==========
==========
Last edited by Jadda; 19-06-2011 at 17:08.
سلام
مطالبتو قبلا خوندم که اگه توی پاندا یه فایل رو به عنوان فایل سالم بشناسونیم کومودو می فهمه و اونو می بره توی لیست سفیدش.
اما من به پاندا که نگفتم این فایل سالمه!
لیست Exclusions پاندای من خالی خالیه.
سلام مجدد
در مورد فایل BestAntivirus.exe مطمئنی که داستان پاندا نبوده؟
ضمناً این Fake_AV را معمولاً به ظاهر نصب میشن ولی با یک ریستارت سیستم کارشون ساخته است.نگران نباش.![]()
نه اون Bestantivirus.exe بحثش جداس. منظورم فقط اتوماتیک Trust شدن یک فایل هستش.
الان این فایل mrecorder.exe رو اجرا کردم و توی Active Proccess یه Lookup گرفتم که گفت Unknown!
به نظرت ممکنه Active Protection کانتراسپای با کومودو اختلال درست کرده باشه؟
چون من یه مدت کوتاهی روشنش کرده بودم خواستم تستش کنم.
سر قضیه Bestantivirus.exe هم نورتون با کومودو اختلال درست کرده بود و هر دوشون هیچ عکس العملی نشون ندادن!
البته الان Active Protection کانتراسپای غیرفعال هست.
سلام
کانتراسپای فکر کنم دیگه ساپورت نشه....الله اعلم.کاربراش بهتر میدونن.
اگه کمودو را انتخاب کردی به عنوان پیشنهاد میتونی در کنارش به: پاندا کلود و مالواربایت و هیتمن پرو فکر کنی....فکر کنم کفایت کنه!
2 نمونه تازه
پسورد:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین اتفاق یه بار برام پیش اومد مخربی رو از همین بخش دانلود کردم کانتر اسپای مالور بایت و امسی سافت اونو مخرب تشخیص دادن به جز نورتون برای سایمنتک هم ارسال کردم توی فروم سایمنتک هم برای مدیر امنیتیشون گذاشتم اما اونا فایل رو سالم تشخیص دادن و گفتن برای انالیز بیشتر در اینده مورد برسی قرار میگیره که دیگه نمیدونم مخرب تشخیص دادن یا سالمراه های شناسایی و انالیز شرکت های مختلف فرق داره و مخصوص خودشون هست مثل الان کومودو سالم شناسایی کرده فایل رو اما نورتون به محض اکسترک کردن با اتوپروتکت شناساییش کرد
![]()
سلام یه نمونه جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:123
سلام یه نمونه جدید
نتیجه توتال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 نمونه جدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)