تازه راه افتاده![]()
تازه راه افتاده![]()
سلام،
بچه ها من وایمکس مبین نت داره، داتک بهم زنگ زد گفت بهم اشتراک Adsl میدن.
من میخوام 512 3 ماهه ویژه با 33 درصد تخفیفشو بگیرم. سرعت دانلودم بنظرتون چقدره؟ ما مرکز مخابراتی پاسداران هستیم.
داتک سرویس های حجمی رو دو برابر میبنده.
یعنی 512 بگیری روی 1مگ برات میبنده و سرعت دانلودت تا 100 میره.
سلام
دوستان کسی هست اینجا از سرویسای CRA داتک استفاده کرده باشه ؟ من از قدیمیای داتکم 512 نامحدود دارم احتمالا ماه بعد بخوام 1 مگ یا 2 مگ CRA بگیرم میخواستم بپرسم کیفیتش به چه صورته ؟
ممنون
سرویس CRA چی هست ؟
منم الان رفتم این سرویس رو دیدم
مثه اینکه داتک تازه این سرویس را راه اندازی کرده
دوستانی که از کاربرای قدیمی داتک هستند حتما یادشون هست که قدیم نسبت شیر همین 1 به 10 بود.من یادمه اون موقع 128 داشتم که به جای سرعت 16 همیشه با سرعت 12 دانلود میکرد.حالا نمیدونم این سرویس چگونه هست.اگه واقعا مثه همون سرویس قدیمیش باشه من حتما به سمت این سرویس جدید کوچ میکنم.چون همین الانش دارم ماهی 50 واسه 512 میدم.اینجوری میتونم 1 مگ داشته باشم.تازه در منطقه ما فکر نمیکنم خیلی ها از داتک سرویس داشته باشن.
فکر کنم داتک به این خاطر سرویس جدید گذاشته که مخابرات به خاطر قیمت بالا بهش گیر داده(البته این یه احتماله).خداییش داتک قیمتاشو چند برابر کرده نامرد
حالا یه چند ماهی منتظر میمونیم تا ببینیم چه فیدبکی از این سرویس میرسه
خدا کنه مثه همین سرویسی که الان دارم خوب باشه تا سروی 2 مگ ازشون بگیرم
راستی یکی این جمله رو به زبان فارسی ترجمه کنه ببینیم چی نوشته:
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
من 256 اش رو گرفتم دیگه برادر
نامرد همه سرویس ها رو رو نصفش میبنده
اینم یکی از بچه ها تو پی تی گفته:
میگم اینکه داتک همه سرویس های مخابراتیش رو نصفه سرعت میبنده تخلف نیست؟
256 منم رو 128 بسته دو مگ شما رو هم رو یک مگ
شرکت های دیگه هم یعنی اینطوری این سرویس هاشون رو میدن؟
بله
از کار و زندگی انداختن ما رو
از یه طرفم مسنکه سرور sync فایرفاکس هم بلاک شده چون برای من چند روزه همش داره ارور میده
اسکایپم هم وصل نمیشه دیگه همه مشتری ها و کارام مونده زمین
اگر میخوای بگیری برادر زودتر بگیر چون یوزرهاش بیشتر میشه همینطور
من که ماهه دیگه فک نکنم اینو تمدید کنم مستقیم میرم از خوده مخابرات میگیرم سرعتش هم بهتره
داریوش فکر نکنم که همیشه همین طوری باشه ها.یعنی اینکه شاید اولشه سرعت رو نصف کردن.شاید بعدا تغییر بدن و همون ضریب 1 به 10 باشه
تو یعنی راضی نیستی که میخوای برای مخابرات.مخابرات سرویسش آشغاله ها
به نظر تو واسه معنی که دائم و به صورت 24 ساعته دارم دانلود میکنم نمیارزه که برم و این سرویس رو بگیرم؟
من وی چی ان ندارم اما با فیلتر شکن خودم به راحتی دارم کار میکنم.حتی اون موقع که ماله همه بسته بود مال من به راحتی کار میکرد.
شما هر کاری که میکنی حواست باشه این سرویسی رو که با این قیمت الان داری ، اگر تغییر بدی دیگه نمیتونی بگیری ، واگرنه من هم دقیقا شرایط شما رو دارم و به سرویس های جدید فکر میکنم ، همینطور به 2 مگابیت ایرانسل.
من به احتمال زیاد یک خط دیگه هم از مخابرات بگیرم و سرویس جدید رو روی اون خط وصل کنم تا بتونم سرویس فعلی رو هم حداقل تا یه مدت نگه دارم.
دیگه خسته نباشن اونطوری
بابا ملت با 128 مخابرات که 9 تومن هم بیشتر نیس ماهی سرعتشون تا 22 هم میره و دانلود دارن
فقط بدیش اینه که منطقه ما کسی آشنا ندارم که مخابرات داشته باشه ولی بقیه منطقه ها هستن دوستان
در مورد گرفتن سرویس هم با خودته انتخابشه الان که اوضاع اینطوریه حالا بعدا معلوم نیس چی بشه
فیل کشت چیه؟به ما هم بوگو یواشکی
دقیقا
ریسکه دیگه
منم 27 بود سرویسم الان بخوام برگزدم شده 42
در مورد خط هم اگر خواستی بگیری اینترنتی ثبت نام نکن که اوضاشون داغونه
حضوری 50 تومنه
2-3 روزه هم نهایت وصل میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)