سلام
حالا یه شماره سریال که کار کنه بهم میدین ممنون میشم
سلام
حالا یه شماره سریال که کار کنه بهم میدین ممنون میشم
هیچ کدوم کار نکرد
ممنون میشم سریالی بدین که کار بده
دمتون گرم بچهها
اخر با مرامائین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز برای باز کردن فایل فعال ساز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من تونستم نورتون رو با روشی که در پستهای قبلی گفته شد به صورت افلاین ابدیت کنم اما همونطور که می بینید هنوز می نویسه 194 روز قبل ابدیت شده این که مشکلی نداره ؟
چون قبل از این ابدیت شکل انتی ویروس قرمز بود بعد از جایگزینی پوشه Definitions به شکل زیر در اومد
یک نورتون انتی ویروس که به اینترنت دسترسی نداره فقط متکی به دیتا بیس میشه مثلا سونار دیگه نمی تونه کار کنه یا اعتبار سنجی و ... ؟
در مورد Norton Identity Safe : من نسخه بتا رو گرفتم و نصب کردم اما من چون تمام پسوردهام رو قبلا در خود مرورگرها ذخیره کردم در ورود به سایتها Norton Identity Safe از من هیچ سئوالی مبنی بر ذخیره پسوردها نپرسید و الان هم چه به Norton Identity Safe وارد شده باشم چه نباشم به صورت خودکار از طریق خود مرورگر یوزرم وارد سایتها میشه
چطور باید اینو تغییر بدم ؟
با تشکر
سلام
لینک خرابه
یه لینک سالم میدین ممنون
سلام دوستان من به تازگی یه لپتاپ گرفتم که روش نورتونه و ورژنش زده18.7.0.13
سریال نامبر و از این جور چیزا هم داره ولی من تقریبا هیچی در مورد نورتون نمی دونم چون فقط با نود کار کردم حالا چندتا سوال داشتم.
1-این نسخش جدیده یا باید جدیدتر بگیرم
2-سریال نامبر داره یعنی اورجیناله و کرک نمی خواد
3-واسه آپ دیت کردنش 180 مگ فایل می خواد که همیشه وسطاش قطع میشه مشکل از چیه
4-آپدیت دستی هم داره
ممنونم
سلام
جدیدترین ورژن نورترو اینترنت سکیوریتی 19.5هست
سریال تو همین جا دوستان میزارن امتحان کنید.کرک نداره تریال ریست داره که به نظرم سریال بهتره
مشکل از سرعت پایین اینترنتتون هست
بار اول باید live update کنید
این کتاب رو از آدرس زیر دانلود کرده بخونید دوستان فوروم زحمت کشیدن برا آشنایتون خوبه
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
سلام
جدیدترین ورژن نورتون اینترنت سکیوریتی19.5هست
سریال تو همین جا دوستان میزارن امتحان کنید.کرک نداره تریال ریست داره که به نظرم سریال بهتره
مشکل از سرعت پایین اینترنتتون هست
بار اول باید live update کنید
این کتاب رو از آدرس زیر دانلود کرده بخونید دوستان فوروم زحمت کشیدن برا آشنایتون خوبه
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اخرین نسخه رو دانلود کن و نصب کن.به هیچ وجه بار اول افلاین اپدیتش نکن بگیر نگیر داره افلاینش. بهتره انلاین اپدیت بشه
به اینترنت وصل شو لایو اپدیت انجام بده 20 یا 35 مگابایت اپدیت میکنه درست میشه.
اگر به نت وصل نباشه از هوش مصنوعی و دیتابیس استفاده میکنه.
به برنامه لاگین کن.از منوی اون به اپشن برو.ادیت لاگینز رو انتخاب کن.در پنجره جدید گزینه.نیو لاگین رو انتخاب کن.
ادرس سایت رو وارد کن و اوکی کن.در پنجره یوزر نیم نام کاربری رو وارد کن اوکی که کردی پیغام میده که مطمئن شوید پسورد انتخاب کردید.سمت راست پنجره فیلد پسورد خالی هست پسورد رو واردش کن و کلوز رو بزن.به جای این از افزونه LastPass هم میتونید استفاده کنید
یه سوال من الان اسکنم تموم شد حالا نوشته:threats detected اونم بارنگ قرمز یعنی ویروس گرفته؟
خواهش می کنم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)