اره بابا درست میزنم
نو اروپای غربی بودم نمی دونم چهخاکی به سرم بریزم
اره بابا درست میزنم
نو اروپای غربی بودم نمی دونم چهخاکی به سرم بریزم
به ساپورت ticket یا پیام بزن مشکلتو بگو چیه.امیدوارم برات درستش کنن.
این ARAM چه باحال شده دیگه مشکله 100 بار leave نیست تو costume می دادن.قبلا عشقم این بود sona واسم در بیاد الان نظرم عوض شد با alis بیشتر حال می کنم
فقط این Nunu splash اش با خود character تو بازی همخونی نداره دیدن این بنده خدا pick rate اش پایینه حال نداشتن remake کنن splash دادن .مثل اون موقع هایی می مونه که واسه چمپ های زیر خاک رفته میان یهو skin ردیف میدن نمونش kayle بود تو ranked 15 درصد واسه فقط یه اسکین pick اش رفت بالا!
این بازی کلا رو فریماسونری بنا شده, نه تنها چشم دجال گزاشتن , کل مپ Howling abyss که تک چشمه, و تازه اون 2 تا summoner icon دیگه هم از نماد هاشونه, فقط کمتر شناخته شدس.
تازه اگر به حرفای لیساندرا گوش بدید داره در مورد یه watcher صحبت میکنه که REBORN میشه!!! کلا گیر زیاد داره اگر بخوایم گیر بدیم
این فرومه پر از افراده رادیکالیه که اینو بحثش کردن:
محتوای مخفی: سایت
گیر داری برو اونجا گیر بده!
============
من دیشب تازه گذاشتم update .کسی لیساندرا رو خریده؟من نتونستم ببینم spec ازش می خوام بدونم درجه سختیش چقدره؟
ARAMاره واقعا عالی شد 4 دست رفتیم viktor خوب جواب میده کنارش اگر داریوس باشه رسما فاتحشون خوندس........
شما ها می تونید مثل آدم بازی کنید؟
ما که سرویس شدیم تا قبول می کنم خونه های بازیکن ها پر نمیشه.پر هم بشه دیر میره تو چمپ سلکت
قبلا که mid به ما نمی رسید حالا دیگه اصلا نمی رسه
دوستان من 5 دقیقه تو بازی afk شدم برم ناهار بخورم برا 1 روز بن شدم:(
برو بابا ، بن شدن که خوبه ، نمیدونی پشت سرت چقد بهت فحش دادن که گند زدی به بازیشوندوستان من 5 دقیقه تو بازی afk شدم برم ناهار بخورم برا 1 روز بن شدم:(![]()
بردیم که!!!!!
آقا به تازگی پی بردم این سوراکا عجب چیزیهتو لاین آخرته ساپورته ، خوب هیل می کنه ، یه دست با این بچه های ایرانی رفتیم ، گاراگاس اومده بود adc ، آقا این رفت تو شیکمشون ، 2 تا رو کشت ، آخرشم جونش فول بود
نصف جون adc پر میکنه کامل ، q شم که 100 تا دمیج میزنه کول دانش کمتر از 1.5 ثانیست ، رفتم داستانش و خوندم ، یکم زد تو ذوقم ، خانوم جن تشریف دارن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)