تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 381 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

در مورد تاچ اچ دی میدونم که اینطوری نیست و تاچ کاملا" رو ال سی دی هست .اون دوتا رو نمیدونم.
    فاصله بین تاچ و lcd تو امنیا میتونه جلوی ضربه و یا فشار زیاد به lcd رو بگیره؟ درسته؟
    تاچ خودشو فدای lcd میکنه
    شاید یکی از علتهای این فاصله همین باشه...
    Last edited by saeidsmxo; 26-10-2009 at 18:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فاصله بین تاچ و lcd تو امنیا میتونه جلوی ضربه و یا فشار زیاد به lcd رو بگیره؟ درسته؟
    تاچ خودشو فدای lcd میکنه
    از اونجایی که lcd آسیب پذیریش نسبت به تاچ بسیار کمتر هست ، این دلیل مناسبی نمیتونه باشه.
    اگر ضربه خیلی محکم باشه که هر دو از دست میرن ، اگر هم چندان محکم نباشه lcd میتونه تحمل کنه و اون فاصله ی کم تاثیر خاصی نداره.

من دستگاه دیگه ای رو سراغ ندارم که اینطور باشه، HTC که اصلا همچین کاری نکرده و نمیکنه، اگر دوستان دستگاه دیگری رو سراغ دارن که این خصوصیت رو داره، بگن که اطلاعات منم بالا بره.
    تا اونجایی که اطلاع دارم در امنیا2 هم این اشتباه مجددا صورت نگرفته.

3. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من گوشی امینا 16 g دارم میخواستم با wireless گوشی از طریق اینترنت خودم بوسیله گوشی به اینترنت وصل بشم ولی گوشی wi-fi که دارم پیدا می کنه ولی نمی تونم با گوشی کانکت بشم وارو میده وروی setting که کلیک می کنم وارد صفحه connections میشه ای باید داخل گوشی تنظیماتی رو انجام بدم تا بتونم با گوشی کانکت بشم قبلا از زحمات شما دوستان متشکرم با سپاس

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تاچ خودشو فدای lcd میکنه
    سلام.

بله یکی از دلایلش همینه.

از اونجایی که lcd آسیب پذیریش نسبت به تاچ بسیار کمتر هست ، این دلیل مناسبی نمیتونه باشه.
    اگر ضربه خیلی محکم باشه که هر دو از دست میرن ، اگر هم چندان محکم نباشه lcd میتونه تحمل کنه و اون فاصله ی کم تاثیر خاصی نداره.

من دستگاه دیگه ای رو سراغ ندارم که اینطور باشه، HTC که اصلا همچین کاری نکرده و نمیکنه، اگر دوستان دستگاه دیگری رو سراغ دارن که این خصوصیت رو داره، بگن که اطلاعات منم بالا بره.
    تا اونجایی که اطلاع دارم در امنیا2 هم این اشتباه مجددا صورت نگرفته.
    سلام.

این مسئله اینطور هم گه میگید نیست .فاطلله بین تاچ و ال سی دی باعث میشه که ال سی دی اولا" که دقت و حساسیتش رو دیرتر از دست بده ثانیا"وفتی تاچ و ال سی دی از هم سوا باشه و فشار روی صفحه بیاد تاچ گوشی خراب میشه و شما برای تعویضش باید حدود 30 هزار تومن خرج کنی ولی اگر تاچ و ال سی دی فاصله نداشته یاشن با تحت فشار قرار گرفتن ال سی دی آسیب میبینه و شما مجبوری 130 هزار تومن خرج کنی(البته در مورد قیمتها حد وسط برای گوشیهای مختلف یعنی هم پایین تر هست هم بالاتر).
    ضمن اینکه در مورد خیلی از گوشیهایی که تاچ و ال سی دی بدون فاصله دارن باخراب شدن هر کدوم (تاچ یا ال سی دی )
    شما باید هر دو رو عوض کنی.(رو هم سواره و از هم سوا نمیشه.)

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

پس حالا ميبينيم كه وقتي فاصله بين بدنهو صفحه وجود داره امنيت خيلي بيشتر ميشه ....
    مثل 5800

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پس حالا ميبينيم كه وقتي فاصله بين بدنهو صفحه وجود داره امنيت خيلي بيشتر ميشه ....
    مثل 5800

من متوجه نشدم.اما اگر منظورت لبه ها هست فکر نمیکنم اینطور باشه.یا بهتره بگم دلیل قانع کننده ای توی ذهنم براش پیدا نمیکنم.

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

بله یکی از دلایلش همینه.

سلام.

این مسئله اینطور هم گه میگید نیست .فاطلله بین تاچ و ال سی دی باعث میشه که ال سی دی اولا" که دقت و حساسیتش رو دیرتر از دست بده ثانیا"وفتی تاچ و ال سی دی از هم سوا باشه و فشار روی صفحه بیاد تاچ گوشی خراب میشه و شما برای تعویضش باید حدود 30 هزار تومن خرج کنی ولی اگر تاچ و ال سی دی فاصله نداشته یاشن با تحت فشار قرار گرفتن ال سی دی آسیب میبینه و شما مجبوری 130 هزار تومن خرج کنی(البته در مورد قیمتها حد وسط برای گوشیهای مختلف یعنی هم پایین تر هست هم بالاتر).
    ضمن اینکه در مورد خیلی از گوشیهایی که تاچ و ال سی دی بدون فاصله دارن باخراب شدن هر کدوم (تاچ یا ال سی دی )
    ok
    پس این میتونه دلیل قانع کننده ای برای سامسونگ باشه...
    و تا اونجایی که تقریبا" ثابت شده سامسونگ از لحاظ سخت افزاری رتبه بالایی رو داره و با این کار نمیاد سابقشو خراب کنه.
    و این مساله قوس برداشتن هم حتما" به خاطر گذاشتن تو جیب اتفاق میفته که بعضی ها متاسفانه رعایت نمیکنن! (گوشیهای تاچ معمولا" باید داخل کیف مخصوص نگهداری بشه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من متوجه نشدم.اما اگر منظورت لبه ها هست فکر نمیکنم اینطور باشه.یا بهتره بگم دلیل قانع کننده ای توی ذهنم براش پیدا نمیکنم.
    خب منظورم كل lcd هست
    كه با بدنه اختلاف سطح داره
    اينطوري خوبه
    مثلا وقتي ميذاري توي جيب فشار بيشتر به بده مياد تا صفحه
    مخصوصا تو كيف ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.

بله یکی از دلایلش همینه.

سلام.

سلام دوست من

نمیدونم چرا دست و دلم به نوشتن جوابش نمیره ، این روزا خیلی کم حوصله شدم

ولی خوب، جواب کامل و طولانی براش دارم، و بهتون اطمینان میدم که این کار با این دلیل، یک اشتباه قطعی از سوی سازندگان هست و مطمئنا یک اشکال هست تا یک مزیت

امیدوارم خدا یه نظری بهم بکنه که از این وضع در بیام، بلکه اون توضیحاتم رو هم بیام اینجا بنویسم

12. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

i900 ساخت کدوم کشوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •