تو تاپیک مخابرات یکی از شهر ها قبلا دیدم ، سرویس حجمیشون ساعت رایگان نداشت
تو تاپیک مخابرات یکی از شهر ها قبلا دیدم ، سرویس حجمیشون ساعت رایگان نداشت
بیچاره کاربرای اون شهر!! دیگه چه سرگردنه ای بوده اونجا !!
اگه قرار باشه ساعت رایگان نداشته باشه که تکلیفش معلومه خوب! مگه همین سرویس 2-4 نوین نت از وقتی رایگانش رو برداشته چند نفر گرفتن این سرویس رو...
2 مگ رو همه شرکتا میبندن برای محدود و خیلی کار عجیب و غریبی نیست ... بحث سر محدودیت و سرعت در ساعت رایگانه !
هر چیزی بگی تو ایران اتفاق میفته ،خدا کنه کرمانشاه اون طور نباشه
راستی چند روز از نوین نتت مانده؟
من آخرین روزمه ،از این روزا میرم سراغ مخابرات برا ثبت نام
Last edited by behnam-k; 01-11-2012 at 20:38.
من میخوام از مودم بدون کانکشن استفاده کنم کسی میتونه کمک کنه ؟
این روزا به خاطر ثبت نام ارشد نمیتونم خط رو جمع آوری کنم... (بهرحال دوست و اشنا انتظار دارن!)
الان حجم سرویس قبلیم رو با تغییر سرویس دادم یه ماه دیگه 128 گرفتم! فکر کنم حدود 900 تومن دادم فقط!! سیستم حجم قبلیم رو به پول تبدیل کرد ما به تفاوت با سرویس 128 شد 900 تومن!
احتمالاً اخرای هفته دیگه میرم برای ثبت نام مخابرات
از وقتی که آقایان پر ادعا و بی سواد پورت اضافه کردن گند رفته توی اینترنت.بیچاره به مردم کرمانشاه که ما باشیم.مطمئن باشید واسه ی اینترنت خوب هم که شده، از این شهر میرم. چون خیلی از عمرمو این اینترنت داغون کم کرد.
دوست خوبم چرا جو میدی!
هنوز که مخابرات مشترک جدید نگرفته! تازه وعده 15 الی خدا روز دیگه روداده!!
در ضمن خیلی از شهرهای دیگه وضع بدتره! یه نگاه به تاپیک این همدانی های بیچاره بنداز....
فکر کنم شما باید کشور رو عوض کنی!
سلام به همه، من تازه این فروم و تاپیک رو پیدا کردم، من سه سال هست از حسابگر سرویس میگیرم، سرویس هام رو شش ماهه میگیرم و به محض اتمام تاریخ 6 ماه دیگه تمدید میکنم، در این سه ساله یعنی 6 بار این سرویس شش ماه رو تمدید کردم، از همون اول سرویس حجمی یک مگ با ترافیک 2 گیگ رو گرفتم، بعد از یک سالی یک مگم شد دو مگ! حالا نپرسید چطوری! الان دو سالی هست که دو مگ حجمی دارم یعنی برای 6 ماه میشه دو مگ با دوازده گیگ حجم، قرار داد شش ماهم رو به پایانه، تازگیا متوجه شدم به ازای هر شش ماه که سرویس میگیرم 6 روز از اینترنتم رو حسابگر کم میکنه در واقع میدزده! حالا به بهانه های مختلف، سرعت دانلودم بر عکس دوستان که میگن حسابگر بده برای من خوبه و با دو مگ در شب که ساعات رایگان هست از یه سرور خوب نه از هر سروری، 200 تا 350 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم، زنگ زدم به شرکت چند روز پیش و گفتم که تاریخ برقراری سرویس رو اشتباه 6 روز کمتر برام زدید لطفا درستش کنید و یارو دختره پر رو که مربوط به بخش فروشه میگه سرویس های ما اینطوری هست و برای همه اینطوریه و تاریخش دست ما هم نیست و یه جورایی گفت همینیه که هست! منم بهم خیلی برخورد، اگه یه جواب با ادبانه تر میداد ناراحت نمیشدم، بار بعد زنگ زدم و گفتم وصل کنن به منیعی وولی اصلا گوشی رو برنمیداشت منم بهم برخورد قطع کردم رفتم از صبا نت و شاتل و پارس آنلاین پرسیدم برای گرفتن همین سرویس 2 مگ شش ماهه محدود، تا isp رو عوض کنم، من منطقه مخابراتی آزادی هستم و هیچکدوم پورت خالی نداشتن و میگفتن نمیشه بذاریم نوبت ممکنه به موقع نیاد بد قول شیم، دو هفته یک بار زنگ بزنید، شاتل رو از شنیده های بقیه دوستان بیخیال شدم، پار آنلاین هم همینطور، میمونه صبانت ، کسایی که در کرمانشاه سرویس دارن ازش میگن پر سرعت ترین isp در کرمانشاه هست و خودشونم همین ادعا رو دارن بر اساس سایت اسپید نت، البته عده معدودی هم داشتن که گفتن افتضاحه، خلاصه موندم کدوم درست میگه، فعلا دیگه شش ماهه تمدید نکردم حسابگر رو و یک ماهه تمدید کردم تا اگه پورت خالی اومد از صبا بگیرم، سرتون رو درد نیارم، به نظر شما صبانت هم میتونه سرویس دو مگ محدودش که همین قیمت حسابگر هست رو با کیفیت بهتر و سرعت دانلود بالاتر ارائه بده یا از سرعتی که گفتم با حسابگر دارم کمتره؟! برای من سرعت دانلود خیلی مهمه در همون ساعات رایگان، صبا نت هم ادعا داره که اشتراکشون یک به ده نیست مثل بقیه isp ها و زیرآبی کمترش میکنن و پهنای باند بیشتری در اختیار کاربر میذارن که چند تا از آشنایان هم این ادعاشون رو تایید کردن! حالا دوستان شما چی میگید؟! می ارزه به صبانت کوچ کنم، سرعتش و بقیه مسائل؟! لطفا نظرتون رو بگید تا استفاده کنیم...
اتفاقا این هفته من هیچ مشکلی نداشتم
چه باز کردن سایت
چه سرعت دانلود
شاید من ساعتایی که مشکل داره استفاده نکردم!
امروز هم تا حالا هیچ مشکلی نبوده
بهنــــــــــــــــــــــ ـام !!
بیا ببین این روزبه تو تاپیک نوین چی میگه!!
از مخابرات محدود گرفته میگه شبانه 6 تا 8گیگ دانلود داره....
فقط تست ها رو نگا ....
سرویس 512 با 16 گیگ مخابرات مازندران،مرکز اصلی شهر چالوس-نوشهر،شبانه رایگان 1 تا 6،ماهی 22000 تومان
Last edited by misam5526; 02-11-2012 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)