فرقی در سرعت نمی کنه ولی اگه بخوام روی مانیتور 19 اینچی رزولیشن 600 در 800 رو فل اسکرین کنم کیفیت تصویر خیلی ناجور میشه.
در ضمن برای جواب دادن به 3 تا پست از Multi Qouet استفاده کن نحوه کار باهاش رو بهت گفتم دیگه شما چرا حرف گوش نمی کنی؟
فرقی در سرعت نمی کنه ولی اگه بخوام روی مانیتور 19 اینچی رزولیشن 600 در 800 رو فل اسکرین کنم کیفیت تصویر خیلی ناجور میشه.
در ضمن برای جواب دادن به 3 تا پست از Multi Qouet استفاده کن نحوه کار باهاش رو بهت گفتم دیگه شما چرا حرف گوش نمی کنی؟
انجام دادم ولی باز مجبور به لاگین در social club شدم ...
================
مشکل برطرف شد ... خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی متشکر و ممنونم ...
Last edited by BardiyaAkhbari; 25-08-2009 at 09:57. دليل: حل مشکل
دوست عزیز دکمه روی صفحه کلید رو میگم.از بیرون لاگین میشم توی social club ... بعد میرم توی بازی بازی برای سیو کردن میگه توی Game... باید لاگین بشی ... اونجا نمی تونم ...
امتحان کردم ولی گزینه Home غیر فعال بود و نمی تونستم روش کلیک کنم ...
ممنون
شما خیلی گیری ها.در ضمن برای جواب دادن به 3 تا پست از Multi Qouet استفاده کن نحوه کار باهاش رو بهت گفتم دیگه شما چرا حرف گوش نمی کنی؟![]()
دوست عزیز،
شما از چه ویندوزی استفاده میکنید؟!
چون منم این مشکلو تو ایکس پی داشتم!
ولی وقتی ویندوز 7 ریختم درست شد!
Windows : vista service pack 1 Ultimate
RAM : 1 GB
VGA : 8500 GF
CPU : Intel 2 Duo E7200 @ 2.53GHZ
vaghti savare mashin misham in ghadr gir mikone ashkam dar miyad . moshkel chiye ( bebakhshid Fingilish neveshtam farsi hanooz roo windosam nasb nist )
ببین رمت خیلی کمه.Windows : vista service pack 1 Ultimate
RAM : 1 GB
VGA : 8500 GF
CPU : Intel 2 Duo E7200 @ 2.53GHZ
میدونی اگه تو XP باشی خوبه ولی برای ویستا خیلی کمه.
اصلا نمیتونی بازی کنی.
بخاطر رمته.vaghti savare mashin misham in ghadr gir mikone ashkam dar miyad . moshkel chiye ( bebakhshid Fingilish neveshtam farsi hanooz roo windosam nasb nist )
آقا امضای من خرابه؟؟؟
? yani age ram 2 GB bashe ya ba hamin ram bazi to XP pack 3 bashe dorost mishe
emzatoon ham ye axe ke load nemishe
دوستان
من تازه بازي رو گرفتم
پچ بازي 1.0.2.0_2 هستش و كركش هم RAZOR1911
همه چي رو درست انجام دادم ولي بازي اجازه save كردن رو به من نميده و ميگه كه بايد بازي رو sign كني
آره کاملا اجرا میشه.البته من تو SP2 بازی میکنم.? yani age ram 2 GB bashe ya ba hamin ram bazi to XP pack 3 bashe dorost mishe
emzatoon ham ye axe ke load nemishe
امضام پرید...
تو منوی بازی دکمه Home از صفحه کلید رو بزن بعد اکانت بساز.دوستان
من تازه بازي رو گرفتم
پچ بازي 1.0.2.0_2 هستش و كركش هم RAZOR1911
همه چي رو درست انجام دادم ولي بازي اجازه save كردن رو به من نميده و ميگه كه بايد بازي رو sign كني
سلام به همه دوستان من یک مشکل دارم که هر کار میکنم برطرف نمیشه حتی Net.Framework 3.5 SP1 رو هم نصب کردم ولی بازم کار نمیکنه و این ارور رو میده خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه:
بیصبرانه منتظر کمک شما هستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)