تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 859 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

می خوام دقیقا همونطور ترجمه بشه.
    ??? will I just play x dollars or is there any other expense
    این هم دقیقش هست که دوست عزیزمون لطف کردن فقط دوتا نکته.:

اولش که یه اشتباه لپی تایپی هست.که اون pay شده play.

اگه جای اون دوتا کلمه یه این صورت عوض بشه بهتره:

will I pay X dollars or there are more other expenses.
    Last edited by vahid0801; 26-08-2009 at 15:51.

2. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

دوستان ممکنه کسی این متنو واسه من به انگلیسی برگردونه خیلی واجبه برام .خواهش خواهش

چکیده
    اینترنت منبعی اشتراکی است،یک شبکه همیاری که از میلیون ها میزبان در سراسر جهان ساخته شده است.امروزه بسیاری از برنامه های کاربردی تمایل دارند از اینترنت و پهنای باند آن استفاده کنند وبسته های اطلاعاتیشان را به نقاط دوردست بفرستند.در سال 2000،از طریق برنامه اشتراک موسیقی کهNapster نامیده شد،تحول عظیمی به وجود آمده که بهPeer to Peerمعروف شد.میلیون ها کاربر با اتصال به اینترنت ،کامپیوترهایشان را از یک جستجوگر وب به ابزاری قدرتمند تبدیل کردند که می توانستند مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار کنند،گروه ها را شکل دهند و تبدیل شدن به موتورهای جستجوی ایجاد شده توسط کاربر،فایل سیستم ها و سوپر کامپیوترها همکاری کنند.درفصل اول این تحقیق تعریف شبکه های همتا به همتا و تفاوت های آن با مدل خدمتگذار-مشتری بیان شده است.فصل دوم شامل روش های جستجو در این شبکه ها ،فصل سوم دربرگیرنده توپولوژی های این شبکه و فصل چهارم چند روش بهینه سازی در این شبکه را مورد بحث قرار داده است.در فصل پنجم آلودگی سیستم های همتا به همتا بررسی شده است .
    کلمات کلیدی:شبکه های همتا به همتا،مسیریابی در شبکه های همتا به همتا ،مقیاس پذیری،بهینه سازی توپولوژی، توپولوژینامتمرکز،بیت تورنت،آلودگی در شبکه های همتا به همتا
    Last edited by MIG; 26-08-2009 at 21:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید :

به عبارت دیگه با Gift Card نمی تونم سرویس های شما را سفارش بدم؟ من Credit Card و Papal ندارم.

از لطفتون ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

به عبارت دیگه با Gift Card نمی تونم سرویس های شما را سفارش بدم؟ من Credit Card و Papal ندارم.

از لطفتون ممنونم.

in other word, i can't order your servises via Gift card? i don't have credit card and paypal
    Last edited by hasanhasan; 27-08-2009 at 12:24.

6. این کاربر از hasanhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

از لطفتون ممنونم.
    Is paying your services possible via Gift Card. I don't have a Paypal account or Credit Card

8. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان ممکنه کسی این متنو واسه من به انگلیسی برگردونه خیلی واجبه برام .خواهش خواهش

چکیده
    اینترنت منبعی اشتراکی است،یک شبکه همیاری که از میلیون ها میزبان در سراسر جهان ساخته شده است.امروزه بسیاری از برنامه های کاربردی تمایل دارند از اینترنت و پهنای باند آن استفاده کنند وبسته های اطلاعاتیشان را به نقاط دوردست بفرستند.در سال 2000،از طریق برنامه اشتراک موسیقی کهNapster نامیده شد،تحول عظیمی به وجود آمده که بهPeer to Peerمعروف شد.میلیون ها کاربر با اتصال به اینترنت ،کامپیوترهایشان را از یک جستجوگر وب به ابزاری قدرتمند تبدیل کردند که می توانستند مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار کنند،گروه ها را شکل دهند و تبدیل شدن به موتورهای جستجوی ایجاد شده توسط کاربر،فایل سیستم ها و سوپر کامپیوترها همکاری کنند.درفصل اول این تحقیق تعریف شبکه های همتا به همتا و تفاوت های آن با مدل خدمتگذار-مشتری بیان شده است.فصل دوم شامل روش های جستجو در این شبکه ها ،فصل سوم دربرگیرنده توپولوژی های این شبکه و فصل چهارم چند روش بهینه سازی در این شبکه را مورد بحث قرار داده است.در فصل پنجم آلودگی سیستم های همتا به همتا بررسی شده است .
    کلمات کلیدی:شبکه های همتا به همتا،مسیریابی در شبکه های همتا به همتا ،مقیاس پذیری،بهینه سازی توپولوژی، توپولوژینامتمرکز،بیت تورنت،آلودگی در شبکه های همتا به همتا
    Abstract
    Internet is a shared resource, a cooperative network that is made from million hosts around the world. Many applications tend to use internet with bandwidth, and send their information packets to remote areas. In 2000, through the "Napster music sharing", there was great revolution that is known as Peer to Peer. Millions of users could make their computer so powerful through connecting to the internet and search engine, in order to connect together, found groups and cooperate. The first chapter of this research defines peer to peer networks and their differences with server-client model. The second chapter contains search methods in the network, the third season covering this network topology and fourth chapter discusses about several ways to optimize the network. In season fifth, pollution of peer to peer systems has been reviewed.

Keywords: peer to peer networks, routing in peer to peer networks, scalability, Topology optimization, unfocused topology, bit torrent, pollution in a peer to peer networks.
    Last edited by hasanhasan; 27-08-2009 at 23:24.

10. 3 کاربر از hasanhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام...لطفا بگید سنگ صبور به انگلیسی چی میشه...نه اصطلاح سنگ صبور...خود کلمه ی سنگ صبور...
    نباید بشه patient Stone چون خیلی مسخرست
    لطفا اگه کسی میدونه بگه...از استاد زبانم پرسیدم گفت Good Shoulder اما فکر کنم این اصطلاحشه...
    patient Stone درسته. حتي كتابهايي به اين نام موجود هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

حسن حسن جان از لطفی که کردی ممنون.تشکر با دکمه کم بود واسه همین پست دادم.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

The most careful and accurate of these experiments was carried out by Albert Michelson and Edward Morley at the Case Institute in Cleveland, Ohio, in 1887
    کلمه ی قرمز یعنی چی؟

In that 1905 paper, Einstein pointed out that because you could not detect whether or not you were moving through the ether, the whole notion of an ether was redundant

that 1905 paper, Einstein pointed out that because you could not detect whether you were moving through the ether or not , the whole notion of an ether was redundant
    جمله ی اول توی مقاله اصلی بود. ایا جمله دوم که نوشته خودم هست درست هست؟

What if space-time--an entity Einstein invented to incorporate the three familiar dimensions of space with a fourth dimension, time--was curved, and not flat, as had been assumed? His idea was that mass and energy would warp space-time in some manner yet to be determined
    قسمت قرمز یعنی چی؟ و معنی قسمت ابی بخصوص to be determined یعنی چی؟

This turned out to be one of the great missed opportunities of theoretical physics. If Einstein had stuck with his original equations, he could have predicted that the universe must be either expanding or contracting
    کلمه ی قرمز یعنی چی؟ خودم فکر میکنم بیشتر کار کردن معنی بده!

It was as if radiation were packaged like sugar; you cannot buy an arbitrary amount of loose sugar in a supermarket but can only buy it in 1-lb. bags
    قرمزه یعنی چی؟

Most other scientists, however, accepted the validity of the new quantum laws because they showed excellent agreement with observations and because they seemed to explain a whole range of previously unaccounted -for phenomena
    اون قرمزه! به نظر من اضافی هست اخه توی ترجمه قسمت ابی نیازی بهش نیست.
    ترجمه من:
    چون به نظر میرسید انها دامنه کاملی از پدیده های غیرقابل توضیح قبلی را توضیح میدهند.
    راستی اون خط تیره قبل از for تو نوشته اصلی بود
    شرمنده اگه زیاد شد
    Last edited by reza3600; 27-08-2009 at 16:13.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

The most careful and accurate of these experiments was carried out by Albert Michelson and Edward Morley at the Case Institute in Cleveland, Ohio, in 1887
    کلمه ی قرمز یعنی چی؟

In that 1905 paper, Einstein pointed out that because you could not detect whether or not you were moving through the ether, the whole notion of an ether was redundant

that 1905 paper, Einstein pointed out that because you could not detect whether you were moving through the ether or not , the whole notion of an ether was redundant

What if space-time--an entity Einstein invented to incorporate the three familiar dimensions of space with a fourth dimension, time--was curved, and not flat, as had been assumed? His idea was that mass and energy would warp space-time in some manner yet to be determined
    قسمت قرمز یعنی چی؟ و معنی قسمت ابی بخصوص to be determined یعنی چی؟

This turned out to be one of the great missed opportunities of theoretical physics. If Einstein had stuck with his original equations, he could have predicted that the universe must be either expanding or contracting

It was as if radiation were packaged like sugar; you cannot buy an arbitrary amount of loose sugar in a supermarket but can only buy it in 1-lb. bags
    قرمزه یعنی چی؟

Most other scientists, however, accepted the validity of the new quantum laws because they showed excellent agreement with observations and because they seemed to explain a whole range of previously unaccounted-for phenomena
    اون قرمزه! به نظر من اضافی هست اخه توی ترجمه قسمت ابی نیازی بهش نیست.
    ترجمه من:
    چون به نظر میرسید انها دامنه کاملی از پدیده های غیرقابل توضیح قبلی را توضیح میدهند.
    شرمنده اگه زیاد شد
    .
    .
    کلمه ی قرمز یعنی چی؟
     Case Institute نام مکانی است (موسسه ی Case در کلیولند)
    هر دو جمله درست است...
    پیگیری کردن ، یعنی اگه انیشتین روی معادلات اصلیش مصمم می موند ، ... 

15. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •