کوی نفت کسی adsl داره؟
کوی نفت کسی adsl داره؟
دقیقا پارس هم همینطور شده، سرعت روی 15 فیکس شده
خوشبختانه پارس 128 و 256 رو درست کرده بازم سرعت این دوتا شده مثل 1 مگ!؟
128 رو شما مطمئني؟
256 رو من تست كردم درسته و سرعت همون 1.5 مگ هست ولي 128 نه
باز اگه اطلاعاتي ديگه داري بگو.
سلام
دوستاني كه از شاتل و پارس انلاين سرويس 128 ميگيرن بعد از پست من نظر بدن كه دانلودشون به حالت 64كيلوبايت تو روز يا كلا بالاتر برگشته يا نه /.
يكي از دوستان گفتش كه پارس سرعت هاي 128 رو از حالت واقعي خارج كرده.كسي تاييد ميكنه ؟
خیر، پارس انلاین فقط 256 به بالا رو سرعت هاش رو واقعی کرده ، من که 128 دارم سرعت دانلودم هنوز روی 16 هست! روز و شب هم نداره ، دانلود شبانه هم سرعتش 15-14 هست ...
حالا این کم کردن سرعت شاتل فقط برای خوزستانه ؟ شهر های دیگه توی تاپیم شاتل چیزی نمیگن ؟ این اتفاق فقط برای 128 شاتل افتاده یا این که بقیه هم پهنای باندشون واقعی شده ؟(پارس انلاین به مدت حدودا دو سه هفته همه ی سرویس هاش واقعی شده بود ... تا این که دو سه روز پیش همه ی سرعت ها برگشت به حالت اولش به جز 128 )
اینم تست سرعت 128 پارس انلاین :
![]()
256 ارت از شاتل دارم سرعتو کرده 32 کیلو!!!
میگم اهواز مخابرات ADSL نمیده ؟
یا یه شرکت دیگه که از شاتل بهتر باشه از لحاظ سرعت و حجم ؟
از دیشب تا حالا یه فایل 400 مگی پدرم در اومد تا گرفتم. اگر قراره اینطوری بمونه هیچ نمیصرفه
دوستان من امروز 3 دفعه زنگ زدم تهران و گله و شكايت كردم راجب مشكل جديد شاتل.(افت سرعت و واقعي شدن سرعت ها)
گفتمشون : پدر آمورزيده من شبي 350 مگ به چه دردم ميخوره. به خدا استحلاك سيستم و پول برق ارزش بيشتري به اون 350 مگ داره.
اخه با 350مگ ميشه فس دانلود كرد!./
بعدم جواب داد شما متناسب با سرويستون سرعت ميگيرين.
منم گفتم اينجوري كه پيش ميره قرار داد رو فسخ كنم بهتره آخه ايرانسل يا همراه اول اينترنت نامحدود فعال ميكني فقط ماهي 10.000 تومان ازت ميگيرن كه سرعت 10-17 كيلو در ثانيه رو بهت ميده.تازه اونم هميشه نامحدوده.
از همه ي دوستان ميخوام كه زنگ بزنن به پشتيباني شاتل توي تهران و
شكايت خودشون رو راجب اين تغييرات جديد اعلام كنن
23089-021
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)