تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 416 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مورينيو: پنالتي گرفتن و گل زدن كار آدم‌هاي كوچك است

سرمربي رئال مادريد گفت: خيلي سخت است با سياست‌هاي تيمي مثل بارسلونا فوتبال پاک را نمايش داد چرا که پنالتي گرفتن و گل زدن کار آدم‌هاي کوچک است.

به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو که پيش از ال‌دربي در نشست خبري سکوت کرده بود پس از تساوي يک بر يک برابر بارسلونا گفت: اگر با خبرنگاران حرف نمي‌زنم به خاطر اين است که دروغ مي‌نويسند. من در کنفرانس خبري هفته گذشته بيش از 5 دقيقه در مورد نکات فني تيم سخن گفتم اما يک کلمه هم از اين سخنان در هيچ روزنامه اسپانيايي چاپ نشده و در حالي که به سوال خبرنگاري مبني بر رابطه‌ام با والدانو پاسخ ندادم از قول من نوشته شده که با او مشکل جدي دارم. در چنين شرايطي چگونه مي‌شود به شما اطمينان داشت؟
    مورينيو در خصوص ال‌دربي تصريح کرد: براي فينال هم با 10 بازيکن تمرين مي‌کنيم چون بارسلونا بار ديگر به دنبال گرفتن يک پنالتي است و داوران هم که علاقه زيادي دارند ثابت کنند از بازيکنان ما نمي‌هراسند و به راحتي آنها را اخراج مي‌کنند.
    آقاي خاص ادامه داد: از قبل هم فکر مي‌کردم فشار بارسلونا باعث شود داور بازي براي اخراج بازيکنان ما تحريک شده و اعلام پنالتي کند. براي بازي با بارسلونا با يک بازيکن کمتر تمرين کرده بوديم و خيلي خوب با اين حالت مقابله کرديم.
    مورينيو افزود: اکنون به فينال جام حذفي مي‌انديشم و هدف جدي ما اين است که در آن به قهرماني برسيم. هيچ تفکري در مورد ليگ قهرمانان اروپا ندارم و تمام ذهن من و مردانم متمرکز جام پادشاهي است.
    رئال مادريد و بارسلونا چهارشنبه شب هفته جاري در فينال جام حذفي مقابل هم قرار مي‌گيرند و در دو هفته آينده نيز در دو ديدار رفت و برگشت در ليگ قهرمانان به مصاف يکديگر خواهند رفت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ......
    واقعا نميدونم در مورد مصاحبه مورينيو چي بايد بگم
    من به طور عجيبي ياد حرف زدنهاي مربياي خودمون ميفتم

عزيز من پنالتي نبود؟
    خب به بازيكناي خودتون بگيد خطا نكنن
    بازي رفت راموس بايد دو سه بازي به خاطر اون خطا محروم ميشد
    مگه داورا بايد از بازيكناي تيم شما بترسن
    به خدا قلعه نويي و دايي و كمالوند... اواخر فصل منطقي تر حرف ميزنن

دگماتيسم واقعا به اين ميگن

به نظر من تساوی در مقابل :
    بهترین تیم تاریخ فوتبال و فوتسال و گل کوچیک
    بهترین مربی تاریخ
    بهترین و منطقی ترین هواداران تاریخ

خیلی ارزشمنده.

+

همین تساوی ها توی CL بعضی تیم هارو حذف میکنه.
    منم موافقم يه تساوي باگل توي برنابئو در سي ال نتيجه خوبي براي بارساست

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

ما نارحتیم باهاشون تو خونه خودشون مساوی کردیم اونم با ناداوری... ولی اونا خوشحالن که با ناداوری تو خونه خودشون مساوی کردن... واقعا باید به رئالیا تبریک گفت که از بارسا نباختن دیگه...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر کنم این بارها و بارها تو این انجمن ثابت شده که اکثر (نه همه) طرفدارای بارسا، توانایی قبول شکست رو ندارن. شکست نه به معنای 3 امتیاز، اینکه تیم حریف خوب بوده یا جلوش کم آوردن. وقتی طرف خطای دنی آلوز رو حتی قبول نداره! حالا کارت زرد دومش بماند...! وقتی میان میگن چون دنی آلوز 2 دقیقه قبلش کارت زرد اولش رو گرفته بود داور بهش کارت نداد!!! ( در حالی که همین اتفاق تو بازی رئال - تاتنهام افتاد و دیدیم که داور چقدر راحت کارت زرد دوم رو داد )...
    اگه خطابتون به منه (که به من هست، چون دارید جمله های منو تکرار می کنید) ، پست قبلی من رو بخونید:
    درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .

موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
    من یک واقعیت رو گفتم (Fact) ، اکثر مواقع داورها دو اخطار پشت سر هم به یک نفر نمیدن، همونطور که دو پنالتی پشت سر هم، هم برای یک تیم نمی گیرن. شاید شما بخواید انکار کنید ولی وقایع گذشته در بازی روی تصمیمات بعدی داور تاثیر داره. این یه واقعیته، حالا باهاش مخالف باشید یا موافق.

می دونید چیه، شما صحیح می گید. طرفدارای بارسا توانایی قبول شکست (مساوی با مادرید در سانتیاگو) رو ندارن، همه چیز واضحه، منطق فقط منطق شما. دیگه هم پاسخ مغالطات پی در پی شما رو نمیدم.

بعد جلو افتادن تعویض شد...که کاملا اشتباه بود!

تعویضای گواردیولا بعد از گل و عوض شدن روند بازی (کاملا بضرر بارسلون) منو یاد بازی رفت آرسنال انداخت!

امیدوارم شاهد سومیش نباشیم..
    نیمکت ضعیفه .. بازیکنی نبود جایگزین پویول بشه و ماسکرانو هم محروم بود. گزینه دیگه ای نداشتیم. بازی با آرسنال هم همین بود (مصدومیت ویا) .
    +

مصدومیت پویول هم همسترینگ درجه اول هست، احتمال داره به بازی بعدی برسه و قطعا به بازیهای CL می رسه.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ای وای من!
    عادل داره بازی منچستر ها رو گزارش میکنه...
    این یعنی امشب نیستش..(قابل پیش بینی بود)
    4 تا بازی داریم...که دو تاش(احتمالا 2 بازی لیگ قهرمانان) رو عادل(بازی برگشت) و مزدک(بازی رفت) میرن...که خب این دوتا، بهترین هامون هستن که طرفداریشون رو نشون نمیدن...البته جفتشون دشمنی دیرینه ای با کریس دارن! اما خب خداییش در اکثر مواقع، حرف حق رو میزنن...
    بازم جای شکرش باقیه که دیشب خیابانی گزارشگر نبود تا طرفداری رئال کنه. احمدی بی سواد هم گفت:هر وقت رئال اول گل زده نباخته!
    مگه تو جریان شش تایی ها اول رئال گل نزد؟!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه خطابتون به منه (که به من هست، چون دارید جمله های منو تکرار می کنید) ، پست قبلی من رو بخونید:
    درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .

موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
    من یک واقعیت رو گفتم (Fact) ، اکثر مواقع داورها دو اخطار پشت سر هم به یک نفر نمیدن، همونطور که دو پنالتی پشت سر هم، هم برای یک تیم نمی گیرن. شاید شما بخواید انکار کنید ولی وقایع گذشته در بازی روی تصمیمات بعدی داور تاثیر داره. این یه واقعیته، حالا باهاش مخالف باشید یا موافق.

می دونید چیه، شما صحیح می گید. طرفدارای بارسا توانایی قبول شکست (مساوی با مادرید در سانتیاگو) رو ندارن، همه چیز واضحه، منطق فقط منطق شما. دیگه هم پاسخ مغالطات پی در پی شما رو نمیدم.
    حرف من فقط به شما نبود، کلی بود. منم قبول دارم که گاهی اوقات داورا آگاهانه طبق قانون رفتار نمیکنن، در واقع طبق عرف رفتار میکنن. اما منم مثالی زدم که دیدم همیشه عرف اونی نیست که شما میگید!

حرف من بیشتر با اون دوستان و هوادارانی هست که، فکر میکنن هیچ تیمی نمیتونه جلو بارسا وایسته، مگه بارسا بخواد! برای مثال، وقتی یه کسی نمیخواد قبول کنه آرسنال بازی رفت رو برده و میگه این ما بودیم که به خودمون باختیم! چی میشه گفت؟

- یا هنوز فرق تاکتیک تخریبی با تدافعی مطلق رو نمیدونن.

- تیم 10 نفره اومد نتیجه رو عوض کرد، بعد تصور میکنن ما برای یه مساوی اومدیم! دوست داشتیم شما هم 10 نفره میشدید، ببینیم اونقت چی میشد!

- ترکیب بازی رو با اسم بازیکنا میسنجن و فکر میکنن رئال نیمه اول با 7 نفر دفاع میکرد! در صورتی که ژاوی آلنسو نقش بازیساز رو داشت تا هافبک تدافعی و حتی خدیرا هم در خیلی از صحنه ها جلو میومد. فقط په په بود که بطور ثابت جلوی چهار مهاجم کار تخریب رو انجام میداد و دیدیم که بهترین بازیکن رئال شد!

اگر منصفانه نگاه کنید، کم نیستن کسایی در بین شما که اینجوری فکر میکنن... حالا شما این رو مغلطه میدونید؟ قبول اما بد نیست پست دوستان خودتون رو با دقت بیشتری بخونید.
    Last edited by kasra_khan2003; 17-04-2011 at 16:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورينيو: پنالتي گرفتن و گل زدن كار آدم‌هاي كوچك است

......
    واقعا نميدونم در مورد مصاحبه مورينيو چي بايد بگم
    من به طور عجيبي ياد حرف زدنهاي مربياي خودمون ميفتم

عزيز من پنالتي نبود؟
    خب به بازيكناي خودتون بگيد خطا نكنن
    بازي رفت راموس بايد دو سه بازي به خاطر اون خطا محروم ميشد
    مگه داورا بايد از بازيكناي تيم شما بترسن
    به خدا قلعه نويي و دايي و كمالوند... اواخر فصل منطقي تر حرف ميزنن

دگماتيسم واقعا به اين ميگن
    فکر کنم دیگه برای همه ثابت شده که شما یک ضد طرفدار مورینیو هستید و مدام دنبال خبرهای کذب برای کوبیدن ایشون هستین. این صحبت ها فقط تو خبرگزاری های فارسی زبانی مثل فارس و ورزش3 و ... بر میاد! الان رفتم سایت مارکا و مصاحبه مورینیو که تو صفحه ی اول هست رو خوندم، حتی یک بار هم اسم والدانو نیومده! اگه ترجمه هم بکنید میبینید که همینطوره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.. از رفتارهای زشت تماشاگران هم نباید گذشت؛ پرتاب سنگ و آشغال به سمت زمین، انداختن لیزر روی صورت بازیکنا، وحشی بازی کنار زمین و پشت دوازه بارسا و ... مردم پایتخت اسپانیا من رو شدیداً یاد ملت خودمون می اندازه..
    هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.
    دوست عزیز از کی(key)شادی بعد از گل یا پنالتی میشه رفتار مضحک.همون شادی رو که پپ کرد مو هم نشون داد بعد از گل.
    از رفتارهای زشت تماشاگران هم نباید گذشت؛ پرتاب سنگ و آشغال به سمت زمین وحشی بازی کنار زمین
    من نمیدونم کی میگه مسی خوش اخلاقترین؟؟!!دیشب همه دنیا رفتار زشتش کنار زمین رو دیدند!توپی رو که توی اوت رفته میاد محکم میکوبه تو تماشاگرا!!این شد اخلاق آخه!از شما بارسایی ها میخوام دقایقی فرض کنید تو نیوکمپ نشستید و کریس رونالدو بیاد دقیقا توپی که تو اوته رو محکم بزنه به سمتتون!!!چه انتظاری دارین شما؟؟!انتظار داشتید مادریدی ها فقط نگاه میکردند یا مسی را تشویق میکردند!نخیر همان کاری را که باید میکردند کردند.شک نکنید شما هم بودید هر چیزی در دستتان بود در آن لحظه به سمتش پرتاپ میکردید(خواه مسی باشد چه رونالدو چه مارادونای کبیر).البته تو دلم واسه مسی ناراحت شدم.سرخوش و خوشحال(با خندش نشون داد خوشاله:متاسفم براش) از این کارش بود که دید مرد اول میدان بازی(پپه)با سرعت به سمتش دوید و اینجا بود که شخصیت سست مسی مشخص شد.ترس سرتا پا وجودش رو گرفت که از صورتش مشخص بود.
    انداختن لیزر روی صورت بازیکنا،
    تو نیوکمپ همه چی آرومه!!!لیزری نیست!!!کسی که تو صورت کریس لیزر نمیزنه!!!:فقط تاسف
    مردم پایتخت اسپانیا من رو شدیداً یاد ملت خودمون می اندازه..
    متاسفم برات که کل مردم کشورومون رو منفی میبینی.این حرفت جای حرفی باقی نمیگذاره.با این تاریخ کهن دیگه بدترین چیز اینینه که شما وحشیگری رو به ملت خودمون نسبت میدی!!!
    ......
    .....
    ....
    ..
    .
    نکات: بارسا از پاسکاری توی زمین ما عاجز بود.نمیتونستن مثل بازی برگشت آرسنال توی یک سوم دفاعی حریف پاسکاری کنن.وهمه مشاهده کردن چه طور وقت بازی تلف شد:پویول حالا پاس میده پیکه. پیکه میده به والدس.دوباره پویول به آلوس.میده به پیکه و حالا بوسکتس.و دوباره پویول به آدریانو و پیکه و ......تو نیمه اول وقت زیادی به همین منوال هدر رفت.همه پاسها میانه میدان و در زمین خود بارسا.. اوزیل بعد از اومدن به بازی خیلی عالی بود.در نبردهای تن به تن به راحتی پیروز میشد.توپی هم لو نداد و کلا ترسی از نام بارسا نداشت همینطور خدیرا و دیماریا جوونای تیم که سالهای آینده قول میدم همین اوزیل و دیماریا برگ برنده ما باشن.رو بی تجربی آلبیول پنالتی دادیم و گل خوردیم بعد از گل تیم به خودش اومد.با تعویض های خوزه تیم دوباره جون گرفت.باید اعتراف کنم تنها کسی که میتونست رئال رو نجات بده مورینیو بود این همه مربی اومدن و رفتن(کاپلو...شوستر....پلگرینی ....) ولی کدومشون تیم رو تا فینال کوپا رسوندن.کدوم مارو تا نیمه نهایی سی ال بالا بردن!؟
    نکته دیگه بازی عالی پپه بود درگیرو فیزیکی.دوندگی بالا و تخریب پاس های بارسا.
    انصافا بهترین بازیکن میدان بود.
    برخلاف تصور من بارسا با تمام قدرت و موجودیش پا به میدون گذاشت.از فیکس بودن پویول 33ساله که تازه بهبود یافته میشد درک کرد که ریسک بزرگی بود.

کریس هم سمت چپ بیاد بازیش تاثیرگذار تر میشه و در فضای خالی پشت آلوس بهتر میتونه فضاسازی کنه.خوشحالم طلسمش روبرو بارسا رو شکوند و گل زد

در صحنه پنالتی روی مارسلو از دید من که آلوز قشنگ پارو زد و البته ندادن کارت زرد هم بماند!!!!

نکته مثبت بازی ریختن ترس بازیکنای جوونمون بود که دیدن میتونن جلوی بارسا بازی همیشگیشون رو ارائه بدن. و همین طور قطع 5 برد پیاپی که خودش فشار روانی ایجاد میکرد.شاید مساوی برای ما یک سود داشته باشه:مغرور نشدن برای بازی 4شنبه که بازم خوبه. برای فینال من با این ترکیب موافقترم و به نظرم بهتر نتیجه میده و خط دفاع منسجم تر:
    ....................کاسیاس..........
    مارسلو....کاروالیو.....راموس... ..آربلوا
    .......................پپه...................
    ..............خدیرا.........ژابی......... ..
    .........رونالدو...............اوزیل( یماریا)
    .....................بنزما................... .

موفق باشید...
    Last edited by HardWare Professor; 17-04-2011 at 16:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.
    شرمنده که شغل دوم مربی ما توپ جمع کنی نیست!

بدون شرح:

گواردیولا هنوز وارد زمین نشده که مورینیو برای دست دادن به استقبالش میره!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در باره صحنه ای که بعضی ها میگن پنالتی بود ( ضمن اینکه دیشب مسعود مرادی گفت نبود ):

البته، مطمئن هستم اگه خدا هم بیاد بگه اون صحنه پنالتی بود یا نبود، خیلی ها قبول نمیکنن! اما به هر حال...

اگه به تصویر زیر نگاه کنید، پای چپ ویا رو ببینید، از قبل برخورد خودش رو داره آماده میکنه واسه افتادن! متاسفانه عکسی از زاویه مخالف پیدا نکردم اما حتی دید کاسیاس هم کاملا به توپ هست و وقتی نتونست بگیرتش، دستش رو جمع میکنه.

تو این کاملا مشخصه که کاسیاس میخواد دستش رو جمع کنه، دستاش حتی چسبیده به زمینه پس نمیتونسته ساق ویا رو بزنه، مچ پای ویا هم که عقب تر هست! پس چجوری اینجوری چپه شد؟! من نمیدونم:

اینم عکس های خطای روی مارسلو:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازم جای شکرش باقیه که دیشب خیابانی گزارشگر نبود تا طرفداری رئال کنه. احمدی بی سواد هم گفت:هر وقت رئال اول گل زده نباخته!
    مگه تو جریان شش تایی ها اول رئال گل نزد؟!
    شما کلا فوتبال نگاه میکنید؟!
    جوات معلوم نیست بارساییه واقعا؟!
    خوبه کفر همه تیم ها رو درآورده نه فقط رئالی ها رو بسکه تویه هر بازی که ربطی به بارسا نداره، الکی اسم بارسا رو میاره!
    بعد اینکه جناب باسواد:
    1.منظورش تویه این فصل لالیگا بوده نه کل مسابقات...
    2.چطور این رو شنیدید اما جاییکه میگه بارسا تا خالا تو شنبه ها و در بازیهای خارج خانه نباخته رو نشنیدید؟! در حالیکه این موضوع فقط مربوط به دوران گواردیولا میشه...
    فکر کنم دیگه برای همه ثابت شده که شما یک ضد طرفدار مورینیو هستید و مدام دنبال خبرهای کذب برای کوبیدن ایشون هستین. این صحبت ها فقط تو خبرگزاری های فارسی زبانی مثل فارس و ورزش3 و ... بر میاد! الان رفتم سایت مارکا و مصاحبه مورینیو که تو صفحه ی اول هست رو خوندم، حتی یک بار هم اسم والدانو نیومده! اگه ترجمه هم بکنید میبینید که همینطوره.
    واقعا برای منم سواله که این ترجمه چطور صورت گرفته؟!
    اونجا نوشته شده که خوزه به سوالات خبرنگارانی که کنفرانس جمعه کارانکا رو ترک کرده بودن، جواب نداد بعد این اومده از قول خوزه نوشته چرا اینکار رو کردم!!
    90 درصد متنش الکیه و تویه صحبت های خوزه تویه مارکا نیست!
    البته جای تعجب هم نداره! اینجا هز کاری و هر حرفی برعکس و با توجه به خواستمون تفسیر میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •