تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 4105 اولاول ... 2503003403463473483493503513523533543604004508501350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان کسانی که معاف شدن بعد از اینکه همه کارها انجام شد چند ماه طول میکشه کارت بیاد درب منزل؟؟؟

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نمیدونم ولی برا درخواست کارت نباید بری ستاد فاتب تو شریعتی برو نیرو انسانی یگان خدمتی خودت شما برا امضا گرفتن باید یه دفعه برس ستاد فاتب.
    البته قوانین هر روز عوض میشه
    خوب من در اصل سرباز قرارگاه فاتب هستم دیگه....ناچارم برم ستاد شریعتی
    دوستان کسانی که معاف شدن بعد از اینکه همه کارها انجام شد چند ماه طول میکشه کارت بیاد درب منزل؟؟؟
    والا قبلا طرف میرفت 2 ماه قبل پایان خدمتش درخواست کارت میداد بعد وقتی که خدمتش تموم میشد داشت تصویه میکرد روز اخر که امضاهارو میگرفت کارتش هم اماده بود
    ولی ظاهرا با قانون جدید بعد خدمت اقدام میشه کرد برای کارت...حداقل 2 ماهی طول میکشه

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام میخواستم بدون این 14 بند قانون جدید که در مورد بخشش اضاه خدمت سنواتی آمده صحت دارد و آیا در ستاد مشترک ارتش هم قابل الاجرا هست؟
    . فرزندان شهدا،جانبازان 50% و بالاتر و آزادگانی دارای بیش از سه سال اسارت می باشند. (با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران)
    2. سربازانی که یگانه فرزند پسر بالای 18 سال خانواده می باشند.(با تایید اداره ثبت احوال مربوط)
    3. سربازان مستضعف و معیل که با اعزام به خدمت قدرت معاش خود و خانواده را از دست می دهند مشروط به ارائه گواهی از کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد.
    4. یگانه فرزند پسر خانواده ای که حداقل دارای سه فرزند دختر فاقد شوهر باشد. (با تایید اداره ثبت احوال)
    5. کارکنان متاهل که بیش از یکسال غیبت به خدمت اعزام شده اند و سربازان متاهل دارای فرزند و همسر بیمار از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد .
    6. سربازای که والدین آنها مبتلا به بیماری صعب العلاج و یا پدر آنان به دلایل غیر امنیتی در زندان می باشد.
    7. سربازانی که در طول خدمت فاقد غیبت یا تنبیهات انضباطی باشند. (با تایید نیروی انسانی مربوط)
    8. سربازانی که در انجام وظایف دینی فعال می باشند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
    9. سربازانی که در آزمون روان خوانی قرآن قبول می شوند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
    10. سربازانی که به دلیل بیماری معاف از رزم شناخته شده اند.
    11. سربازان راننده ای که در نگهداری خودرو تحویلی (نظافت،نگهداشت و عدم وارد شدن خسارت به آن) کوشا بوده اند.
    12. سربازانی که حداقل یک سال در مشاغل نگهبانی، عملیاتی خدمت کرده باشند.
    13. سربازانی که در حین گذراندن اضافه خدمت در دانشگاه پذیرفته شوند.

این هم سایتش هست که این مطلب را زده
    http://naghdnews.ir/news-analytics/news-analytics/11036-news.html

6. این کاربر از farzam1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعد از این که رسید پستی رو گرفتید نهایتا تا 20 روز کارت شما بدستتون می رسه ( البته معمولا کمتر از 2 هفته صورت میگیره)

8. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام بچه ها. من یک شهریور اعزامم و تا اون موقع گواهی دوره تکمیلی 45 روزه بسیجم حاضر نمیشه. اگه نامه بگیرم پادگان ها قبول میکنن ؟؟

10. این کاربر از mortez maya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام بچه ها. من یک شهریور اعزامم و تا اون موقع گواهی دوره تکمیلی 45 روزه بسیجم حاضر نمیشه. اگه نامه بگیرم پادگان ها قبول میکنن ؟؟
    سلام شما دورتون تموم شده؟
    چون منم 6/1 اعزامم الان درحال آموزش تکمیلی هستم خودشون بهم گفتنم که جدیدا یه نرم افزار درست کردن که از همینجا کاراتونو انجام بدیم ویک هفته ای مدرک رو بهتون بدیم شما یه سوال کنید احتمالا یک هفته ای میدن بهتون

12. 2 کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام شما دورتون تموم شده؟
    چون منم 6/1 اعزامم الان درحال آموزش تکمیلی هستم خودشون بهم گفتنم که جدیدا یه نرم افزار درست کردن که از همینجا کاراتونو انجام بدیم ویک هفته ای مدرک رو بهتون بدیم شما یه سوال کنید احتمالا یک هفته ای میدن بهتون
    نه من الان تو دوره ام. در مورد این نرم افزار چیزی نشنیدم ولی توی سایت های مختلف که نگاه میکردم گفته بودن که با نامه هم میشه و قبول میکنن ولی چند روز پیش یکی از دوستان میگفت که شایدم قبول نکن !

14. این کاربر از mortez maya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه من الان تو دوره ام. در مورد این نرم افزار چیزی نشنیدم ولی توی سایت های مختلف که نگاه میکردم گفته بودن که با نامه هم میشه و قبول میکنن ولی چند روز پیش یکی از دوستان میگفت که شایدم قبول نکن !
    دوست عزیز بغیر از سپاه هیچ ارگان دیگه ای این دوره رو قبول نداره و اگه شما بیفتی نیرو انتظامی یا ارتش این دوره رو قبول ندارند وشما باید 2 ماه اموزشی رو انجام بدید !!!

16. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز بغیر از سپاه هیچ ارگان دیگه ای این دوره رو قبول نداره و اگه شما بیفتی نیرو انتظامی یا ارتش این دوره رو قبول ندارند وشما باید 2 ماه اموزشی رو انجام بدید !!!
    بله دوست عزیز اطلاع داشتم.

18. این کاربر از mortez maya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

بعد از این که رسید پستی رو گرفتید نهایتا تا 20 روز کارت شما بدستتون می رسه ( البته معمولا کمتر از 2 هفته صورت میگیره)

من معافیت کفالت پدر بالای 59 سال گرفتم.
    رسید پستی ندادن فقط روز آخر که رفتیم کمسیون با پدرم پرونده رو دیدن و چک کردن بعد من پرونده
    رو دادم به اتاق دیگه ای و یه جناب سروانی بود پرونده رو گرفت و گفت 1 تا 2 ماه دیگه کارتت رو پست میاره دره خونه تحویلت میده.
    رسید پستی هم ندادن.

20. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •