تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 1211 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در ضمن ebinem جان این نکته رو هم باید در نظر گرفت که ماهیت دریبل کردن اینجوری نیست که بصورت خشک و کلیشه ای در زمان رسیدن به حریف بشه ازش استفاده کرد .خدا کنه بتونم خوب توضیح بدم ببین یک دریبلینگ طبیعی وقتی اتفاق میفته که حریف نتونه فکر و نیت شما رو بخونه بعبارتی از شما فریب بخوره بعنوان مثال شما دارین به سمت دروازه حرکت میکنید فرض کنید سمت راست شما ( چپ حریف رودر روی شما )فضا برای حرکت خیلی مناسبه و قاعدتا منطق حکم میکنه به سمت راست تغییر مسیر بدین اینجا هوش مصنوعی بازیکن حریف هم احتمال بیشتر میده شما تصمیم دارین به همون سمت راست حرکت کنید به همین خاطر کمی به سمت چپ خودش متمایل میشه اینجا شما باید از هوش خودتون استفاده کنین و بجای تغییر مسیر دادن به راست باید به چپ متمایل بشین ( چون مدافع به چپ خودش متمایل شده و برگشت براش مشکله ). این یک نمونه خوب اما ساده از حرکت دریبل بازیکن مقابله ( البته اینو هم بگم من بارها تجربه کردم که بصورت رندو می مدافع ریسک میکنه و به سمت راست خودش متمایل میشه و اینجوری شما رو دست میخوری که مسلما این واکنش غیر منتظره به جذابیت و طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه ) .
    این یک نمونه خوبی از دریبل حریف بشکل رئال و واقعی بود نه اینکه تا به مدافع برسیم با یک دکمه خاص بصورت از پیش تعریف شده و کلیشه ای اونو از پیش رو بر داریم نه این اسمش یه قل دو قله .
    یک نکته دیگه رو هم بگم شاید بعضی از دوستان متوجه این مساله نشده باشن . توی این نسخه با هر بازیکنی نمیشه هر نوع دریبلیو زد حالا اینکه از کجا میشه فهمید بازیکن چه نوع فریب و دریبلی بلده بایداز پلیر ایندکس , کارتهاشو بررسی کرد .
    حقیقتا من از نوع و سختی دریبل در این بازی خیلی لذت بردم .
    Last edited by 4039; 21-09-2009 at 12:51.

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا یکی بگه قضیه تآخیر خوردن نسخه اصلی راسته ؟؟؟؟؟؟؟ یکی از بچه ها گفته بود 10روز دیرتر بازی عرضه میشه. نگین راسته که طاقت یه روز تآخیرو ندارم چه برسه 10 روز.
    بله درسته ، این بازی قرار بود 23 اکتبر منتشر بشه ، که به سوم نوامبر موکول شد ، سایت IGN این رو نوشته

این هم منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها اینجا کسی هست که دمو رو بجای ال سی دی توی تلویزیون بازی کنه . سه نفر از کاربرا میگن توی تلویزیون ( یکیشون حتی میگفت توی مانیتور crt ) مساله responsetime مثل نسخه 2009 هستش میخواستم بدونم شما هم تایید میکنین ؟ من اصلا نمیفهمم آخه چه ربطی داره !

بله درسته ، این بازی قرار بود 23 اکتبر منتشر بشه ، که به سوم نوامبر موکول شد ، سایت IGN این رو نوشته

این هم منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Locker جان این خبر رو باید کونامی اعلام کنه نه ign مگه بازیو ign داره میسازه که حالا روز انتشارشو هم بخواد تعیین کنه .قبلا کونامی گفته بود 23 اکتبر و تا الان زمانشو عوض نکرده این چه حرفیه که شما میزنین ؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفی جان اگه میخوای سانترات یکم کوتاهتر شه و به تیر یک بیاد دو بار آهسته دکمه سانترو پشت سرهم بزن اگرم میخوای کاملا زمینی باشه سه بار پشت سر هم بزن ....
    بله اینو میدونستم. این زیاد کار ساز نیست چون وقتی دو بار دکمه سانتر رو میزنی فقط باعث میشه سانتر تیز تر و مستقیم تر بشه و قوسش کم بشه و سه بار هم که زمینی میندازه. من کلا با این سانتر ها مشکل دارم ولی باز هم بیشترین گل هام از همین سانتر هاست

الان داشتم به این فکر میکردم که اگه میشد که PES رو هم یک جوری آنلاین بازی کنیم چه حالی میداد. همه ی بچه های این تاپیک که ماشا الله با تجربه عجب بازی هایی میشد. امیدوارم برای PES 2010 یک سرور درست و حسابی پیدا بشه
    Last edited by Mostafa NBA; 21-09-2009 at 14:10.

6. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

4039 راست میگن شما حطما مهارتش رو هنوز به دست نیاوردین.
    شما الان برین pes 2008 بازی کنین تا قلقش دستتون نیاد نمیتونین دریبل بزنین خب اینم مثل اون.

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنا خیلی از شما از این خبر ناراحت شدین اما زیاد نگران نباشین چون کم کم بهش عادت میکنین علاوه براینکه باید این مساله رو در نظر بگیریم که در عالم واقع هم یک فاصله بین زمان تصمیم گیری تا زمان عمل وجود داره . شما خودتونو در نظر بگیرین که توی زمین پا به توپ هستین فرضا یکی از بازیکنان حریف میاد توپو ازتون بگیره شما هم تصمیم میگیرن توپو به یکی از هم تیمی هاتون پاس بدین از زمان تصمیم گیری شما تا ضربه زدن به توپ مطمئنا یک فاصله زمانی وجود داره که البته بستگی به موقعیت , تعادل و نوع واکنش شما داره که من فکر میکنم بسته به نوع واکنش چیزی حدود 0.5 تا 1.5 ثانیه طول میکشه ( در پاس, شوت زدن , سانتر و بقیه مسائل ) .
    پس تا حدودی میشه گفت این مساله تاخیر طبیعیه اما به نظر من توی این دمو این تاخیر یک کم بیشتر از حد نرمالشه که امیدوارم توی نسخه نهایی بهتر بشه هرچند که من از همین هم راضی هستم چون بازیو خیلی سخت کرده .
    حسین جان در واقع تصمیم رو ما میگیریم نه بازیکنی که توی زمینه. اون زمان تصمیم گیری که گفتی بین 0.5 تا 1.5 ثانیه برای ما گیمر ها اتفاق میوفته که در این زمان ما یکی از دکمه ها رو میزنیم پس باید بازیکنی که در زمینه بدون تاخیر این کارو انجام بده.

در ضمن این اصلا سیاست منطقی نیست که برای اینکه بازی سخت بشه, Response Time رو افزایش بدیم.مگر فیفا نکست جن تاخیر رو زیاد کرده ؟ ولی میبینم که از PES 2009 به مراتب سخت تره.کونامی باید یک فکره دیگه ای بکنه چون اینطوری مطمئنا نمره ی خوبی نخواهد گرفت.

داره خودمونی میشه am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

14

بچه ها کسی با گیم پد تو بازی مشکل نداره؟؟؟
    مال من ایراد داره!!! بعضی وقتا گیر میکنه!!!یه دفه دکمه ها از کار می افتن!!!
    یا کیبرد مشکل ندارم وگیم پد هم توی گیم کنترلر تست کردم هیچ مشکلی نداره!!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Locker جان این خبر رو باید کونامی اعلام کنه نه ign مگه بازیو ign داره میسازه که حالا روز انتشارشو هم بخواد تعیین کنه .قبلا کونامی گفته بود 23 اکتبر و تا الان زمانشو عوض نکرده این چه حرفیه که شما میزنین ؟
    شما هر دو دارین درست میگید!!
    تاریخ 23 اکتبر برای اروپا هستش و 3 نوامبر برای آمریکا!!
    سایت IGN هم چون سایت آمریکایی هستش تاریخ انتشار هایی که قرار میده برای آمریکای شمالی هستش!!
    در ضمن اخبار رو باید از همین سایت ها گرفت دیگه!
    اینا از خودشون حرف در نمیارن! اونم اینطور سایت های معتبر!

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله اینو میدونستم. این زیاد کار ساز نیست چون وقتی دو بار دکمه سانتر رو میزنی فقط باعث میشه سانتر تیز تر و مستقیم تر بشه و قوسش کم بشه و سه بار هم که زمینی میندازه. من کلا با این سانتر ها مشکل دارم ولی باز هم بیشترین گل هام از همین سانتر هاست

الان داشتم به این فکر میکردم که اگه میشد که PES رو هم یک جوری آنلاین بازی کنیم چه حالی میداد. همه ی بچه های این تاپیک که ماشا الله با تجربه عجب بازی هایی میشد. امیدوارم برای PES 2010 یک سرور درست و حسابی پیدا بشه

حسین جان در واقع تصمیم رو ما میگیریم نه بازیکنی که توی زمینه. اون زمان تصمیم گیری که گفتی بین 0.5 تا 1.5 ثانیه برای ما گیمر ها اتفاق میوفته که در این زمان ما یکی از دکمه ها رو میزنیم پس باید بازیکنی که در زمینه بدون تاخیر این کارو انجام بده.

در ضمن این اصلا سیاست منطقی نیست که برای اینکه بازی سخت بشه, Response Time رو افزایش بدیم.مگر فیفا نکست جن تاخیر رو زیاد کرده ؟ ولی میبینم که از PES 2009 به مراتب سخت تره.کونامی باید یک فکره دیگه ای بکنه چون اینطوری مطمئنا نمره ی خوبی نخواهد گرفت.
    یادش بخیر نمیدونم شما یادت میاد یانه کاربرای قدیمی تر خوب خاطرشون هست چه جام های جذابی با pes 6 توی انجمن بازی برگزار میشد انگار میگی همین دیروز بود یکی از بچه ها میومد میگفت آقا من با مسئولیت خودم میخوام توی انجمن جام بزارم هرکی زودتر اومد برای انتخاب تیم اولویت داره . ای روزگار .....
    میگم این pes 2010 با این سیستمهای متنوع و جالبش جون میده برای جام گذاشتن . کونامی این نسخه رو طوری طراحی کرده که مدیریت خود گیمر در کسب نتیجه حقیقتا خیلی موثره حتی در یک نبرد که دو طرف cpu باشه میشه با مدیریت و مربی گری درست با یک تیم درجه دو در مقابل یک تیم گردن کلفت ایستادگی کرد و حتی بازیو مساوی کرد جام کنفدراسیونها یادتونه آمریکا برزیلو چطوری مهار کرده بود . یا جام قهرمانان باشگاههای اروپا چلسی با مربی گری هوشمندانه و مدیریت درست گاس هیدینگ چطوری هافبکهای بارسا رو فلج کرده بود اینجام در مقیاس خودش میشه از این کارا کرد .

در مورد تاخیر در واکنش حرکات واقعا در عالم واقع همون جوریه که میگم . بابا فکر کردن که اصلا زیاد وقت نمیبره منظور من زمانیه که عضلات میخوان به دستوری که از مغز بهشون رسیده عمل کنن توی یک پاس معمولی حدود یک ثانیه از زمان تصمیم گیری تا ضربه زدن به توپ طول میکشه توی سانترهای بلند تا 1.5 ثانیه این تاخیر افزایش پیدا میکنه .ببین بعد از فشاردادن دکمه پاس ( که متناظرش همون عمل تصمیم گرفتن برای یک عمله مثلا پاس ) بازیکن باید بدنشو برای ضربه زدن به توپ به تعادل برسونه ( تنظیم کردن فاصله پای قویتر با توپ ) مرحله بعد مکثیه که قبل از ضربه وجود داره ( خیلی کمه اما حداقل یکی دو دهم ثانیه زمان میبره ) بعد از اون حرکت پا برای زدن ضربه به توپ اینم چند دهم ثانیه طول میکشه تمام این مراحلو روی هم جمع کنین بعد میبینید یک پاس ساده حدود 1 ثانیه وقت میبره .
    اصلا چرا اینکارو میکنین یک کلیپ ویدئویی با تعداد فریم بالا تهیه کنین با جلو عقب بردن ویدئو کلیپ زمان دقیق براتون مشخص میشه .

در ضمن کی گفته فیفا 09 خیلی سخته ؟ توی یک بازی 10 دقیقه ای دوست داری چند تا گل برات بزنم ؟

شما هر دو دارین درست میگید!!
    تاریخ 23 اکتبر برای اروپا هستش و 3 نوامبر برای آمریکا!!
    سایت IGN هم چون سایت آمریکایی هستش تاریخ انتشار هایی که قرار میده برای آمریکای شمالی هستش!!
    در ضمن اخبار رو باید از همین سایت ها گرفت دیگه!
    اینا از خودشون حرف در نمیارن! اونم اینطور سایت های معتبر!
    کاملا حق با شماست مسعود جان ممنون از راهنمایی و تذکرتون .
    Last edited by 4039; 21-09-2009 at 14:21.

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها اینجا کسی هست که دمو رو بجای ال سی دی توی تلویزیون بازی کنه . سه نفر از کاربرا میگن توی تلویزیون ( یکیشون حتی میگفت توی مانیتور crt ) مساله responsetime مثل نسخه 2009 هستش میخواستم بدونم شما هم تایید میکنین ؟ من اصلا نمیفهمم آخه چه ربطی داره !

IGN سایت معتبری هست ، حرف الکی نمی زنه ، و هرچی می نویسه عین واقعیت هست .

حرف جناب Masoud King تایید میشه
    Last edited by Locker; 21-09-2009 at 14:22.

16. این کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •