این کارم کردم نشد . زیاد مهم نیست چون وایرلسم کار میکنه . فقط نمیدونم این درایور کارش چیه و چه قابلیتی رو اضافه میکنه . به هر حال ممنون
این کارم کردم نشد . زیاد مهم نیست چون وایرلسم کار میکنه . فقط نمیدونم این درایور کارش چیه و چه قابلیتی رو اضافه میکنه . به هر حال ممنون
وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idle
سلام دوست عزیز
اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.
Last edited by sina.belyad; 11-05-2011 at 12:48.
سلام
بعد از چند ماه استفاده از این دستگاه میخوام چنتا نکته که بهش رسیدم با شما در میون بذارم
اول از همه اینکه من با این دستگاه اصلا خوب رفتار نکردم
تو آفتاب 4 ساعت کف پشت بوم بوده
در حال حرکت 6شونصد بار بالا پاین پریده
توی کیف 1 ساعت روشن بوده
و.....
انصافا هر دستگاه دیگه ای بود تا حالا چند بار ناراحتم کرده بود ! اما این نه !
یه چنتا عیب ازش دیدم که براتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره
اول ابنکه پنل پلاستیکی که دوره ال ای دیش هست خیلی خیلی ظریفه اگه مواظب نباشید خارش میشکنه و خودشو میندازه
دوم لولا دربش هست که اون هم باید خیلی مراعاتش رو کرد چون سریع لق میشه و یه حالت خلاصی کوچیک هم پیدا میکنه
البته اگه استفاده خیلی معمولی هم بشه باز هم دیر به این مشکلات میرسه
دستگاه من یکبار با اینکه داخل کیف بود و دورش ضربه گیر بود از ارتفاع یک متری پرت شد و ایرادی که پیدا کرد موارد بالا بود + اینکه پنل پلاستیکی دور کیبورد از جاش دراومدالبته با یه فشار کوچیک دوباره سر جاش رفت اما میدونی ؟ آدم دلچرکین میشه
مورد بعدی که ازش دیدم یه جورایی عیب محسوب میشه : تاچ پد بعد از یه مدت کوتاه استفاده حساسیتش رو از دست میده !!! درسته که با تنظیمات میشه حساسیتش رو زیاد کرد اما مثل روز اول نمیشه
نکته بعدی اینه که دستگاه خیلی داغ کار میکنه . حالا علت زیاد میتونه داشته باشه ولی دستگاه من که i5 2.5 هستش از یک 2.6 داغتر کار میکنه ! پس برای اینکه عمر دستگاهتون بره بالا حتما از کول پد استفاده کنید
حتما با سوکت شارژ با ملایمت بر خورد کنید چون بعد از یک مدت سفتیش رو از دست میده و کابل شارژر با کوچکترین فشار یا حتی جاذبه زمین ! از جاش در میاد
نکته بعدی اینه که فروشنده ها رو میخوام بگم خدا ...........
من از این مدل حدودا 17 تا برای دوست فامیل و همکار خریدم همه کاراشونم خودم کردم
تفاوت هایی که این دستگاه ها داشتند یکی هارد دیسک هاشون بود که فروشنده ها عوض میکنند یکی رم ها و بعد باتری
بنچ مارک هایی که خودم گرفتم وسترن دیجیتال و توشیبا و هیتاچی بهترین های هارد دیسک بودند
با اختلاف کمتری سی گیت و بعدش سامسونگ () قرار داشتند
مورد بعدی باتری هاشون بود که وزن هاشون با هم فرق میکرد . حتی فونت نوشته هاشونم با هم فرق میکرد !!! تایم خالی شدن بعضیاشونم انصافا تابلو بود !
ترجیحا اگه بازم قصد خرید داشتید اینا مد نظرتون باشه ! و یا هنگام خرید اگه فروشنده قبول کرد بگید براتون هاردیسکشو عوض کنه و 7200 بذاره لذتشو ببرید ( البته اگه خودتون هارد جدید رو تهیه بکنید خیـــــــلی بهتره )
گرافیک 550v یا همون 4650 قدیم پا به پای 5650 های dx11 میاد حتی گاهی اوقات بهتر هم هست
حتی الامکان از حداکثر توان اسپیکرها استفاده نکنید چون اون هم به مرور بلندی صداشونو از دست میدهند
موفق و موید باشید
PH3N0M
سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!
تو پست های قبلی کامل بحث شده.
نرم افزار quick set رو نصب کن.battry meter داخلشه.2یار که دکمه f3 رو بزنی ظاهر میشه
دوست عزیز.بله،فرمودین از طریق بوت آپ دیت کنم.اما نفرمودین چطوری؟!(لطفا طریقه آپدیت از طریق بوت رو توضیح بدین.)
با تشکر از لطف همه دوستان که با ما همدردی کردن![]()
سلام دوست عزیز؛
منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه!
راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟
Last edited by dhpsdk5; 12-05-2011 at 11:30.
سلام این ارور رو میده ویندوزم همش!!!یعنی داره می سوزه؟یکی گفت ویندوزت زو عوض کن درست مسشه...راست می گه؟
Last edited by siamakfaraji; 13-05-2011 at 10:27.
دوستان روز اول که لپ تاپم رو گرفتم عمر باتریش زیر 3 ساعت بوده چیکار کنم بیشتر شارژ نگه داره ؟ نور صفحه 50 % هست درایو گرافیکم از خود سایت AMD دانلود کردم ولی اصلا با باتریش حال نمی منم 2 ساعت و نیم 2 ساعت نگه میداره Power Option روی Balance هست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)