوصا تو صحنه های سریع البته این مشکل به طبع تو مدلهای بالاتر ممکنه اتفاق نیفته ولی شما تو این رنج قیمت ، مدلهایی که انتخاب کنی به احتمال زیاد با این مساله مواجه خواهی شد که البته از دید خیلیها قابل چشم پوشیه و ممکنه اصلا متوجه نشن و حتی شما هم میتونی حساسیت نشون ندی - در هر صورت من نمیدونم دقیقا چه سایزی مد نظرته ولی اگر سایز 42 میخواین و قیمت زیر 3.5 که پیشنهادم سونی W800 ولی سایز بالاتر اگر میخواین بازم ارزش داره بودجتونو بیشتر کنید و 50 همین مدل رو بگیرین که فرکانسش 400 هرتزه در صورت محدودیت بودجه یه نگاهی هم به ال جی سری LB7200 هم بندازین که 47 اینچش حدود 3.5 قیمت داره تو بانه و یاSAMSUNG 48H6400

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. راستش بودجه ام دیگه بیشتر از ۳ و نیم نمیکشه. تازه اینو با احتساب هزینه ارسال از بانه عرض میکنم که حدود ۲۲۰ تومنه
    من حقیقتش وقتی رفتم دنبال خرید اول از همه فروشنده به من w600b نشون داد که ۴۸ اینچی بود

بعد که سرچ کردم دیدم میشه با همین هزینه ال جی هم گرفت که امکانات بیشتری داره و از جهتی هم شنیدم که سونی از پنلهای ال جی در سیستمهاش استفاده کرده برای همین در مورد ال جی هم بررسی کردم

راستش دیگه قاطی کردم. از این نگرانم که هزینه بکنیم و بعد اون چیزی که میخوایم نشه
    ببینم تو سایز ۴۲ پیشنهادتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •