خوب ایت رمز یاب ها امنیت اینترنت بانک رو بالا میبره.بانک ها زیادی هستن که بدون رمز یاب کار میکنن مثل پاسارگاد و ملت هم 5 تومن فعالسازیش و...........
میتونی طبق گفته دوستمون بری بانک و حواله بزنی
خوب ایت رمز یاب ها امنیت اینترنت بانک رو بالا میبره.بانک ها زیادی هستن که بدون رمز یاب کار میکنن مثل پاسارگاد و ملت هم 5 تومن فعالسازیش و...........
میتونی طبق گفته دوستمون بری بانک و حواله بزنی
کسی از اینترنت بانک دی استفاده کرده؟
دوستان کسی اطلاع داره وام 48 ساعته کدام بانک میده؟
من شنیده بودم بانک ثامن وام 48 ساعته میده زنگ زدم گفت مثلا 5 میلیون که بذاری پولت 36 ماه باید بمونه ولی 48 ساعته 80 درصدش یعنی حدود 4 میلیون وام بهت میدیم
منم گفتم خب این چه کاریه.
گفتند همینه
حالا میخوام بدونم همه ی بانک ها اینجوری هستید؟
سلام
من والا خیلی نیاز دارم دنبالش در بانک ملی بودم و هستم
پارتی گیر آوردم ولی روند عادیش اینه که میری حساب باز میکنی درخواست میدی یک ماه طول می کشه و حدود 3 تومن هم توی این مدت می خوابونی
بعد بهت میدن دوتا ضامن هم میخواد با ماهانه اقساط 350 سه ساله
ولی من از یک کانال دیگه اقدام کردم این یکی بالایی رو دوستم گرفت
از بانکی که آشنای دوستم بود گفتند یک ضامن کارمند با حقوق خوب بیاری کافی است
اقساط هم 28%
هنوز ضامن نتونستم پیدا کتم ولی توی این هفته اقدام کنم هفته بعد می برم و احتمالا 10 روز بعدش بهم وام رو میدن سپرده هم نکردم
من هم شدیدا نیاز دارم و واسه همین دنبال تحقیق بیشتر هستم تا لااقل بهترین انتخاب رو داشته باشم.
در روش اول که دوستتون گرفته،اون 3 تومن رو همراه وام پس میدن؟
با این اقساط که سودش در کل خیلی کم در میاد.به یک ماه معطلی میارزه
روشی که شما اقدام کردید رو همه میتونن انجام بدهند یا برای شما اینجوری شده؟
منظورم عدم سپرده گذاری و ... هست.
اون نوع بازپرداختی که شما داری میدی برادر از نزول هم بدتر است که !
شما میتونی به بانک پارسیان هم مراجعه کنی اونا هم وام برای کار میدن 10 تومن رو حدود 402 یا 420 ماهانه قسط میگیرن 3 ساله !
همین کاری که شما میخوای با انصار انجام بدی
پس حتما به ملی هم مراجعه کن
آره 3 تومنش هم بهش دادن و حدود 12600 باید برگردونه
روشی که من انجام دادن برادر با بند پارتی بوده دیگهیعنی اینکه سپرده گذاری نکنم و زودتر از 1 ماه بگیرم و یک ضامن هم ببرم که هنوز پیدا نکردم وگرنه هیچ بانکی نیست برای 10 تومن دو ضامن نخواد
عزیز کار بانک ها نزول هست دیگه،بدون سود کاری نمیتونن بکنن
البته من هم زیادی حساب کردم.یه سری فرمول های خاص دارن.فکر کنم حدود 7 میلیون فقط سودش بشه که باز هم نسبت به ملی زیاده
هفته آینده باید برم دقیقا بپرسم.اینجوری درست جواب نمیدن
بانک سینا 10 میلیون میذاری مثلن
5 میلیون میذاری هر چی
کلن 90 درصدشو بهت وام میده همونموقع
یعنی 10 تومن 9 میلیون میده
10 میلیون خودت تا 1 سال 2 سال که بخوای بازپرداخت سودت باشه میمونه و سود 22 درصد میخوره
و وامت هم که ماه به ماه پرداخت میکنی
درود. نظر دوستان در مورد وام 5 تومنی با 4 درصد سود دوساله چیه؟ البته بدون سپرده؟
اگر به وام احتیاج داری پس را معطلی !!! اخه 4 درصد دوساله نیاز به نظر نداره اونم بدون سپرده
ادرس بده کجا همچین وامی میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)