سلام بچه ها ببخشید این دفتر من می توانم قضیش چیه؟
میشه یکی یه توضیح کوتاه بده؟
مرسی
خیلی
![]()
سلام بچه ها ببخشید این دفتر من می توانم قضیش چیه؟
میشه یکی یه توضیح کوتاه بده؟
مرسی
خیلی
![]()
سلام خدمت دوستان
راستش من خیلی گیج شدم.پس یه بار دیگه میپرسم
بهترین کتاب واسه دین و زندگی چیه؟(مهز ماه یا گاج یا همگامان یا...
بهترین کتاب واسه حسابان چیه؟(ده استاد یا رمزینه یا ...
بهترین کتاب واسه ادبیات چیه؟کلک معلم یا گاج یا....
بهترین کتاب واسه زبان فارسی چیه؟رمزینه یا گاج یا...
از همه دوستان تقاضا دارم نظرشونو بگن
kahkeshan6 خوبی؟
منم گفتم بیام و ببینم این کتابایی که دارم از نظر بچه های انجمن تو چه سطحیه. فقط به دوستان بگم که الان سال سوم (ریاضی) هستم.
خب:
1- حسابان و ریاضیات پایه و حساب دیفرانسیل و انتگرال 1و2 (ده استاد یا همون ایران سنجش )
2- دین و زندگی جامع مهر و ماه
3- فیزیک پایه و فیزیک پیش 1و2 ( سفید گاج )
4- ریاضیات گسسته و جبر و احتمال ( سفید گاج ) - یه جا باشن خوبه؟
5- عربی ایاد فیلی
6- زبان فارسی 3 ( رمزینه )
7- آرایه های ادبی و قرابت معنایی کلک معلم ساجدی
8- شیمی 2 و 3 مبتکران و پیش گاج
9- هندسه تحلیلی مبتکران ولی هندسه 1و2 ندارم. چی خوبه؟
در ضمن اگه فکر می کنید طبق لیست بالا چندان در تست های مربوطه هر درس مهارت پیدا نمی کنم، چی رو برای مکمل اونا توصیه می کنید.
خیلی ممنون می شم که راهنمایم کنید. در ضمن برای درصد بالا ، نه بگین اینو بزنی، هی بد نیست می شه تست زد. درصد بالا منظورمه. منتظرم
دوست عزیز کتابهایی که معرفی میکنم و روش خوندن اگه بهترین نباشه یکی از بهترین هاست از بقیه هم تقاضا دارم اگه مشکلی می بینن تذکر بدن. من توی هیچ آزمونی شرکت نکردم جز آزمون شهر تهران که مدرسه ما میذاره و 12 هزار نفر شرکت کننده داره و رتبه های خوبی هم میارم قصد دارم توی 3 تا جامع سنجش هم شرکت کنم.
دروس عمومی:
ادبیات: کتاب لغت و سبز و تست سفید گاج میخریم. ابتدا یه بار لغت درس رو میخونیم سپس از روی کتاب سبز فقط آرایه های ادبی و تاریخ ادبیات رو و نکته های مهمش و معنی ابیاتو مفهموم ابیات و ارتباط معنایی رو با مازیک مخصوص زرد میکنیم بقیه اش اضافه است. ضمنا حتما اول اون بخشی که از خود کتاب درسی کپی شده تو این کتاب میخونیم. سپس وقتی اون درس تموم شد دوباره یه مرور سریع میزنیم (از دید کارشناسان مطالعه ) که مطالب تثبیت بشه. ولی تست نمیزنیم. درست یه هفته بعد و یک ماه بعد از مطالعه ابتدا دوباره از روی لغت و سبز مرور میکنیم و تست سفید میزنیم.قرابت معنایی هم هنوز خودم نمیدونم چه کتابی بگیرم . باید توجه کرد دینی و ادبیات چون فراموش میشن باید 2 ماه قبل از کنکور بخونیمشون که یادمون نره.
عربی: کتاب قواعد عمومی کنکور و ترجمه و تعریب(از سری کتابهای موضوعی گاج) ابتدا روزی 2 بخش از قواعد میخونیم بعدش که تموم شد از ترجمه و تعریب میخونیم.بعدش درس به درس از کتاب سبز میخونیم و بعد تست سفید گاج. و همچنان تاکید میکنم برای همه ی کتابها چه عمومی چه تخصصی چه تست چه آموزش اون مروری که گفتم رعایت میکنیم.
دین و زندگی: اینم مثل قبلی ها عمل میکنیم و با گاج سفید و آیات و نکاتش جلو میریم. درسنامه. آیات و نکات. مرور سریع. تست نمیزنیم یه هفته و یه ماه که گذشت درسنامه و ... و در آخر نزدیک به کنکور کتاب تستهای سازمان سنجش که تستهای سنجش 80 تا 88 رو داره کار میکنیم.
زبان: من زبانم خوبه چون کلاس میرفتم از رو کتاب گاج سفید میخونم توصیه ای ندارم.
درسهای تخصصی ریاضی:
دیفرانسیل رمزینه 3 جلدی( فکر نکنم جلد سومش که برای دیفرانسیل 2 هست بیاد اگر نیومد کتابی حل کنین که تستهای سراسری و سنجش داشته باشه و با استفاده از کتاب درسی تحلیل کنه نه مثل این کتابهای خوشخوان که تستهای زیاد و سخت و فقط تالیفی آوردن)
هندسه 1 و هندسه 2 و هندسه تحلیلی و گسسته و جبر و احتمال همگی سفید گاج که مطمئنا خیلی عالی هستند.
آمار: کانون یا گاج
فیزیک پیش دانشگاهی بدون تردید بهترین کتاب کنکور که تا حالا نوشته شده سفید گاج
فیزیک پایه سفید گاج کفایت میکنه. فقط همونطور که خود مولف گفته درسنامه ها و تستهای ستاره دار رو حل کنین بقیه تستها یا ساده است یا متشابه
شیمی کتاب تستهای مبتکران. اونایی که وقت کم دارن شیمی جامع گاج
اگه در محاسبات درسهای تخصصی خیلی ضعیف هستین پیشنهاد میکنم حتما کتاب سفید گاج ریاضیات اول دبیرستان رو کار کنین.
در تمام درسهای تخصصی که معرفی کردم مرور که 10 دقیقه بعد از مطالعه و یک هفته بعد از مطالعه و یک ماه بعد از مطالعه است نقش کلیدی دارد. نزدیک به کنکور هم در همه دروس حتما کتابهای سازمان سنجش رو حتما حل کنین و در آخر سنجش آخر گاج که تستهای کنکور سراسری داخلی و خارجی که دیگه تستی برای شما نا آشنا نباشه.
دست آخر هم بگم که این سوالات سراسری مثل آب خوردن حل میشه چون مفهومیه به شرطی که خوب و درست کار کنین. و جمله ای که همه ما میدونیم باید با خودمون تکرار کنیم : من موفق می شوم .
دوست عزیز امیدوارم توی کنکور رتبه ی خوبی بیاری.![]()
Last edited by aristocrat; 26-01-2010 at 20:31.
آموزشه دیف 2 چی بگیرم؟؟
همگامان( آموزشه؟)
گاج
رمزینه
مدرسه
یا هر چی که میدونین خوب و روون توضیح داده....
گسسته چی بگیرم رمزینه یا موسوی یا انتشارات فار
تحلیلی موسوی یا رضا نونهای اذر یا فار یا بزارم رمزینه بیاد
خودت هم موفق باشی دوست عزیز
ولی اگه یه سری می گفتی گاج خیال همه رو راحت می کردی
خدا بهت رحم کنه این محمدامین اومد تو ریاضیات چند تا از کتابای انتشارت مدرسه رو معرفی کرد چه تهمت هایی که بهش نزدن!!!!!!!!
حالا شما همه درسا از یه انتشارات معرفی کردی( چه شود)
من چند تا از کتابای که گفتی دارم و خوبن ولی توی ایران نمیشه گفت که تمام کتابای یه انتشارات خوب هستن
در هر صورتی نظرت قابل احترامه
خب با این حساب باید دفتر برنامه ریزی داشته باشیم و تقریبا یه درس رو باید 4 بار تکرار کرد. شما می گید یک هفته بعد از مطالعه درسی از دین و زندگی هم نباید تست زد؟؟؟عربی: کتاب قواعد عمومی کنکور و ترجمه و تعریب(از سری کتابهای موضوعی گاج) ابتدا روزی 2 بخش از قواعد میخونیم بعدش که تموم شد از ترجمه و تعریب میخونیم.بعدش درس به درس از کتاب سبز میخونیم و بعد تست سفید گاج. و همچنان تاکید میکنم برای همه ی کتابها چه عمومی چه تخصصی چه تست چه آموزش اون مروری که گفتم رعایت میکنیم.
دین و زندگی: اینم مثل قبلی ها عمل میکنیم و با گاج سفید و آیات و نکاتش جلو میریم. درسنامه. آیات و نکات. مرور سریع. تست نمیزنیم یه هفته و یه ماه که گذشت درسنامه و ... و در آخر نزدیک به کنکور کتاب تستهای سازمان سنجش که تستهای سنجش 80 تا 88 رو داره کار میکنیم.
و سوال بعدیم اینه که دروس تخصصی خودش هر تستی با مطالعه نکات و پاسخنامه اش حدود 5 الی 10 دقیقه طول می کشه. کلا می شه بگید این کار رو چه مدت و برای مثلا فصلی یا نیم فصل یا... انجام بدیم؟
در مورد کتابها :
دروس عمومی که نوشتم چه چیزایی انتخاب کردم و به نظرم خوبه. ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم :
2- دین و زندگی جامع مهر و ماه ( کتاب نموداری )
5- عربی ایاد فیلی
6- زبان فارسی 3 ( رمزینه )
7- آرایه های ادبی و قرابت معنایی کلک معلم ساجدی
دروس تخصصی که در مورد شیمی توافق نظر داریم، ریاضیات گسسته و جبر و احتمال هم همینطور. فیزیک هم تماما گاج دارم.
فقط می مونه حسابان و حساب دیفرانسیل و انتگرال (1و2) که من ده استاد گرفتم فقط می خواستم ببینم این هندسه گاج ، به صورت جامع یا مثلا هندسه (1و2) رو تو یه کتاب داره؟
ببینین تو هر درسی میشه چندین کتاب خوب معرفی کرد ولی من برای اونایی گفتم که توی این چندین کتاب نمیدونن کدوم رو انتخاب کنن. انتشارات گاج کتاباش خوبن از لیست بالا براتون بهترین هاش رو گلچین میکنم که توی اون درس حرف اول رو میزنه.
ادبیات سفید - عربی سفید - دینی سفید- آیات و نکات دینی - هندسه تحلیلی و گسسته و جبر و احتمال سفید -
فیزیک پیش دانشگاهی سفید - سنجش آخر
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی دیفرانسیل 2 همگامان داره توضیح بده چجور کتابیه...