تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 421 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگه وایرلست اینه باید نصب شه
    1. Added support for Intel Centrino Wireless-N 1000.

اگه مطمئنی سخت افزار وایرلس لپ تاپت همینه ، ببین اگه میشه هر نرم افزار وایرلسی در حال اجراست رو ببند و دوباره روی setup کلیک کن شاید نصب شه
    این کارم کردم نشد . زیاد مهم نیست چون وایرلسم کار میکنه . فقط نمیدونم این درایور کارش چیه و چه قابلیتی رو اضافه میکنه . به هر حال ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من اون پست مربوط به نگهدارب باطری و استفاده مستقیم از باطری رو خوندم که گفته بودن بعد از اینکه شارژ به 100 برسه باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق استفاده میکنه البته گفته بودن از روی تجربه اینو میدونن. حالا دوستان کسی اطلاعات موثق با دلیل داره که آیا باطری بعد از شاژ کامل از مدار خارج میشه یا نه؟من شنیدم توی لپ تاپ های دل این امکان هست ولی باید تنظیمات رو دستکاری کنید که البته من چیزی پیدا نکردم کسی در این باره چیزی میدونه.؟
    وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idle

3. این کاربر از amin4562 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من فایل آپدیت قبلی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم.اما وقتی میره که فلش کنه این ارور رو میده:

به نظرتون مشکل از کجاست؟آیا میتونم به همون ورژن a10 برشگردونم؟

سلام دوست عزیز
    اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
    من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
    شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.
    Last edited by sina.belyad; 11-05-2011 at 12:48.

5. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تجربه کارکرد با DELL 5010

سلام
    بعد از چند ماه استفاده از این دستگاه میخوام چنتا نکته که بهش رسیدم با شما در میون بذارم

اول از همه اینکه من با این دستگاه اصلا خوب رفتار نکردم
    تو آفتاب 4 ساعت کف پشت بوم بوده
    در حال حرکت 6شونصد بار بالا پاین پریده
    توی کیف 1 ساعت روشن بوده
    و.....

انصافا هر دستگاه دیگه ای بود تا حالا چند بار ناراحتم کرده بود ! اما این نه !

یه چنتا عیب ازش دیدم که براتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره
    اول ابنکه پنل پلاستیکی که دوره ال ای دیش هست خیلی خیلی ظریفه اگه مواظب نباشید خارش میشکنه و خودشو میندازه
    دوم لولا دربش هست که اون هم باید خیلی مراعاتش رو کرد چون سریع لق میشه و یه حالت خلاصی کوچیک هم پیدا میکنه

البته اگه استفاده خیلی معمولی هم بشه باز هم دیر به این مشکلات میرسه
    دستگاه من یکبار با اینکه داخل کیف بود و دورش ضربه گیر بود از ارتفاع یک متری پرت شد و ایرادی که پیدا کرد موارد بالا بود + اینکه پنل پلاستیکی دور کیبورد از جاش دراومد البته با یه فشار کوچیک دوباره سر جاش رفت اما میدونی ؟ آدم دلچرکین میشه

مورد بعدی که ازش دیدم یه جورایی عیب محسوب میشه : تاچ پد بعد از یه مدت کوتاه استفاده حساسیتش رو از دست میده !!! درسته که با تنظیمات میشه حساسیتش رو زیاد کرد اما مثل روز اول نمیشه

نکته بعدی اینه که دستگاه خیلی داغ کار میکنه . حالا علت زیاد میتونه داشته باشه ولی دستگاه من که i5 2.5 هستش از یک 2.6 داغتر کار میکنه ! پس برای اینکه عمر دستگاهتون بره بالا حتما از کول پد استفاده کنید
    حتما با سوکت شارژ با ملایمت بر خورد کنید چون بعد از یک مدت سفتیش رو از دست میده و کابل شارژر با کوچکترین فشار یا حتی جاذبه زمین ! از جاش در میاد

نکته بعدی اینه که فروشنده ها رو میخوام بگم خدا ...........

من از این مدل حدودا 17 تا برای دوست فامیل و همکار خریدم همه کاراشونم خودم کردم
    تفاوت هایی که این دستگاه ها داشتند یکی هارد دیسک هاشون بود که فروشنده ها عوض میکنند یکی رم ها و بعد باتری

بنچ مارک هایی که خودم گرفتم وسترن دیجیتال و توشیبا و هیتاچی بهترین های هارد دیسک بودند
    با اختلاف کمتری سی گیت و بعدش سامسونگ ( ) قرار داشتند

مورد بعدی باتری هاشون بود که وزن هاشون با هم فرق میکرد . حتی فونت نوشته هاشونم با هم فرق میکرد !!! تایم خالی شدن بعضیاشونم انصافا تابلو بود !
    ترجیحا اگه بازم قصد خرید داشتید اینا مد نظرتون باشه ! و یا هنگام خرید اگه فروشنده قبول کرد بگید براتون هاردیسکشو عوض کنه و 7200 بذاره لذتشو ببرید ( البته اگه خودتون هارد جدید رو تهیه بکنید خیـــــــلی بهتره )

گرافیک 550v یا همون 4650 قدیم پا به پای 5650 های dx11 میاد حتی گاهی اوقات بهتر هم هست
    حتی الامکان از حداکثر توان اسپیکرها استفاده نکنید چون اون هم به مرور بلندی صداشونو از دست میدهند
    موفق و موید باشید
    PH3N0M

7. 11 کاربر از PH3N0M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idle
    سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!

9. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!

تو پست های قبلی کامل بحث شده.
    نرم افزار quick set رو نصب کن.battry meter داخلشه.2یار که دکمه f3 رو بزنی ظاهر میشه

11. 2 کاربر از amin4562 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عزیز من گفتم که از طریق بوت آپدیت کن!
    دوست عزیز.بله،فرمودین از طریق بوت آپ دیت کنم.اما نفرمودین چطوری؟!(لطفا طریقه آپدیت از طریق بوت رو توضیح بدین.)

با تشکر از لطف همه دوستان که با ما همدردی کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
    من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
    شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.

سلام دوست عزیز؛
    منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
    منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه!

راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟
    Last edited by dhpsdk5; 12-05-2011 at 11:30.

14. این کاربر از dhpsdk5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض کمک

سلام این ارور رو میده ویندوزم همش!!!یعنی داره می سوزه؟یکی گفت ویندوزت زو عوض کن درست مسشه...راست می گه؟
    Last edited by siamakfaraji; 13-05-2011 at 10:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان روز اول که لپ تاپم رو گرفتم عمر باتریش زیر 3 ساعت بوده چیکار کنم بیشتر شارژ نگه داره ؟ نور صفحه 50 % هست درایو گرافیکم از خود سایت AMD دانلود کردم ولی اصلا با باتریش حال نمی منم 2 ساعت و نیم 2 ساعت نگه میداره Power Option روی Balance هست!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •