تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 350 از 1759 اولاول ... 2503003403463473483493503513523533543604004508501350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

مودم فقط level one ،تحت لیسانس آلمان.

یه چند تا سوال :
    مودم من اکسس پویته ، 4تا هم لن داره ، حالا راهی هست که برای یوزر هایی که با وایرلس وصل میشن، پسورد گذاشت؟ برای اونهایی که با لن وصل میشن چی؟
    میشه با وایرلس شبکه درست کرد ولی همه به انترنت دسرسی نداشته باشن؟
    هر مودم وایرلسی ، واسه خودش یه نرم افزار داره که توسط اون شما میتونین واسه شبکه پسورد بذارین. این پسورد معمولا 5 یا 13 کاراکتری هستش. و فقط به user های وایرلس تعلق میگیره و واسه همشون یکسانه . این بهترین روش واسه امنیت شبکه دربرابر همسایه هاست! معمولا مودم های وایرلس خونگی تا 10 الی 15 user وایرلس رو علاوه بر 4 لن شون ساپورت میکنن. ( همزمان ). که علاوه بر دسترسی اونها به نت همشون باهم شبکه هستن و میتونن بطور مستقل با هم اطلاعات رد و بدل کنن.

در کل ( چه برای user های وایرلس و چه اونهایی که با لن به مودم وصل میشن ) توسط نرم افزارهای کنترل شبکه ( که معمولا تو کافی نت ها استفاده میشن ) هم میشه تعداد مشخصی user تعیین کرد که به فعالیت تک تک اونها تسلط کامل داشت. این منوط به اینه که یه سیستم server باشه و مابقی از اون به نت وصل شن.( نه مستقیم از مودم ).
    تو مودم های روتور دار خونگی ندیدم بشه واسه پورت های LAN هم پسوورد گذاشت. چون فرض بر اینه که شما میدونید سر سیم لن از اون طرف به چه سیستمی وصله !!
    Last edited by a6l3i; 21-07-2009 at 00:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه مودم بخرم . مدل porsche خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون
    راستش رو بخاین ، میخوام با وایرلس شبکه ای درست کنم که بشه همه کار کرد جز این که به اینترنت دسترسی داشته باشه ( البته خودم اینترنت رو می خوام)
    این شبکه بین من (wlan) و کامپیوتر خونه (lan) و چند تا از همسایه ها ( wlan) صورت میگیره. حالا اگه راه حلی هست ،ما رو هم در جریان قرار بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من مادربوردمو جدید خریدم . واسه اینکه مودم بخوام وصل کنم بهش چه چیزایی لازمه ؟ کارت شبکه میخواد ؟ چیا میخواد ؟ ممنون میشم کامل بگید

5. این کاربر از Sky1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

وقتی کولر آبی خونه را روشن می کنیم چراغ Dsl link مودم من شروع به چشمک زدن می کنه و ارتباط قطع میشه . برای رفع این مشکل که از نوسان برق هست باید چیکار کرد ؟ یک محافظ کامپیوتر بخرم مشکل رفع میشه ؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

وقتی کولر آبی خونه را روشن می کنیم چراغ Dsl link مودم من شروع به چشمک زدن می کنه و ارتباط قطع میشه . برای رفع این مشکل که از نوسان برق هست باید چیکار کرد ؟ یک محافظ کامپیوتر بخرم مشکل رفع میشه ؟
    به احتمالخیلی زیاد سیم تلفن شما از نزدیکی سیم برق کولر رد میشه بهترین کار دور کردن این دو از همه
    شما بهتره به تلفنی که وارد منزل میشه سیم اضافه کنی بعد بیاری تاپیش کامپیوتر بعد از اونجا اسپلیتر رو وصل کنی
    چون احتمال اینکه سیم برق دیگه ای هم از نزدیکی سیم تلفن شما رد شده باشه هست

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من مادربوردمو جدید خریدم . واسه اینکه مودم بخوام وصل کنم بهش چه چیزایی لازمه ؟ کارت شبکه میخواد ؟ چیا میخواد ؟ ممنون میشم کامل بگید
    ای کاش کامل تر توضیح می دادی. مثلا این که مودمت چند تا درگاه داره یا این که برای مادربوردت درگاه LAN تعریف شده یا نه؟!

اگر مودم فقط یه درگاه LAN داره ( که بعید می دونم؛ معمولا یه USB هم باس داشته باشه ) و مادربوردت درگاه LAN نداره، آره باس یه کارت شبکه بگیری. اما اگر مودمت USB داره می تونی با خیال آسوده از این درگاه بهره بگیری!

( به فکر این هم نباش که سرعت LAN بالاتر از USB هست...! چون این حرف برای اینترنت کشورهای خارجی هست که خیلی سرعت بالایی دارن، نه برای ما ها که حداکثر سرعتمون به 512 کیلوبیت می رسه!!! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

14

به نام او

دوستان لطفا در حل مشکل به اشتراک گذاری اینترنت کمک کنند.....

[quote=hamed182001;3984509]اون یکی را چطوری وصل کردی؟ با lan؟
    اگه با لن وصل کردی برو تو تنطیمات connectioin شبکه و در قسمت gateway و dnsserver ای پی مودم را وارد کن[/quote]

آی پی مودم رو از کجا بفهمم؟؟

من از یه سایتی مطلبی رو خوندم و بر طبق اون این تنظیمات رو برای کامپیوتر سرور ( که مودم بهش وصل هست) دادم:
    IP Address: 192.168.0.2
    Sub net Mask: 255.255.255.0
    Preferred DNS server: 192.9.9.3
    Alternate DNS server: 4.2.2.4

و برای کامپیوتر دوم هم:

IP Address: 192.168.0.3
    Sub net Mask: 255.255.255.0
    Default gateway: 192.168.0.2
    Preferred DNS server: 192.9.4.3
    Alternate DNS server: 4.2.2.4

.................................................. .................................................. .....................

حالا دو تا کامپیوتر رو از طریق Network Setup Wizard ویندوز شبکه کردم! و برای اولی گزینه اول (سیستم من مستقیم به اینترنت وصل است و ..... )و برای دومی گزینه دوم(سیستم من از طریق کاپیوتر دیگری به اینترنت وصل خواهد شد و ......) رو در هنگاه نصب انتخاب کردم.

حالا تونستم اطلاعاتم رو Share کنم! بعد مودم رو ازطریق Usb به کامپیوتر سرور متصل کردم. چون یوزر و پسورد رو روی مودم سیو کردم و هر وقت وصلش میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت متصل میشه. و تنظیمات مربوط به Local Area Connection مودم رو روی تنظیمات اتوماتیک IP گذاشتم و وصل شدم!

توی تنظیمات Local Area Connection مربوط به USB هم گزینه Allowothers network users to connect through this computer’s internetconnection
    رو تیک زدم.و سیستم ها رو ریست کردم. حالا هر دو تا کامپیتر از اینترنت استفاده میکنند!

و اما مشکل......

مشکل اینجاست که بعد از 15 دقیقه اینترنت قطع میشه و پیغام میده که در شناسایی IP مشکل داره یا یه چیزی شبیه این!

و شبکه رو قطع میکنم و تنظیمات کارت رو روی اتوماتیک میزارم و مودم رو با کابل اترنت وصل میکنم به کامپیوتر و اینترنت من درست میشه! و مثل همیشه باز هم در به اشتراک گذاری اینترنت ناکام میمونم!!!!

لطفا کمک کنید . اگه در نحوه کار من اشتباه هست بگید.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نفهمیدم چی شد. بلاخره موفق شدی ، بعد یه مدت خراب شد یا اینکه موفق نشدی و جمله آخر کنایی بود. (ببخشین دیگه ،آخه ادبیات مشروط شدم).

از همون قسمت ADVANCED نوع شبکه شدن رو هم مشخص کنید.
    CONTROL OR DIABLE مربوط به چک باکس دوم رو هم بردارید.
    ip ها رو دستی وارد کنید .dns ها هم باید برابر باشه . geteway هم باید یکی باشه.برای احتیاط یا lan های دوتا سیستم رو غیر فعال و سپس فعال کنید یا اینکه دوتا سیستم رو ری استارت کنید.

اگه نشد ، بهتر بدون ارتباط مودم با سیستم ها ببینید که آیا دوتا سیستم شبکه میشن یا نه ، بعد بگید ببینیم که چه راهی رو دوستان دیگه بلدن ارایه کنن.

موفق باشید...

11. این کاربر از rooholla_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی

مودم من dlink 2640U هست. میخوام شب ها با یک user و pass متفاوت وصل بشم. در حال حاضر account روزانه از نوع pppoe هست و تا wlan لپتاپ رو روشن میکنم به مودم و اینترنت وصل میشه. آیا به جز ساخت کانکشن bridge میشه دو تا account یکی برای روز و دیگری برای شب ساخت؟

در مورد bridge کمی بیشتر توضیح میدید؟ میشه فقط account شبانه bridge باشه و روزانه همون pppoe؟

یه چیز رو یادم رفت بگم: ما تو خونه میخوایم همزمان دوتا لپتاپ به اینترنت متصل باشن. هم روز هم شب. آخه خونده بودم مثل اینکه تو حالت bridge تنها یک لپتاپ میتونه به اینترنت وصل بشه و برای اتصال کامپیوتر دوم به اینترنت باید از internet sharing یا ( ICS ) استفاده کرد. خوب من اگه میخواستم این کار رو بکنم نمیرفتم wireless بگیرم!

پیشاپیش ممنون
    Last edited by ehbas; 22-07-2009 at 14:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •