بنده قبلا نظر خودم رو گفتم. دوست دارم بقیه دوستان هم نظر خودشون رو بگن:
امیدوارم که از مودمتون نباشه و به زودی به سرعت اولش برگرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بنده قبلا نظر خودم رو گفتم. دوست دارم بقیه دوستان هم نظر خودشون رو بگن:
امیدوارم که از مودمتون نباشه و به زودی به سرعت اولش برگرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by koorosh2500; 19-01-2011 at 17:54.
من مودمم8901 TP link سرعت توی روز کم کم 150 تا 250 هم میاد توی شب هم تا ساعت 3 زیر 60 اما از 3 میره بالا ی 150 اینا
از مودم فکر نکم باشه رفقا باید توی مرکز مخابراتی مادر باشید تا پهنای باند باز باشه توی بعضی مراکز نمیتونند پهنای باند رو ببندند انگار![]()
همونطور که دوستان اشاره کردند از مودم نیست ایراد و برمیگرده به مرکز مخابراتی و اون شرکت که تو شهر شما سروس اینترنت رو ارائه کرده, احتمالا سرعت ها رو محدود کردن
من یه سرویس ۲۰ گیگ ۱۲۸ دارم. تموم شد. لیتل مور استفاده کردم ۵ روز با محدودیت ۱۰ گیگ. نمی دونم چند گیگ استفاده کردم.
حالا وقتی تمدید کردم٬ ۱۵ گیگ و ۲۵ روز دارم.
شما مشکلی اینجا نمی بینید؟ یعنی این روال درسته؟
بعد چرا درست ۵ گیگ کم کرده؟
شایدم حق با شما باشه بهترین کار اینه که برم از یکی یه زاکسل ردیف کنم ببینم درس میشه یا نه؟؟خداییش تا 1 ماه پیش که زاکسل داشتم شبا کفم میبرید ولی الان همش دارم خون دل میخورم
ولی دارم میزنم تو خط ---![]()
چند روزی هست سرعتا خراب شده
من قيمت دقيق ندارم.
مسئله اين نيست كه دارن گرون مي فروشن مسئله اينه كه خودتون انتخاب كنيد و هر مودمي كه مورد پسندتون هست و با بودجتون سازگاره انتخاب كنيد.
من نظري در مورد اين كه بعضي دوستان گفتند مودم بدرد نخور چيني ميفروشن و اينها ندارم ولي
اگه قرار باشه همون مدل رو بگيريد كه از خودشون بگيريد بهتره حالا يه كم بالا و پايين مهم نيست.
--- اگه بخوای آفلاین کار کنی فایده نداره من چند سال داشتم , جالب بود و تنوع داشت ولی دردسرهای خودش رو داشت و اینکه حق انتخاب با تو نیست مگه اینکه از طریق عضویت تو گروه های دانلودی و پرداخت هزینه مربوطه و یا خرید یک اکانت که اونم یکم قیمتش بالاست و صرف اقتصادی نداره
مرسی از جوابت، ولی شما مطمئنی؟ آخه من از خود پارس آنلاین پرسیدم گفت نمیشه! فقط از اکانت شهرهای دیگه در تهران میتونی استفاده کنی...!
رامین![]()
تست سرعت سرویس 256 ساعت 6 صبح امروز :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)