دوستان کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟![]()
دوستان کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟![]()
الآن میدونم که گوشی htc incredible s دیگه ساخت نداره ولی در حد یه موبایل که بخوای از اینترنت به شبکه های اجتماعی وصل شی کافیه و خیلی شاخ و برگ نداره
به نظرتون الآن قیمتش چنده؟!
ممنون
چرا گوشی جدید نمیخری؟
بخاطر دوربین این رو میخوای؟
آره واسه اینترنت جوابگویه
گوشی جدید الکی گرونه !همون کاری که میخوام این برام انجام میده
دوست دارم بدونم قیمتش در چه حده؟!!دوربینشم خوبه،برا اینترنت و مسنجر خیلی چیز خوبیه
ممنون از همه دوستان البته خودم هم به طور جدی به G2 فکر میکنم تقریبا ایسوس نوت رو کنار گذاشتم ، به خاطر سایزش که ظاهرا به درد فون نمیخوره وکار با یه دست باهاش سخته
فقط یه سئوال برام پیش اومده از کسایی که تجربه کار با G2 رو دارن اینکه دکمه پاور که در پشت دستگاه قرار گرفته اذیت نمیکنه ؟؟
و دیگه اینکه رابط گرافیکی ال جی نسبت به سایر برندها چطوره ؟؟(از نظر زیبایی راحتی امکانات و...)چون تا حالا کار نکردم می پرسم
G2 با قابلیت knock on هم روشن میشه... اینطوری که 2بار پشت سر هم رو صفحه نمایش میزنی باز میشه.
رابط کاربریش خوبه.
امکانات کاربردی تری نسبت به تاچ ویز دازه
زیبایی که سلیقه ای ... من که خیلی دوستش دارم
و از نظر راحتی هم از sense 5 راحت تره
رابط کاربریش شباهت های زیادی به تاچ ویز داره
از نظر ui خیالت راحت باشه! ولی بازم تست بکن گوشی رو ببین به دلت میشینه یا نه چون ui تا حدی سلیقه ایه.
Last edited by Iloveu-ALL; 23-02-2014 at 09:33.
از اونایی که دارن پرسیدم، همشون گفتن اول سخت بود ولی عادی و حتی لذت بخش بود.
اما مثلاٌ بخوای یه لحظه گوشی رو بدی به کسی، ممکنه بگه این که خیلی مسخرس...
رابط کاربری خیلی زیبا و کاربردی داره. به نظر من از تاچ ویز بهتره...
دوستان ميخام يه گوشي تا 700 بگيرم ميخام بازي و برنامه رو خوب اجرا كنه و صفحه نمايشش از چهار و نيم كمتر نباشه .از نظر زيبايي هم ديگه فك كنين دارين واسه خودتون ميخرين .تشكر
به نظرم گوشی LG Optimus L9 P768 انتخاب مناسبیه.
زیبایی، کیفیت صفحه نمایش بسیار بالا ("4.7) اجرای برنامه و بازی و...
Sony Xperia L هم هست، با کیفت صفحه نمایش پایین تر و کوچکتر ("4.3) ( به نظرم این زیبا تره )
Alcatel One Touch Snap 7025D هم گزینه ی خوبیه. ولی برند خیلی خوبی نیست. کیفیت صفحه نمایش،
سخت افزار و دوربین خوب هم داره. ("4.5)
HTC Desire 500 هم تو این قیمت هست که من خیلی توصیه نمی کنم.
شما گفتید "4.5 کمتر نباشه، پس فکر می کنم LG Optimus L9 P768 انتخاب برتر شما باشه.
داداش من شنیدم کهLG Optimus L9 P768زیاد تو بازی خوب عمل نمیکنه
تازه میگن از لحاظ نرم افزاری هم ساپورته خوبی نداره
یعنی یه سریا میگن که sony sp خیلی قوی تره
حالا دقیقا من نمیدونم یعنی زیاد سر در نمیارم
فقط اعصابه اینو ندارم که یه گوشی داشته باشم که با نصب یه بازی حتی تو منو رفتنش هم با افت سرعت همراه باشه
الان داداشم یه desire 300 داره از لحاظ ظاهری خیلی خوبه ولی مثلا وقتی دارم تو chrome میچرخم میخام بیام بیرون برم تو منو سرعتش میاد پایین . تازه اصلا هیچ بازی هم نصب نکردم نرم افزار هم نصب نکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)