تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 1298 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه pedramsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان ترو خدا یکی کمک کنه ، الان 5 روزه خطم رانژه شده ولی کانکت نمیتونم بشم ، کانکشن که میسازم ارور 691 ( یوسر و پس اشتباه است ) میده ، 2030 تا حالا 20 بار پسوردمو عوض کردن ، میگن اینجا اکانتتون کانکت میشه ، ولی من نمیتونم ، مودمم سالمه ، تمام مراحل رو درست رفتم و بیش از 30 بار ، صبانت که قبلا داشتم 3 بار بشون زنگ زدم گفتن جمع آوری شده ؛ آخر کاریه یارو میگفت به جون بابام جمع آوری شده!!! .... صبانت که داشتم اصلا از این قر و قورا نداشت !! نمیدونم چه مرگیشه ، یکی یه راه حل بده ، دیگه یه گهی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم ، باید تا تهش برم ، اصلا اینا مقر اصلیشون کجاست برم رو سرشون خراب کنم ؟!

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان ترو خدا یکی کمک کنه ، الان 5 روزه خطم رانژه شده ولی کانکت نمیتونم بشم ، کانکشن که میسازم ارور 691 ( یوسر و پس اشتباه است ) میده ، 2030 تا حالا 20 بار پسوردمو عوض کردن ، میگن اینجا اکانتتون کانکت میشه ، ولی من نمیتونم ، مودمم سالمه ، تمام مراحل رو درست رفتم و بیش از 30 بار ، صبانت که قبلا داشتم 3 بار بشون زنگ زدم گفتن جمع آوری شده ؛ آخر کاریه یارو میگفت به جون بابام جمع آوری شده!!! .... صبانت که داشتم اصلا از این قر و قورا نداشت !! نمیدونم چه مرگیشه ، یکی یه راه حل بده ، دیگه یه گهی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم ، باید تا تهش برم ، اصلا اینا مقر اصلیشون کجاست برم رو سرشون خراب کنم ؟!

اگه خطط رانژه شده مشکلی نیست
    احتمالا تنظیمات مودم را درست انجام ندادی
    مودمت چیه؟

3. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نه تنظیمات رو درست رفتم 40 بار هم تست کردم ، (تازه اگه تنظیمات مشکل داشت که ارور 691 نمیداد) ، این 2030 لعنتی پی حرف نمیره هی میگه صبا نت هنوز روت رانژه هست ، حضوری رفتم نمایندگی صبانت ، نشونم داد که جمع آوری شده و کد جمع آوری رو هم بهم داد ، گفت اگه مشکلی دارن این مخابراتیا خودشون حل کنن هی ما رو نندازن وسط ! منم که اینجا شدم آلت دست این و اون ، 3 تا پروژه دارم دانشگاه ، عجله ای ADSL نیاز دارم ، شدم چوب 2 سر طلا نه میتونم این 2030 رو قیدشو بزنم ، نه بهم مثل بچه آدم سرویس میدن ، الانم با EDGE ایرانسل پست میدم ولی پس ور نمیاد برا کارا من ، دیگه خسته شدم

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه تنظیمات رو درست رفتم 40 بار هم تست کردم ، (تازه اگه تنظیمات مشکل داشت که ارور 691 نمیداد) ، این 2030 لعنتی پی حرف نمیره هی میگه صبا نت هنوز روت رانژه هست ، حضوری رفتم نمایندگی صبانت ، نشونم داد که جمع آوری شده و کد جمع آوری رو هم بهم داد ، گفت اگه مشکلی دارن این مخابراتیا خودشون حل کنن هی ما رو نندازن وسط ! منم که اینجا شدم آلت دست این و اون ، 3 تا پروژه دارم دانشگاه ، عجله ای ADSL نیاز دارم ، شدم چوب 2 سر طلا نه میتونم این 2030 رو قیدشو بزنم ، نه بهم مثل بچه آدم سرویس میدن ، الانم با EDGE ایرانسل پست میدم ولی پس ور نمیاد برا کارا من ، دیگه خسته شدم
    خودت رو ناراحت نکن بالاخره درست میشه ما هممون این مشکلات رو به لطف مخابرات کم و بیش داشتیم.
    چی شد که اومدی طرف سرویس مخابرات، صبانت چه اشکالی داشت؟ گرون بود، سرعتش کم بود؟ قعطی داشت؟

6. این کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام ممنون از همه دوستان ، مشکلم بلاخره حل شد ، مخابرات اشتباهی هنوز رانژه صبانت رو بر نداشته بوده ، ( احمق ) بحمد الله بعد از 4 روز از کار و زندگی افتادن بلاخره راه افتاد ، ولی خدایی بدیش هم نیست ، اول فکر کردم خر شدم صبا رو جمع کردم اما الان که میبینم هم سرعتش بیشتره هم پینگش .

8. این کاربر از pedramsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ممنون از همه دوستان ، مشکلم بلاخره حل شد ، مخابرات اشتباهی هنوز رانژه صبانت رو بر نداشته بوده ، ( احمق ) بحمد الله بعد از 4 روز از کار و زندگی افتادن بلاخره راه افتاد ، ولی خدایی بدیش هم نیست ، اول فکر کردم خر شدم صبا رو جمع کردم اما الان که میبینم هم سرعتش بیشتره هم پینگش .
    پس ببینین صبا نت چقدر ضایعه که این آقا از مخابرات تعریف می کنه

10. این کاربر از morteza1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس ببینین صبا نت چقدر ضایعه که این آقا از مخابرات تعریف می کنه
    صبا نت شرف داره به مخابرات اصفهان.من 3 نوع سرویس دارم صبا نت مبین نت ومخابرات .مخابرات از همه افتضاحتره.
    تفاوت سرعت دانلود اول صبانت بعد مبین نت مخابراتم با دیال آپ یکی.اما از لحاظ پینگ باید بگم مبین نت از همه بهتره.اصلا میخام سرویس مخابرات را لغو کنم 2030 میگه باید بری خیابان فروغی مخابرات کتبا بنویسی که خط
    جمع اوری بشه.واقعا بدترین سرویس مخابرات ارایه میکنه بدون هیچ مزایایی.دوست دارم یه چند فحش بارشون کنم حیف قوانین انجمن نمیزاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت دانلود من دو روزه دقیقا نصف شده روی 40 - 50 هست و چی پی ان هم قطعه و وصل نمی شه
    کس دیگه هم این مشکلو داره ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سرعت دانلود من دو روزه دقیقا نصف شده روی 40 - 50 هست و چی پی ان هم قطعه و وصل نمی شه
    کس دیگه هم این مشکلو داره ؟

بله
    متاسفانه بسته شده

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

آقا کسی اگه یه جواب درست و درمونی داره بده لطفا
    پیش شماره تلفن من 685 در بهارستانه. این پیش شماره را میگن قط مخابرات میتونه اینترنت پرسرعت بده. همین پیش شماره و یکی دیگه فقط این مشکل(مزایا؟) را دارن و واسه همین هرشرکتی میرم میگه برو مخابرات ما نمیتونیم adsl بدیم.

حالا این مخابرات یه مدت پیش زمگ زدم گفت فعلا فقط داخل فاز یک اصفهان سرویس میده. سوال من اینه تکلیف ما چیه؟
    کسی اگه میدونه یه جوابی یده. مشکل اینه که اینجا وایمکس هم ساپورت نمیشه که بریم بگیریم.
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •