سلام دوستان
من یه مشکلی دارم یه 10 / 12 تا مرحله که رد میکنم ارور میده بعد هم وقتی میخواد مرحله شروع شه از بازی میندازه بیرون
اینم ارورشه :
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم یه 10 / 12 تا مرحله که رد میکنم ارور میده بعد هم وقتی میخواد مرحله شروع شه از بازی میندازه بیرون
اینم ارورشه :
سلام. ارور چی هست؟ مشخصات سیستممتون چیه؟نوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور رو که با عکس گذاشتم میگه emergency ..... system
مشخصات سیستم هم
گرافیک 9500 gt
رم 2 gig
اون که ارور نیست
من یادمه که تو یک مرحله باید اونطوری میشد
اخه بعدش میندازه بیرون از بازی
دیگه اونو نمیدونم
چهطوره واسه اون مرحله گرافیک رو تا آخر ببری بالا/پایین
معلومه کسی این بازی رو نبرده تا حالا؟؟
کسی نیست؟
Last edited by ...ALI...; 16-04-2010 at 00:08.
آموزش حل مشکل Disk Read Error :نوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله Whiskeyhotel دیگر نمایان نمی شود.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
کسی میدونه القاب cpl , pvt , pfc قبل از اسامی سربازان ،هر کدام چه معنی دارند؟
سرجوقه Cpl: (Corporal) Military Officer
سرباز Pvt: (Private) Common Soldier
سرباز یکم (Pfc: (Private First Class
Last edited by ...ALI...; 16-04-2010 at 00:23.
اون emergency ,......... system مال خود بازی هست!! و نه خطای سیستم .
pvt مخفف private هست که یعنی سرباز 0!! cpl هم مخفف corporal هست که باید بشه سرجوخه (یک درجه بالاتر از private ) اگه sgt دیدی ، مخفف sergent هست که میشه گروهبان ! و ltd هم می شه ستوان و ltd هم می شه ستوان و col هم سرهنگ خودمون هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)