فرقش زیاده و اصلا بهم نمیخورن و فکر کنم بعد از89 رادیاتور700 هست و زیر تون 200 که هر دو اصلی هست
فرقش زیاده و اصلا بهم نمیخورن و فکر کنم بعد از89 رادیاتور700 هست و زیر تون 200 که هر دو اصلی هست
اتفاقا روغن خوب روغنی هست که رنگش عوض بشه،چون رسوب و کثیفی هارا به خودش میگیره وگرنه روغنی که رنگش ثابت باشه،روغن خوبی نیست چون جذب آلودگی اش خوب نیست وپاک کنندگی اش ضعیفه
حرف شما درسته.
منتها روغن هم تا یه حدی میتونه دوده و آلودگی داخل موتور رو توی خودش نگهداره. بعد از اون حد دیگه وقتی غلظت آلودگی داخل روغن زیاد شه شروع میکنه به رسوب کردن داخل موتور.
قبل از اینکه به حدی برسه که رسوب کنه باید روغن عوض شه.
همین مدل 90 به بعد هست. بدون مارک یه اسم prc فقط روش هست. یا این 700 تومنیه رو میتونی بندازی یا این 200 که در واقع 165 تومن هست .مغازه دار گفت روی ماشین خودم یکسال و نیمه انداختم!!
Last edited by becareful; 17-08-2014 at 20:34.
مقطر عزیز...
سلام ... چند روز پیش باتری ماشین خوابید ... مدل 91 کارکرد 18 هزار . البته تعجبی هم نداره دمای 50 درجه و کولر هم روشن !
باتری که گرفتم solite که کره ای هست 74 آمپر . باتری فابریک 60 آمپر بود .
قیمت 210 هزار تومن
![]()
امروز منم وقتی خواستم استارت بزنم روشن نشد ماشین
باطری... اصل رنو گیر نمیاد؟
این آمپر بیشتر مشکل ساز نیست؟؟
و بیشتر برای چه ماشین هایی استفاده میشه این باطری؟
مدل های پیشنهادی رو بی زحمت معرفی کنید
اگر سیستم یا تجهیزات پر مصرف روی خودرو نصب نیست نیازی به باطری با آمپر بیشتر هم نیست
باطری اصل رنو ساخت ترکیه هم در بازار به سختی قابل خرید هست البته با قیمت 260 تومن برای 60 آمپر که خیلی زیاده
من پارسال آبان ماه باطری را با دلکور پلاتینوم 74 آمپر تعویض کردم حدود 210 تومن شد و اگر وقت داشتم همون 60 آمپر دلکور را پیدا می کردم
در زمان خرید حتما به تاریخ تولید پاطری توجه کنید که کمتر ا 2014 نباشه
خوب با توجه به نزدیک شدن به زمان تعویض تسمه تایم و تسمه موتور یکسری قطعات را سوال گرفتم از قطعه فروش که لیست قیمتش را می ذارم
کیت تسمه تایم بدون لیبل 240 تومن
کیت تسمه تایم طرح اصلی 210 تومن
کیت تسمه تایم اوریجینال 310 تومن
گردگیر پلوس بین 60 تا 70
تسمه موتور 30
چند جا پرسیدم که آیا برای تسمه موتور لازم هست کیت کامل شامل پولی و هرزگرد تعویض بشه که گفتن اگر پولی و هرزگرد سالم هست نیازی به تعویضش نیست ولی اگر خودت می خوای هزینه کنی البته که نیاز هست
حالا از چند جای دیگه هم می پرسم تا ببینم چی میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)