تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 350 از 1138 اولاول ... 250300340346347348349350351352353354360400450850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,491 به 3,500 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

می فهمم چی می گین.من علاقم نسبت به این کار کم نیست.یعنی این که الان تو این چند ماه فقط باید برای همین کار صبحا بلند شم و شبا بخوابم.گرفتین منظورمو؟
    در ضمن من الان حدود 20 تومن دارم.خوبه؟
    تزیئنیش که بماند.مشکل اصلی من موتور و گیربکسش و ... هست.
    من می خوام یه ماشین با قدرت ماشین های امروزی و بدنه ی ایمپالا داشته باشم.متوجه منظور شدین؟
    همین دیگه.دستتون درد نکنه.منتظر بودین بفهمین من پایم بعدن ماشین مورد علاقتونو معرفی کنید؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب این دیگه به شما بستگی داره
    این کار شدنی هستش راههای مختلفی داره
    همونطور که گفته شد بازسازی پروسه زمانبر و پر هزینه ای هستش
    اگه شما دنبال تقویت این ماشین هم باشید اولا موتورهای امریکایی این قابلیت رو دارن ولی اون وقت مسیر بازسازی تغییر میکنه
    دیگه اون موقع شما باید به فکر تقویت شاسی زیر بندی و اورهال موتور و تعویض تمام قطعاتش با نمونه های پرفرمنس باشید
    مثلا به کار بردن محصولات ادلبروک توی موتور
    بهتره قبل از هر کاری و هر تصمیمی مطالعه کافی داشته باشید
    چون این دو تا مورد یعنی حرید یه ماشین کلاسیک و تقویت اون (با اینکه به نظر من توان موترو 350 جی ام خیلی هم بالا هستش )
    مسایل حساسی هستن
    چون امکان داره هم سرمایه و وقتتون رو از دست بدید هم باعث بشید یه ماشین خوب از بین بره

3. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر میخواهی اینقدر هزینه کنی و بیشتر هم دنبال موتورهای تقویت شده هستی بهتر با اهل فن و اونهایی که دستشون بصورت حرفه ای توی کار هست تماس بگیری .من آقای هادی نیکپور را پیشنهاد میکنم که تقریبا توی همه ایران اونهایی که علاقه به بازسازی و تقویت دارن ایشون را میشناسند...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه قراری بگذار و به دیدن محل کارش برو...و خودروها و نحوه انجام کار و هزینه هاو...را ببین اونوقت بهتر میتونی تصمیم بگیری که چی دوست داری بگیری..شاید هم خودش مورد خوبی برات سراغ داشته باشه.

5. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

اگر میخواهی اینقدر هزینه کنی و بیشتر هم دنبال موتورهای تقویت شده هستی بهتر با اهل فن و اونهایی که دستشون بصورت حرفه ای توی کار هست تماس بگیری .من آقای هادی نیکپور را پیشنهاد میکنم که تقریبا توی همه ایران اونهایی که علاقه به بازسازی و تقویت دارن ایشون را میشناسند...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه قراری بگذار و به دیدن محل کارش برو...و خودروها و نحوه انجام کار و هزینه هاو...را ببین اونوقت بهتر میتونی تصمیم بگیری که چی دوست داری بگیری..شاید هم خودش مورد خوبی برات سراغ داشته باشه.
    سلام.
    دستتون واقعا درد نکنه.کارای فنی رو ایشون استادن؟کارای تزیئنی چطور؟
    بعد یه چیز دیگه:اگزوزی برای تولید این صدای ببر گونه و گوش نواز و غرش کننده ی ماشین های آمریکایی نیومده؟این دعا هایی که ماشینا می خونن فقط از طریق موتور قدرتمندشون و ... باید به وجود بییاد؟(همینجوری پرسیم بعدا نگید علاقه نداری و از این حرفا.خودم که از این کارا نمی کنم فقط پرسیدم.راستی اگه زحمتی نیست یه خواهشی کرده بودم دوستان بازم ما رو شرمنده کنید.(ماشین مورد علاقه ی خودتونو بگید تا من از بین اونا یکی رو انتخاب کنم و ممنون می شم بهترین عکس از اون ماشین رو هم بذارید.خودمم می گم و می ذارم.تاپیک هم زیبا تر می شه.))
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

شورات ایمپالا 1967

این ماله عمومه(Mr.London)
    عکسش خیلی بزرگه.بذارم؟
    با تشکر
    Last edited by koroshfe; 21-01-2011 at 01:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کارگاه فنی جناب نیکپور را اگر ببینی متوجه میشید که در چه حد بالایی از دقت و ظرافت کار میکنن..البته من آنجا نرفتم اما توی تصاویر وبلاگ خیلی جالب بعضی از مراحل را نشون دادن..در مورد همه چیز اصولی و حرفه ای کار میکنن..قطعات هم همگی از خارج و نو خریده میشه.
    در مورد اگزوز تا انجایی که من تجربه داشتم موتورهای هشت سیلندر آمریکایی ذاتا خودشون یه غرش ملایم و زیبا دارن که با همون اگزوز استاندارد شنیده میشه..حالا دستکاری کردن برای تغییر صدا یه معقوله دیگه هست..بسته به سلیقه افراد داره..
    من بیشتر به ماسلهای دهه 60 و 70 امریکا علاقه دارم.در واقع بیشتر دوستداران آمریکایی بهترین و زیباترین کارهای جنرال موتورز و فورد و دوج و..را در این دو دهه میدانند..حتی در این قرن جدید با وجود ایجاد تغییرات بسیار زیاد در فرم اتاق این مدلها باز با یه بازگشت کلی به بدنه ماسلهای دهه 60 و 70 دوباره فروش بالا را برای اونها بوجود آورد..مثل کامارو و ماستنگ جدید.
    شورلت کامارو.شورلت کوروت دوج چارجر و چالنجر فورد ماستنگ و مک وان و شلبی کبرا تا سالهای 73 بهترین اینهاست(از نظر من) البته یه مورد خیلی خاص هم که برای من خیلی ارزشمنده بیوک ریویرا مدلهای 1971 و 72 و 73 هست...فکر نمیکنم این آخری را بتونی به راحتی گیر بیاری چون واقعا کمیابه و حتی به احتمال زیاد اگر قیمت فروشنده را هم پرداخت کنی بازم حاضر به فروش نیست!!
    عکسهای اینها را هم که توی صفحات قبلی دیدین و در تاپیک تصاویر خودروهای آمریکایی میتونین بازم ببینید...با سرچ کردن هم میتونین توی نت عکسهای زیادی از این مدلها پیدا کنین.

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

می فهمم چی می گین.من علاقم نسبت به این کار کم نیست.یعنی این که الان تو این چند ماه فقط باید برای همین کار صبحا بلند شم و شبا بخوابم.گرفتین منظورمو؟
    در ضمن من الان حدود 20 تومن دارم.خوبه؟
    تزیئنیش که بماند.مشکل اصلی من موتور و گیربکسش و ... هست.
    من می خوام یه ماشین با قدرت ماشین های امروزی و بدنه ی ایمپالا داشته باشم.متوجه منظور شدین؟
    همین دیگه.دستتون درد نکنه.منتظر بودین بفهمین من پایم بعدن ماشین مورد علاقتونو معرفی کنید؟
    با تشکر
    سلام
    با اجازه همه بزرگان دوست عزيز به اينجا هم ميتوني سر بزني(در رابطه با تقويت موتور خيلي استاده)بچه ها همه ميشناسن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستي چه خوب شد آقا علي اومدين من هم خيلي دلم براي شما تنگيده بود
    =============
    بچه ها كسي بيوك ريويرا 67 سراغ نداره؟؟؟ در هر وضعيتي هم باشه مهم نيست ميگم ها اين ماسل هاي آمريكايي اينقدر قشنگن كه آدم ميگه خوش به حال كسي همه ماشيناي دهه 60 و 70 آمريكايي رو داشت
    ====
    با عرض پوزش پروژه جديد جستجو به بيوك ريويرا 1967 تبديل شده
    حدود قيمت داريد؟
    Last edited by رضا صادقی; 21-01-2011 at 10:04.

11. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام جناب صادقی..
    انگار شما هم مثل من هرچی اوضاع سختتر میشه دنبال چیزهای نایابتر و خاص میگردی!!!
    بیوک ریویرا که همینجوری نسلش منقرض شده حالا مدل 67 که دیگه خیلی حکایتها داره..البته هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست..یادم میاد 15 سال پیش توی پارکینگ کنار پل معلق اهواز تعدادی ماشین آمریکایی هم خوابیده بود..مثلا ماستنگ مک وان 68 را خوب یادمه البته خیلی داغون شده بود و روی سقفش یه پیکان چپی گذاشته بودن..با اینکه خیلی دنبال صاحبش بودم اما نشانی پیدا نکردم و بعدا از آنجا برده شد...یه ماشین مشکی و بسیار جذاب هم دیده بودم که قیافش برام چندان آشنا نبود..اون مدل رو بیشتر توی فیلمهای آمریکایی دهه 60دیده بودم ..بعدها که عکسش را سرچ کردم فهمیدم که یه ریویرا 1964 بوده!!!!!! واقعا گاهی یه چیزهایی سر راه سبز میشه که متوجه نیستی اما بعدا که میفهمی چی بوده دیگه خیلی دیر شده....

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

خیلی زیباست.
    اینا نایاب شده؟تو ایران یا حتی تو خود کشور سازنده هم نایابه؟
    دستتون درد نکنه.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    والا آقا علي جديدا خيلي خوش اشتها شدم
    اينو كه ديدم اينجوري شدم
    صاحبش داره باز سازي ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •