فکر کنم این بارها و بارها تو این انجمن ثابت شده که اکثر (نه همه) طرفدارای بارسا، توانایی قبول شکست رو ندارن. شکست نه به معنای 3 امتیاز، اینکه تیم حریف خوب بوده یا جلوش کم آوردن. وقتی طرف خطای دنی آلوز رو حتی قبول نداره! حالا کارت زرد دومش بماند...! وقتی میان میگن چون دنی آلوز 2 دقیقه قبلش کارت زرد اولش رو گرفته بود داور بهش کارت نداد!!! ( در حالی که همین اتفاق تو بازی رئال - تاتنهام افتاد و دیدیم که داور چقدر راحت کارت زرد دوم رو داد )...
اگه خطابتون به منه (که به من هست، چون دارید جمله های منو تکرار می کنید) ، پست قبلی من رو بخونید: درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .
موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
من یک واقعیت رو گفتم (Fact) ، اکثر مواقع داورها دو اخطار پشت سر هم به یک نفر نمیدن، همونطور که دو پنالتی پشت سر هم، هم برای یک تیم نمی گیرن. شاید شما بخواید انکار کنید ولی وقایع گذشته در بازی روی تصمیمات بعدی داور تاثیر داره. این یه واقعیته، حالا باهاش مخالف باشید یا موافق.
می دونید چیه، شما صحیح می گید. طرفدارای بارسا توانایی قبول شکست (مساوی با مادرید در سانتیاگو) رو ندارن، همه چیز واضحه، منطق فقط منطق شما. دیگه هم پاسخ مغالطات پی در پی شما رو نمیدم.
بعد جلو افتادن تعویض شد...که کاملا اشتباه بود!
تعویضای گواردیولا بعد از گل و عوض شدن روند بازی (کاملا بضرر بارسلون) منو یاد بازی رفت آرسنال انداخت!
امیدوارم شاهد سومیش نباشیم..
نیمکت ضعیفه .. بازیکنی نبود جایگزین پویول بشه و ماسکرانو هم محروم بود. گزینه دیگه ای نداشتیم. بازی با آرسنال هم همین بود (مصدومیت ویا) .
+
مصدومیت پویول هم همسترینگ درجه اول هست، احتمال داره به بازی بعدی برسه و قطعا به بازیهای CL می رسه.