مگه تو هم رفتی gaia ؟
تو که گفتی نمیخوام برم.
مگه تو هم رفتی gaia ؟
تو که گفتی نمیخوام برم.
آقا یه سوال لطفا با تجربه ها جواب بدن.
برای hunter تو 20-30 چه بیلدی خوبه؟ با یه gear معمولی.
هانتر بر ندار بدردت نمی خوره.هانتری که هیچی نداشته باشه تو 20-30 فقط باید واسته بقیه بکشنش.هانتر باید UM باشه با کلی تجهیزات.الان با HM اگه بری باید full luc کنی وقتی این کار رو کنی تازه 300 luc گیرت میاد dex هم که نداری هرچی میزنی تیرت نمی خوره به هدف فقط باید mage بکشی زورت هم که نمیرسه priest ها رو بکشی بیشترشون rec هستن .archer .fighter.ranger ها هم که کلی dex دارن 90% شون.اگه gaia اومدی بیا 1-15
لطفا این سوال منم جواب بدین
الان کمان من توی پی وی پی [2] هست برای اینکه برم 3 باید از Weapon Lapisia استفاده کنم یا Power Lapisia ؟چون شانس موفقیت 50 / 50 هست .
عرفان جان بهت پیشنهاد می کنم از Power Lapisia استفاده کنی.چون اگه سلاحت بشکنه حیفه.
هانتر بر ندار بدردت نمی خوره
Warrior خوبه دیگه؟
راستی تو NM لازمه برم Guild ؟
به سلامتی IB هم دچار مشکل شد و یه عده از دو آتیشه هاش مثل God-Mizuno و رفیقاش از IB دیشب رفتن و نکته جالبتر اینکه سریع IB به Pantheon پیشنهاد همکاری داد سر Raid Kimu ,و گفت دیگه تو Trade کمک نخواین از بقیه !! با هم همکاری می کنیم و reborn رو شکست می دیم و 2 تا ELE رو تقسیم می کنیم . ما هم که هم زورمون به reborn دیگه نمی رسید و هم خیلی از اونایی که با panth مشکل داشتن از IB رفته بودن قبول کردیم و با هم Raid دادیم .
بله.واقعا تشکر می کنم از جناب Mizuno احمق.
پیشنهاد Merge ندادن؟
چرا Mizuno از IB رفت؟
راستی Mizuno با کیا رفتن؟
از یه جهت به نفع ماست چون دیگه اون تهدید سابق برای ما نیستن.
از طرفی کوچیک تر و گسسته شدن گیلد ها قدرت fury رو کاهش میده و این خوب نیست.
باید دید چی پیش میاد.منم میرم اطلاعات بگیرم.
اطلاعات Ventrillo رو میذارم تا هم مجتبی و هم محمد استفاده کنن.
اول برنامه رو نصب کنید.بعد اجراش کنید.
جلوی گزینه ی user name یه دکمه هست.اونو بزنید و واسه خودتو یه یوزر بسازید.
فراموش نکنید که همون اسم نمایش داده میشه پس یه چیزی بذارید که همه بشناسن.
بعد همین کار رو با server بکنید.اسمش رو Pantheon بذارید و Server IP رو 94.183.187.209 قرار بدید.
بعد به Binding برید و یه اسم انتخاب کنید.همون Pantheon خوبه.
حالا کار Vent تمومه.برید به Windows Volume Control و input sound رو فعال کنید .
بعد برید با Windows sound recorder امتحان کنید ببینید می تونید صدا رو بفرستید یا نه.اگه نشد باید تنظیمات
تو ویندوز رو تغییر بدید.اگر هم شد که می تونید log in کنید.
تو خود نرمافزار قتی login کردید می تونید اینجوری حرف بزنید.دکمه Ctrl رو فشار بدید و نگه دارید.
صحبت کنید و بعد از تموم شدن صحبت ولش کنید.کارش راحته.
فقط موقعی که کسی داره صحبت می کنه اصلا وسط حرفش نپرید چون همزمان فشردن Ctrl ها صداش ناهنجار میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)