تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 472 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

360 کیلومتر با 21.5 لیتر بنزین یعنی صدی 5.9 لیتر.( حدود 60 کیلومترش داخل شهر بوده) انصافا واسه سمند فوق العادست.
    شتابش هم که عالیه. با سرگاز تا 150 رفت البته ماشین هنوز تو آب بندی بود بیشتر از این فشار نیاوردم کما اینکه تا همین حد هم اشتباه بوده. ولی خب امروز 1000 کیلومتر تکمیل شد و از فردا از گاز هم استفاده میکنم.
    این موتور عالیه. پرشیا و 206 تو شتابش حرفی واسه گفتن نداشتن.

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    من الان دو تا کارت با ماشین تحویل گرفتم:
    1-ایکو کارت با اعتبار دو ساله2-کارت طلایی سه ستاره با اعتبار یکساله
    بعنوان مثال من اگه بخوام برای ریگلاژ درب ها و صندلی ها برم نمایندگی شامل کدوم کارت میشه!!؟هزینه هم اخذ میشه!!؟
    کلا برای چه خدماتی ممکنه هزینه گرفته بشه...چون شنیدم برای سرویس های دوره ای حق اخذ هیچ هزینه اضافی رو ندارند!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان و اساتید لطفا طریقه اب بندی کردن سمند پایه گازسوز ef7 رو توضیح بدن.ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    من الان دو تا کارت با ماشین تحویل گرفتم:
    1-ایکو کارت با اعتبار دو ساله2-کارت طلایی سه ستاره با اعتبار یکساله
    بعنوان مثال من اگه بخوام برای ریگلاژ درب ها و صندلی ها برم نمایندگی شامل کدوم کارت میشه!!؟هزینه هم اخذ میشه!!؟
    کلا برای چه خدماتی ممکنه هزینه گرفته بشه...چون شنیدم برای سرویس های دوره ای حق اخذ هیچ هزینه اضافی رو ندارند!!
    کارت طلایی سه ستاره که برای سرویسهای دوره ایه. کارت گارانتی رو فکر کنم باید ببرید. تا زمانی هم که ماشین گارنتی فکر نمیکنم هزینه ای اخذ بشه. برای سرویس های دوره ای هم که کاملا رایگانه.
    برای پاسخ دقیق تر منتظر نظر اقای سامی باشید. ایشون بسیار خوب و کامل جواب میدن. دمشون گرم

5. 2 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

[QUOTE=mohamadamin77;8507957]360 کیلومتر با 21.5 لیتر بنزین یعنی صدی 5.9 لیتر.( حدود 60 کیلومترش داخل شهر بوده) انصافا واسه سمند فوق العادست.
    شتابش هم که عالیه. با سرگاز تا 150 رفت البته ماشین هنوز تو آب بندی بود بیشتر از این فشار نیاوردم کما اینکه تا همین حد هم اشتباه بوده. ولی خب امروز 1000 کیلومتر تکمیل شد و از فردا از گاز هم استفاده میکنم.
    این موتور عالیه. پرشیا و 206 تو شتابش حرفی واسه گفتن نداشتن.[/

دوست عزیز ماشینتون بنزینیه یا دوگانه؟ در ضمن به نظر میاد کمی باور پذیر نیست جسارتا فکر میکنی دقیق حساب کتاب کردی؟ اون هم تو اون سرعت. میشه بفرمایید چجوری اندازه گرفتی. به هر حال اگر درست باشه مایه خوشحالیه منم ای اف دوگانه 1000 کار کرده دارم هنوز بنزینش رو اندازه نگرفتم.

7. این کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    دوستان و اساتید لطفا طریقه اب بندی کردن سمند پایه گازسوز ef7 رو توضیح بدن.ممنون میشم
    زیاد دور موتور را بالاتر از 3000تا3500 نبرید
    تا 2000کیلومتر اول

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

1-باز هم سوال پست قبلیم را هیچ کسی جواب نداد آیا مدیران سایت هم نمیدانند؟
    2-در سمند مولتی پلکس یه سوکت فیش در انتهای محفظه ای که جای سیستم سخنگو خالی گذاشتن وجود دارد برای چیست؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

1-باز هم سوال پست قبلیم را هیچ کسی جواب نداد آیا مدیران سایت هم نمیدانند؟
    2-در سمند مولتی پلکس یه سوکت فیش در انتهای محفظه ای که جای سیستم سخنگو خالی گذاشتن وجود دارد برای چیست؟
    تا اونجا که اطلاع دارم سیستم سخنگو دوتا سوکت براش میاد و یه سیم دایره ای شکل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

[QUOTE=sam-hed;8508277]
    360 کیلومتر با 21.5 لیتر بنزین یعنی صدی 5.9 لیتر.( حدود 60 کیلومترش داخل شهر بوده) انصافا واسه سمند فوق العادست.
    این موتور عالیه. پرشیا و 206 تو شتابش حرفی واسه گفتن نداشتن.[/

دوست عزیز ماشینتون بنزینیه یا دوگانه؟ در ضمن به نظر میاد کمی باور پذیر نیست جسارتا فکر میکنی دقیق حساب کتاب کردی؟ اون هم تو اون سرعت. میشه بفرمایید چجوری اندازه گرفتی. به هر حال اگر درست باشه مایه خوشحالیه منم ای اف دوگانه 1000 کار کرده دارم هنوز بنزینش رو اندازه نگرفتم.
    ماشینم EF7 دوگانه است. درست هم اندازه گرفتم. در ضمن من که همش رو با 150 تا که نرفتم. سرعتم بین 100 تا 120 بوده تو جاده. خود سیستم میانگین سرعت رو 90 کیلومتر داده بود( با احتساب سرعت داخل شهر ).

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

[QUOTE=mohamadamin77;8508736]

ماشینم EF7 دوگانه است. درست هم اندازه گرفتم. در ضمن من که همش رو با 150 تا که نرفتم. سرعتم بین 100 تا 120 بوده تو جاده. خود سیستم میانگین سرعت رو 90 کیلومتر داده بود( با احتساب سرعت داخل شهر ).
    اقا اون 21 لیتر بنزینو چجوری اندازه گرفتی؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •