رو کیبورد هیچ چیز جز حروف انگلیسی نباید باشه ! افت کلاس داره
باور کن اگه یک هفته وقت بزاری دیکه نیازی به داشتن کیبورد فارسی نداری
من پایان نامه ام رو با همین کیبورد انگیلیسی به زبان فارسی تایپ کردم + 4000 تا پستم در اینجا![]()
رو کیبورد هیچ چیز جز حروف انگلیسی نباید باشه ! افت کلاس داره
باور کن اگه یک هفته وقت بزاری دیکه نیازی به داشتن کیبورد فارسی نداری
من پایان نامه ام رو با همین کیبورد انگیلیسی به زبان فارسی تایپ کردم + 4000 تا پستم در اینجا![]()
کلا کلاس و قدرت و کیفیت سری F رو با سری های دیگر مقایسه نکنید.
سونی برای برخی از سری ها مثل Z و X معمولا سنگ تموم میزاره
مخصوصا بهترین 3 بعدی ممکن برای لپتاپ ها را سونی داره عرضه می کنه
در مورد گرافیک هم بگم که خوبه اما برای بازی ها عالی نیست و مخصوصا برای پردازش 3 بعدی بازی های سنگین کمی کم میاره
کم میاره ، یعنی چه قدر کم میاره ؟
مثلا آنتی آلیاس رو روی 4X میکشه ؟
چون سری F رو نمیذاره چیپ گرافیکش رو خودمون انتخاب کنیم
بدبختی گیرمون هم که یکی دو تا نیست ! فقط سونی هست که میذاره کیبورد لایوت رو خودمون انتخاب کنیم .
اینجا بنچمارک کارت گرافیک GT 540M هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: توضیح کوتاهی در مورد FPS
سلام دوستان
کسي قيمت asus n53sn با 16gig رم و صفحه fullHD رو داره؟
سلام
می خوام یک لپ تاپ تهیه کنم حداکثر تا یک میلیون و ششصد
1- Blue-Ray داشته باشه
2- core i7
3- گرافیک خوب
4- وزن مناسب (خیلی سنگین نباشه
5- USB 3 هم اگه داشت خوبه (مهم نیست)
6- مارک SONY, Dell, HP
چند مدل پیشنهادی:
1- Sony VAIO F13WFX
2- HP Pavilion DV6-6090
3- Dell XPS L502-A
ممنون
خیلی خیلی ممنون .
من در حقیقت لپتاپ رو برای بازی نمیخوام ، چون از هر کنسولی یگی دارمولی از اونجایی که لپتاپهای Gaming همیشه بهتر هستند برای همین میخوام Gaming Laptop بخرم . قبلش میخواستم IbuyPower بخرم ولی گویا توی آلمان گیر نمیاد .
من این رو بیشتر از همه برای برنامه نویسی میخوام - و حالا 4 تا بازی هم بشه باهاش اجرا کرد بد نیست چون مثلا Red Alert Uprising نسخه کنسولی نداره .
و با این حساب به نظرم همین سری F کافیم باشه
فقط یه چیزی ، سری F مشکل حرارتی که ندارند ؟ چون Lenovo ها کلا مشکل حرارتی ندارند ولی به جاش HP مث گریل برقی داغ میشه .
شما مطمئن هستید اچ پی مشکل گرم کردن داره؟مدل hp 6090 چطوره؟
آره ، من همین الان یه Compaq Presario CQ70 دارم ، و با پشتیبانی HP که صحبت میکردم گفتم این چه وضعیه یه رد آلرت باز میکنم دستگاه میشه مثل بخاری ! گفتش تمام محصولات ما (یعنی HP) داغ میشند ولی براشون مشکلی درست نمیشه - با این حال من از گرمای این وسیله خوشم نمیاد .
نه مشکل حرارتی ندارند.
فقط مصرف باتریشن زیاده.
بیشتر از 1-1.5 ساعت دوام نمیارن
---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:07 AM ----------
از بین این مدلها فقط سونی رو پیشنهاد می دم.
البته با 1.600 می تونین ASUS N53SN بگیرین که از همه ی اینها بهتره. و تمامی چیزایی هم که می خواین داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)