سلام دوستان عزیز
من می خوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم
امکانات خاصی هم نمی خوام داشته فقط شبکه ها رو بگیره کافیه نه می خوام رکورد کنه نه چیز دیگه
لطفا یه مارک خوب معرفی کنید+قیمت
راستی مارشال هم معرفی نکنید باتشکر
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم
امکانات خاصی هم نمی خوام داشته فقط شبکه ها رو بگیره کافیه نه می خوام رکورد کنه نه چیز دیگه
لطفا یه مارک خوب معرفی کنید+قیمت
راستی مارشال هم معرفی نکنید باتشکر
من یکی از دوستام هم می خواست این مدل رو بگیره امروز تماس گرفتم با نمایندگیش گفت که مدل 1311XP که جدیدتره دارند 750 تومن قبلاً 391XP رو که قیمت گرفته بودم -حدود 5 ماه پیش- 560 تومن بود.
حالا نمیدونم به خاطر چی این قدر گرون کردنش؟! البته قیمت دلار یه عامل اصلی هستش.
به هر حال هم نمایندگی جم 88826086 و هم فروشگاه آکوستیک 66734936 موجود دارند.
با سلام حضور MR - RAYANعزيز؛ حضورتان عرض شود كه اخيراً يك سيستم RS33 خريداري ،كه البته پلير آنرا نيزبه مدل 420 تغيير دادم . در حال حاضر با استفاده از MANUAL BOOKLET خود دستگاه و با استفاده از دو كابل HDMI ارتباطات بين آمپ و پلير و همچنين تلويزيون ( پانا V20 ) را برقرار كردم . از آنجاييكه در خروجي صدا ندارم دچار سردرگمي در اطلاعات مندرج در MANUAL BOOKLET سيستم و تلويزيون شده ام بنحويكه در يكي قيد شده ميبايست جهت صدا از كابل كواكسيال يا اپتيكال استفاده نمود و در ديگري قيد شده كابل HDMI قادر به انتقال صوت وتصوير ديجيتالي بصورت همزمان ميباشد . لطفاً در اينخصوص راهنمايي فرماييد . با سپاس
Last edited by EDES; 13-03-2011 at 14:13.
سلام دوستان
من تا 400 تومن چه سینما خانگیی رو بگیرم که mkv رو بدون مشکل پخش کنه اگر از برند lg باشه بهتره
سلام دوستان
گیرنده های دیجیتال Provision بهتره یا X vision ؟
ممنون
بدون HDMI الکومکس $62 (با مدیا پلیر و ضمانت شرکت ارائه کننده بلوسنس تو ایران) و مارشال
$55 (بدون مدیا پلیر) که گفتی معرفی نکن دستگاه های بدی نیست
با HDMI برای ال سی دی و ... تقریباً یکی است می توانی دستگاهی بخری که کابل HDMI روش باشه و قیمتش مناسب باشه. توی سایت
انواع مدل ها معرفی شده ببین کدوم با امکاناتی که می خوای سازگارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isfahaneshop; 14-03-2011 at 21:12.
سینما خانگی تا قیمت 500 تومان
1سینما خانگی که تو برند ال جی و سامسونگ باشه که این ویژگی داشته باشه و mkvپخش کنه و زیرنویس فارسی جواب بده از usb کیفیت صداش خوب باشه جزئیات صدا مهم برام نه صدای زیاد.قیمش هم تا 500 تومان
2برای xbox36 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال همه را با hdmi وصال کردم به lcd میشه یه خروجی اپتیکال از ال سی دی EX700 46 بگیرم بدم به ورودی سینما خانگی صدا فقط از سینما خانگی پخش بشه
سلام
افشین جان سینمای خانگی من ، HDMI 1.4 که دارای ARC (کانال بازگشت صدا) هست رو ساپورت میکنه و با کابل HDMI 1.4 هم به TV وصلش کردم ولی صدا توی سینما خانگی نمیاد. آیا کار خاصی باید انجام داد؟
آیا برای این کار TV هم باید این قابلیتِ بازگشت صدا رو داشته باشه؟
از کجا باید فهمید که داره یا نه؟
مرسی
samsung ht-c555 گرفتم که نمایندگی بهم نصف قیمت یعنی 220 تومن داد. خوبه؟
سلام
بله تلویزیون هم باید حتما این قابلیت را داشته باشه که معمولا در کنار پورت مربوطه ذکر شده . مثلا در پلاسمای VT20 که دارای 4 پورت HDMI هست پورت HDMI 2 این قابلیت رو داره و پشت پنل در کنار نام اون عبارت ARC هم نوشته شده .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)