سلام 2 تا سوال:
1- این cydia کلا چیه تو ایپاد تاچ؟
2- چجوری میش که من با بلوتوث کامپیوتر و ایپادم رو به هم وصل کنم و مثلا اهنگ بریزم ؟
سلام 2 تا سوال:
1- این cydia کلا چیه تو ایپاد تاچ؟
2- چجوری میش که من با بلوتوث کامپیوتر و ایپادم رو به هم وصل کنم و مثلا اهنگ بریزم ؟
سلام
1.cydia برنامه ای که بد از جیلبریک اضافه میشه و توی اون از قبل یه سری سورس بصورت پیش فرض هستند که میتونید شما هم سورس اضافه کنید که دارای برنامه ها و قابلیت های زیادی است که توی App store نیست
مثلا دلوری اس ام اس ایفون یا مثلا تم ایفون و ....
2.اگه منظورتون کار با ایتونز با بلوتوث که وجود نداره اما با wifi میشه(البته تو فریمور 4 تست نکردم تست میکنم میگم)
سلام
یه ینده خدا میگفت که سری 4 جی با ظرفیت 8 گیگ نسبت به همین سری با 32 گیگ قدرت های پردازنده هاشون یکی نیست و 8 گیگه ضعیف تره (یارو فروشنده بود) . حالا میخواستم بدونم همچین چیزی واقعیت داره یانه ؟ ممنون
خیر
اینطوری نیست
شما توی ویکیپدیا نگاه کن مدل 8 و 32 و 64 پردازشون یکیه
برای سود خودش گفته
این رو من هم شنیده بودم پس مدل ۶۴ و ۸ هیچ فرقی جز ظرفیت ندارن؟
سلام به همه...
خریدنipod 32 3g دست دوم ،به نظرتون منطقیه؟؟؟
ارزش داره 200 بخرم، با 2 تا dvd پر بازی و برنامه؟؟؟
راستی چه جوری میشه برنامه و بازی رو توش ریخت از اون 2 تا dvd؟؟؟
با آیتونز؟؟؟
باچی؟؟؟
ممنون از همه...
پس یعنی از لحاظ بازده و کارایی پردازنده هم فرقی ندارن ؟
+
یه نکته دیگه ای که ذهن منو مشغول کرده اینه که هرکی میبینم آیپاد 32 گیگ میخره ، حالا واقعا 8 گیگ حافظه برای ریختن بازی و نرم افزار و ... زیاد به کار نمیاد ؟ یعنی زود حافظه کم میاریم ؟
آیا حافظه جانبی هم میشه اضافه کرد بهش ؟
سلام
چرا ارزش نداره (من خودم 32گیگ 3جی ولی میخوام ipod4 بگیرم)
الان قیمت نو ipod4 32 نزدیکای 380 ایناست ببین اگه میتونی 4 بگیر اگه نه میتونی ازش تخفیف بگیر 200 هم قیمت خوبیه اما به شرط سالم بودن(منظورم از سالم بودن سخفت افزاریه نه خش پشتش که راحت خش میفته)
برنامه بازیم چیزی نیست اگه اینترنت پر سرعت داری راحت خودت میتونی دانلود کنی
با ایتونز میشه با pc suit هم میشه و .... شما بگیر راهنماییت میکنیم
موفق باشی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
نه فرقی ندارن اکه 8 گیگ سری 4 هست یکیه هیچ فرقی نداره
ببینید 8 گیگ فضای کمی (واسه من که خیلی کمه) app های اپل بعضی هاشون دارای حجم زیادی هستن حالا شما جز App میخوای فیلم +اهنگ +عکس و... بریزی کم میاد به نظرم البته بازم بستگی به کاربرش داره مثلا شاید برای شما کافی باشه اما اگه از من میشنوید 32 گیگ بگیرید که پشیمون نشید
سوالی بود در خدمتم
دوستان آیپاد جدید صفحه و پشتش خط میفته؟اثر انگشت چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)