تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 1291 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    حمید اقا ممنون باببت پاسخگویی یک سوال دیگه میپرسم و میرم تا کتک نخوردم .من حساب را 15000 شارژ کردم و مصرفم هم ازاد است ایا تا زمانیکه شارژ دارم میتونم استفاده کنم یا اینم محدودیت داره مثلا اگر من هفته اینده برم مسافرت و 4 ماه بعد برگردم ایا میتونم ازش استفاده کنم یا باید دوباره شارژ بزنم
    دقیق نمیدونم ولی برای مصرف ازاد اصلا نیازی نیست که اعتبارتو بیشتر از 5 هزار تومان شارز کنی hاگه نخوای بسته افزایشی بگیری...
    اگر بسته افزایشی با حجم ١ گیگابایت خریداری کرده اید، اعتباری معادل ٦٥,٠٠٠ ریال با محدودیت زمانی یک ماهه به حساب وایمکس شما منظور می شود.
    کاربران وایمکس ایرانسل می*توانند باقیمانده اعتبار بسته افزایشی خود را به بسته افزایشی بعدی منتقل نمایند. با خرید هر بسته *افزایشی دوره اعتبار این بسته*ها به مدت مجموع بسته*های خریداری شده و تا سقف ١٨٠ روز افزایش می*یابد. برای نمونه، اگر علاوه بر بسته ای با حجم ٣ گیگا بایت و اعتبار باقیمانده ٢٠ روزه (بسته الف)، بسته دیگری با حجم ١ گیگا بایت و اعتبار ٣٠ روزه (بسته ب) خریداری شود، مدت اعتبار بسته افزایشی (به اندازه روزهای باقیمانده بسته الف، به علاوه مدت اعتبار بسته ب -٥٠ روز-) افزایش می*یابد.
    توجه داشته باشید که سقف مهلت استفاده از بسته افزایشی فعال شده ١٨٠ روز بوده و با خرید بسته*های جدید این میزان افزایش نخواهد یافت. برای نمونه: اگر بسته الف (با حجم ٣ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) را خریداری نموده و روز بعد بسته ب (با حجم ٢ گیگابایت و ٦٠ روز اعتبار) و روز بعد از آن نیز بسته ج (با حجم ٤ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) خریداری گردد، آنگاه اعتبار کل بسته افزایشی برابر با اعتبار باقیمانده بسته الف بعلاوه اعتبار باقیمانده بسته ب و ج یعنی (٩٠+٥٩+٨٨) ٢٣٧ روز می*باشد. اما با توجه به اینکه سقف اعتبار ١٨٠ روز تعیین شده است اعتبار بسته به ١٨٠ روز کاهش می*یابد.
    اصلا حرفی از اعتبار مصرف ازاد نزده اما احتمالا برات باقی میمونه اما اگه تا 90 روز از وایمکس استفاده نکنی غیرفعال میشه
    Last edited by hamidrezavictor; 23-05-2011 at 12:13.

2. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند روزپیش wimax کرفتم تا 3 روز اول اتن داشت اما بعد از 3 روز انتن ندارم من در میدان خراسان هستم مودم سالمه میتونم الان پس بدم پولمو بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نقشه ی ایرانسل مشکل داره جدی نگیرینش... فقط با مودم باید تست کرد که انتن دارین یا نه این بهترین راهه... نصب مودم اصلا کاری نداره اما بگو خودش بیاد نصب کنه... نه نمیشه بزنی... مودم usb ثبت نام نکنین که تموم شده 2 تا مودم wifi هم هیچ تفاوتی با هم ندارن به جز شکل ظاهری
    ممنون ولی من فردا می خوام ثبت نام کنم ... آخه چطور با مودم تست کنم که آنتن میده یا جواب میده یا نه؟؟؟ تنها راهش خریدن مودمه که با خریدنش هم دیگه کاربر ایرانسل شدی !!!!!!

داره خودمونی میشه iepa2pa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز می خوام برم وایمکس بگیرم آخه منطقه ما فیبر نوریه با خوندن پست های قبلم یه چیزایی دستم اومده ولی می خواستم ببینم دوستانی که با تجربه هستن توصیه ی خاصی ندارن؟خلاصه راهنمایی کنین تا سرم کلاه نره!
    نظرتون راجع به دو مدل مودم wi-fi چیه؟کدوم بهتره؟bm632w یا wixfbr-105؟اصلا چه فرقایی دارن باهم؟
    راستی من می خوام تعرفه ی 512 سه ماهه مودم رایگان بگیرم حس می کنم به کارم میاد.مشکلی چیزی نداره؟
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
    یعنی کسی نبود جواب منو بده.الان می رم خودکشی می کنم!!!!!دوستان یه راهنمایی خواستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه... من می خوام 256 بگیرم ولی تو سایت واسه ثبت نام وقتی کاربر خانگی رو انتخاب میکنی نمیتونی بیشتر از 128 رو انتخاب کنی.... برادرم شرکت داره میشه زد کاربر شرکتی؟ آخه نصاب میاد تو خونه میبینه ضایع نیست؟
    کلا چطوریه جریانش؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون ولی من فردا می خوام ثبت نام کنم ... آخه چطور با مودم تست کنم که آنتن میده یا جواب میده یا نه؟؟؟ تنها راهش خریدن مودمه که با خریدنش هم دیگه کاربر ایرانسل شدی !!!!!!
    گفتم بهترین راه اینه که از کسی مودمشو قرض بگیرین... شما مودم و بگیر اگه گفت مشکل انتن دهی داره کارایی که گفتم انجام بده اگه مودم و تحویل گرفتی خونتون انتن نداد یا به یکی از دوستات بفروش یا پسش بده البته امیدوارم جواب بده که اکثرا هم جواب میده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال
    من وایمکس دائمی نا محدود 128 دارم
    در حسابم هروقت روی خرید بسته افزایشی وایمکس کلیک میکنم مینویسه درخواست شما انجام نشد لطفا بعدا امتحان کنید چرا ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من چند روزپیش wimax کرفتم تا 3 روز اول اتن داشت اما بعد از 3 روز انتن ندارم من در میدان خراسان هستم مودم سالمه میتونم الان پس بدم پولمو بگیرم.
    اگه از 300 مگابایت بیشتر استفاده نکرده باشی راحت میتونی زنگ بزنی 707 بگی میخوام پس بدم میگه باید بررسی بشه منطقتون انتندهی ضعیفه شما هم بگو پایداری سیگنالم کمتر از 10 و سیگنال دریافتیم کمتر از 90-- (عدد منفی ) یادت باشه شماره حساب و این چیزا یادت باشه فقط قبل از این کار جای مودمتو عوض کن یک جای بلند بذارش امیدوارم انتن بده چون تا پولتو پس بدن خیلی زمان میبره

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

سلام دوستان
    یه سوال
    من وایمکس دائمی نا محدود 128 دارم
    در حسابم هروقت روی خرید بسته افزایشی وایمکس کلیک میکنم مینویسه درخواست شما انجام نشد لطفا بعدا امتحان کنید چرا ؟؟؟
    چون نا محدود داری و بسته افزایشی به کارت نمیاد مثلا شما که نا محدودی 1گیگ اضافه میخوای چیکار؟

14. 2 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •